Yazar |
Mesaj |
-
![online-games1](//profile.webme.com/profile/o/online-games1/small.png)
online-games1
Uzman Üye
|
28.08.2012, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Bunu moderatör olduğum zaman da sık sık derdim. Eğer moderatörlerle probleminiz veya forum düzeniyle ilgili probleminiz varsa support-tr(at)webme.com adresine iletin ya da direkt Almanya'daki merkezi arayın. Elinizi yormayın burada yani.
Murat dostum sorum şudur:
Şimdi RHCP geliyor, gidiyor musun? Sorumu bu bro ? Gold Ringteyim ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
-
![](//wtheme.webme.com/img/profile/default.png)
gomerc
Uzman Üye
|
29.08.2012, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-Sitem'e ilk geldiğinde ne hissettin ?
Neler Yapmak İstedin ?
Neler Amaçlıyordun ?
Soralım dedik bizde ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) |
|
↑
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
29.08.2012, 19:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gomerc yazmış: Bedava-Sitem'e ilk geldiğinde ne hissettin ?
Neler Yapmak İstedin ?
Neler Amaçlıyordun ?
Soralım dedik bizde İlk sorunu grafikdizayn'da sormuş Alıntı: Cocuktum tabiki o zamanlar Bir site oluşturacağım hevesi vardı içimde.. Heyecanlıydım yani..
demişim
2. ve 3. sorun aynı anlamı taşıdığı için , tek bir cevap vereceğim
Asıl amacım tabiki websitemi hatrı sayılır bir yere taşımak ve güzel bir git yakalamaktı.. Ancak büyüdükçe , aklım başıma geldikçe , bunlardan önce , ilk amacım öğrenmek oldu ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
-
by-gurgen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.08.2012, 19:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Moderatör Olduğunda Ne Hissettin? Sorulduysa Özür |
|
↑
|
|
-
mehmetkehribar
Acemi Üye
|
29.08.2012, 20:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1- Bedava sitemde gördüğün en güzel site.
2- Bedava sitemde ilk gününü anlatırmısın?
3- Oynadıgın online oyunlar.
|
|
↑
|
|
-
![canavarkurs](//profile.webme.com/profile/c/canavarkurs/small.png)
canavarkurs
Acemi Üye
|
29.08.2012, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forum hayatın boyunca sana en çok kim cana yakın geldi en çok kimle sohbet ettin |
|
↑
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
29.08.2012, 20:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: gomerc yazmış: Bedava-Sitem'e ilk geldiğinde ne hissettin ?
Neler Yapmak İstedin ?
Neler Amaçlıyordun ?
Soralım dedik bizde İlk sorunu grafikdizayn'da sormuş Alıntı: Cocuktum tabiki o zamanlar Bir site oluşturacağım hevesi vardı içimde.. Heyecanlıydım yani..
demişim
2. ve 3. sorun aynı anlamı taşıdığı için , tek bir cevap vereceğim
Asıl amacım tabiki websitemi hatrı sayılır bir yere taşımak ve güzel bir git yakalamaktı.. Ancak büyüdükçe , aklım başıma geldikçe , bunlardan önce , ilk amacım öğrenmek oldu
Sorumu cevapladığın için teşekkürler ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) hit demek istedin galiba. |
|
↑
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
29.08.2012, 20:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
by-gurgen yazmış: Moderatör Olduğunda Ne Hissettin? Sorulduysa Özür Soruldu ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
29.08.2012, 20:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mehmetkehribar yazmış: 1- Bedava sitemde gördüğün en güzel site.
2- Bedava sitemde ilk gününü anlatırmısın?
3- Oynadıgın online oyunlar.
