Yazar |
Mesaj |
-
siteaciyorum
Acemi Üye
|
02.08.2013, 15:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yapıcak bir şey kalmayınca |
|
↑
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
03.08.2013, 22:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aslına bakarsan bizi hayattan soğutan şeyler bizi sinir veya rahatsız edicek şeylerdir.
Benim en gıcık olduğum şey şudur bunun dışında pek aldırış etmem hiç olmamış sayarım (:
Bilgisayarıma oturup rahatça tık yaparken mausumun bozulması ve ardından ev halkının benden ufak tefek istekleri olması (: "mausum bozuk yenisini almakta istemiyorum 2 senelik maus alıştım yani kerataya (:" |
|
↑
|
|
|
-
calibrios
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.08.2013, 23:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chickenblog yazmış: Aslına bakarsan bizi hayattan soğutan şeyler bizi sinir veya rahatsız edicek şeylerdir.
Benim en gıcık olduğum şey şudur bunun dışında pek aldırış etmem hiç olmamış sayarım (:
Bilgisayarıma oturup rahatça tık yaparken mausumun bozulması ve ardından ev halkının benden ufak tefek istekleri olması (: "mausum bozuk yenisini almakta istemiyorum 2 senelik maus alıştım yani kerataya (:"
Tamirciye götürmeyi denedizmi keretayı |
|
↑
|
|
|
-
blogalp
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.08.2013, 00:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chickenblog yazmış: Aslına bakarsan bizi hayattan soğutan şeyler bizi sinir veya rahatsız edicek şeylerdir.
Bilgisayarıma oturup rahatça tık yaparken mausumun bozulması ve ardından ev halkının benden ufak tefek istekleri olması (: "mausum bozuk yenisini almakta istemiyorum 2 senelik maus alıştım yani kerataya (:"
Hahaha benim mausumda gidik 2 senedir arada gidip geliyor öyle yenisi almadım bir türlü |
|
↑
|
|
|
-
clean-deneme
Uzman Üye
|
05.08.2013, 02:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konuya ilgi gösteren herkese teşekkürler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
05.08.2013, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@calibrios > gerek yok tamirciye birde onamı para vericem (:
@blogalp > almak bir başka dert ya zaten (: Gidicen seçicen felan birsürü çeşit içinden (: |
|
↑
|
|
|
-
BlogHisar
Acemi Üye
|
07.08.2013, 07:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yavaş İnternet |
|
↑
|
|
|
-
avoi
Aktif Üye
|
08.08.2013, 01:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
-Akil seçilemediği için birden iktidar karşıtı olan Nihat Doğan..
-Halka oynayan Nihat Doğan..
-İsmi için halkın duygularıyla oynayan Nihat Doğan..
-Trip atan sevgili, yada triple mi sevgiliyiz nedir bu kısmı tam anlayamıyorum..
vs.. vs.. |
|
↑
|
|
|
-
clean-deneme
Uzman Üye
|
10.08.2013, 16:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konu güncel ______________ |
|
↑
|
|
|
-
toplistemix
Aktif Üye
|
29.08.2013, 14:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çıkarçı Yüzler ve Birilerinin Hakkının Yenmesi, Adaletsizlik.Çaresizlik ______________ |
|
↑
|
|
|
-
toplistemix
Aktif Üye
|
29.08.2013, 14:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
calibrios yazmış: chickenblog yazmış: Aslına bakarsan bizi hayattan soğutan şeyler bizi sinir veya rahatsız edicek şeylerdir.
Tamirciye götürmeyi denedizmi keretayı
Sadece Gülüyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tastekineglence
Uzman Üye
|
29.08.2013, 14:24 (UTC) Mesaj konusu: cvp |