Yazar |
Mesaj |
-
online-games1
Uzman Üye
|
28.08.2012, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Bunu moderatör olduğum zaman da sık sık derdim. Eğer moderatörlerle probleminiz veya forum düzeniyle ilgili probleminiz varsa support-tr(at)webme.com adresine iletin ya da direkt Almanya'daki merkezi arayın. Elinizi yormayın burada yani.
Murat dostum sorum şudur:
Şimdi RHCP geliyor, gidiyor musun? Sorumu bu bro ? Gold Ringteyim ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
29.08.2012, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-Sitem'e ilk geldiğinde ne hissettin ?
Neler Yapmak İstedin ?
Neler Amaçlıyordun ?
Soralım dedik bizde |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
29.08.2012, 19:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gomerc yazmış: Bedava-Sitem'e ilk geldiğinde ne hissettin ?
Neler Yapmak İstedin ?
Neler Amaçlıyordun ?
Soralım dedik bizde İlk sorunu grafikdizayn'da sormuş Alıntı: Cocuktum tabiki o zamanlar Bir site oluşturacağım hevesi vardı içimde.. Heyecanlıydım yani..
demişim
2. ve 3. sorun aynı anlamı taşıdığı için , tek bir cevap vereceğim
Asıl amacım tabiki websitemi hatrı sayılır bir yere taşımak ve güzel bir git yakalamaktı.. Ancak büyüdükçe , aklım başıma geldikçe , bunlardan önce , ilk amacım öğrenmek oldu ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
by-gurgen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.08.2012, 19:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Moderatör Olduğunda Ne Hissettin? Sorulduysa Özür |
|
↑
|
|
|
-
mehmetkehribar
Acemi Üye
|
29.08.2012, 20:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1- Bedava sitemde gördüğün en güzel site.
2- Bedava sitemde ilk gününü anlatırmısın?
3- Oynadıgın online oyunlar.
|
|
↑
|
|
|
-
canavarkurs
Acemi Üye
|
29.08.2012, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forum hayatın boyunca sana en çok kim cana yakın geldi en çok kimle sohbet ettin |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
29.08.2012, 20:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: gomerc yazmış: Bedava-Sitem'e ilk geldiğinde ne hissettin ?
Neler Yapmak İstedin ?
Neler Amaçlıyordun ?
Soralım dedik bizde İlk sorunu grafikdizayn'da sormuş Alıntı: Cocuktum tabiki o zamanlar Bir site oluşturacağım hevesi vardı içimde.. Heyecanlıydım yani..
demişim
2. ve 3. sorun aynı anlamı taşıdığı için , tek bir cevap vereceğim
Asıl amacım tabiki websitemi hatrı sayılır bir yere taşımak ve güzel bir git yakalamaktı.. Ancak büyüdükçe , aklım başıma geldikçe , bunlardan önce , ilk amacım öğrenmek oldu
Sorumu cevapladığın için teşekkürler hit demek istedin galiba. |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
29.08.2012, 20:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
by-gurgen yazmış: Moderatör Olduğunda Ne Hissettin? Sorulduysa Özür Soruldu ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
29.08.2012, 20:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mehmetkehribar yazmış: 1- Bedava sitemde gördüğün en güzel site.
2- Bedava sitemde ilk gününü anlatırmısın?
3- Oynadıgın online oyunlar.
Gördüğüm ve beğendiğim en güzel site , hackerfriend'in sitesidir İlk günümü maalesef hatırlamıyorum.. Age of Empires II : The Conquerors ve PES 12'yi online oynarım...
canavarkurs yazmış: forum hayatın boyunca sana en çok kim cana yakın geldi en çok kimle sohbet ettin
Benimsitem1993 ve Ua1905Ua ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
by-gurgen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.08.2012, 07:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Moderatör Olduğunda Arkadaşlarından herhangi birisi tarafından kıskanıldın mı? |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
30.08.2012, 20:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
by-gurgen yazmış: Moderatör Olduğunda Arkadaşlarından herhangi birisi tarafından kıskanıldın mı? Geç cevapladım kusura bakma Beni kıskananlar hiçbir zaman benim arkadaşım olamaz zaten Ama sanırsam forumda kıskananlar var. Belli ediyorlar kendilerini ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
kemalist-yol
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.08.2012, 10:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aklımda olan çoğu soru sorulmuş.
Moderatör olduğunuzda üslubunuzu değiştirdiniz mi ?(Genelde bunu yeni moderatör olan arkadaşlarda seziyorum da..)
Okulda arkadaşlarınıza BS'deki sitelerinizden bahsettiniz mi,evetse nasıl tepki aldınız ?______________
İskilipli Atıf hain miydi?
Necip Fazıl, CHP ve gerçekler |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
31.08.2012, 11:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kemalist-yol yazmış: Aklımda olan çoğu soru sorulmuş.
Moderatör olduğunuzda üslubunuzu değiştirdiniz mi ?(Genelde bunu yeni moderatör olan arkadaşlarda seziyorum da..)
Okulda arkadaşlarınıza BS'deki sitelerinizden bahsettiniz mi,evetse nasıl tepki aldınız ? Üslubumda elbet bir değişme oldu.. Moderatör olduktan sonra , dobra ve çekinmeden konuşan ben , biraz daha alttan alarak konuşmaya başladım Şu başlıkta bile örnekleri var hatta..
Okulda bahsetmiştim yine bu sitemden. 2010 yılında örnek site seçildiğimde bilgisayar hocama anlatmıştım , o da sınıfta benim ders vermemi istemişti sadece o gün vs ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
kemalist-yol
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.08.2012, 13:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: kemalist-yol yazmış: Aklımda olan çoğu soru sorulmuş.
Okulda arkadaşlarınıza BS'deki sitelerinizden bahsettiniz mi,evetse nasıl tepki aldınız ? Üslubumda elbet bir değişme oldu.. Moderatör olduktan sonra , dobra ve çekinmeden konuşan ben , biraz daha alttan alarak konuşmaya başladım Şu başlıkta bile örnekleri var hatta..
Okulda bahsetmiştim yine bu sitemden. 2010 yılında örnek site seçildiğimde bilgisayar hocama anlatmıştım , o da sınıfta benim ders vermemi istemişti sadece o gün vs
Ben de bir ara bahsetmiştim bilgisayar hocama. Bana "Bir gün CSS çizersin bize o zaman." diye karşılık vermişti.
Cevapladığınız için teşekkürler.______________
İskilipli Atıf hain miydi?
Necip Fazıl, CHP ve gerçekler |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
01.09.2012, 13:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: by-gurgen yazmış: Moderatör Olduğunda Arkadaşlarından herhangi birisi tarafından kıskanıldın mı? Geç cevapladım kusura bakma Beni kıskananlar hiçbir zaman benim arkadaşım olamaz zaten Ama sanırsam forumda kıskananlar var. Belli ediyorlar kendilerini
boşver murat kıskananlar çatlasın dıyelım ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
|