Gördüğüm ve beğendiğim en güzel site , hackerfriend'in sitesidir ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) İlk günümü maalesef hatırlamıyorum.. Age of Empires II : The Conquerors ve PES 12'yi online oynarım...
canavarkurs yazmış: forum hayatın boyunca sana en çok kim cana yakın geldi en çok kimle sohbet ettin
Benimsitem1993 ve Ua1905Ua ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
-
by-gurgen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.08.2012, 07:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Moderatör Olduğunda Arkadaşlarından herhangi birisi tarafından kıskanıldın mı? |
|
↑
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
30.08.2012, 20:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
by-gurgen yazmış: Moderatör Olduğunda Arkadaşlarından herhangi birisi tarafından kıskanıldın mı? Geç cevapladım kusura bakma ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) Beni kıskananlar hiçbir zaman benim arkadaşım olamaz zaten ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) Ama sanırsam forumda kıskananlar var. Belli ediyorlar kendilerini ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
-
![kemalist-yol](//profile.webme.com/profile/k/kemalist-yol/small.png)
kemalist-yol
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.08.2012, 10:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aklımda olan çoğu soru sorulmuş.
Moderatör olduğunuzda üslubunuzu değiştirdiniz mi ?(Genelde bunu yeni moderatör olan arkadaşlarda seziyorum da..)
Okulda arkadaşlarınıza BS'deki sitelerinizden bahsettiniz mi,evetse nasıl tepki aldınız ?______________
İskilipli Atıf hain miydi?
Necip Fazıl, CHP ve gerçekler |
|
↑
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
31.08.2012, 11:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kemalist-yol yazmış: Aklımda olan çoğu soru sorulmuş.
Moderatör olduğunuzda üslubunuzu değiştirdiniz mi ?(Genelde bunu yeni moderatör olan arkadaşlarda seziyorum da..)
Okulda arkadaşlarınıza BS'deki sitelerinizden bahsettiniz mi,evetse nasıl tepki aldınız ? Üslubumda elbet bir değişme oldu.. Moderatör olduktan sonra , dobra ve çekinmeden konuşan ben , biraz daha alttan alarak konuşmaya başladım ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) Şu başlıkta bile örnekleri var hatta..
Okulda bahsetmiştim yine bu sitemden. 2010 yılında örnek site seçildiğimde bilgisayar hocama anlatmıştım , o da sınıfta benim ders vermemi istemişti sadece o gün vs ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
-
![kemalist-yol](//profile.webme.com/profile/k/kemalist-yol/small.png)
kemalist-yol
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.08.2012, 13:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: kemalist-yol yazmış: Aklımda olan çoğu soru sorulmuş.
Okulda arkadaşlarınıza BS'deki sitelerinizden bahsettiniz mi,evetse nasıl tepki aldınız ? Üslubumda elbet bir değişme oldu.. Moderatör olduktan sonra , dobra ve çekinmeden konuşan ben , biraz daha alttan alarak konuşmaya başladım ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) Şu başlıkta bile örnekleri var hatta..
Okulda bahsetmiştim yine bu sitemden. 2010 yılında örnek site seçildiğimde bilgisayar hocama anlatmıştım , o da sınıfta benim ders vermemi istemişti sadece o gün vs
Ben de bir ara bahsetmiştim bilgisayar hocama. Bana "Bir gün CSS çizersin bize o zaman." diye karşılık vermişti.
Cevapladığınız için teşekkürler.______________
İskilipli Atıf hain miydi?
Necip Fazıl, CHP ve gerçekler |
|
↑
|
|
-
![tasarimci-amca2](//profile.webme.com/profile/t/tasarimci-amca2/small.png)
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
01.09.2012, 13:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: by-gurgen yazmış: Moderatör Olduğunda Arkadaşlarından herhangi birisi tarafından kıskanıldın mı? Geç cevapladım kusura bakma ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) Beni kıskananlar hiçbir zaman benim arkadaşım olamaz zaten ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) Ama sanırsam forumda kıskananlar var. Belli ediyorlar kendilerini
boşver murat kıskananlar çatlasın dıyelım ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
![](https://tasarimci-amca2.tr.gg/sig.png) |
|
↑
|
|
|