Merhaba arkadaşlar ;
Uzun bir süre ardından yaz tatilininde gelmesiyle tekrar bs'ye döndüm özlemişim bu site yapma olayılarını Yeni açtığım web sitenin tasarımı webucu'ya ait ona teşekkür ederim. Kendi ekliyeceğim içeriklere göre menüleri hazırladım ama henüz sayfalar hazır değil. Bunun yanında değişik uygulamalarda sizi bekliyor.
Kısacası neler fazla , neler eksik , 10 üzerinden değerlendirirmisiniz.
MZ-1
Mat Zamani l Tr.Gg / Paylasmanın verdiği gururla ; ______________
Mat Zamani l Tr.Gg / Paylasmanın verdiği gururla ;
Diğer arkadaşların sitelerine yorum yaptık.
Konumuzu yukarı çıkarıp bekliyelim
-> Ana Menü kategorisindeki tüm menüler düzene girdi. Satranç menüsüne içerik eklemeye başladım . ______________
linklerin nedense bir yonlendırme sıtesıne eklenmış.
bunlar hoş degıl bence.
10/6
Tıkladığınızda bir yukarıda küçük site içinde pencere çıkıyor x'e basınca kapanıyor dediğiniz ve dediğim şey sadece anasayfa içinde geçerli. Diğer sayfalarda böyle bir şey yok teşekkürler. ______________
Yorumunu samimi bulduğum için bu sana benden bir hediye
Çok teşekkürler.
Sanırım içerik eklendiğimde değerlendirmeler artıcaktır öyle değilmi? ______________
Satranç bölümünü tamaladım yani - Ana Menü - tamamiyle hazır gördüğünüz ufak hatalar varsa bana bildirebilirsiniz.
Güzel bir satranç arşivi oldu tüm resimleri kendi siteme upload ettim.
Umarım herkese faydalı olur. ______________
-> Milattan önce yükseliş hikayesini yazmaya başladım.
Yarın birkaç banner yapıp sayfaları O kategoride 3 menüyü düzene sokacağım. ______________
Bedava-Sitem paylaşımları bölümüne sıfırdan resimli olarak bir sitenin nasıl açıldığından bir sayfanın nasıl açıldığına kadar konuları anlatıyorum.
Bu işte çok yeni olan arkadaşlarım için umarım faydalı olur tamamlayınca menüdeki link aktif olacaktır.
Değerlendirmelerinizi bekliyorum. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.