Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj12.06.2012, 15:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

başarılar ama çalıntı gibi geldi Very Happy
Mesaj13.06.2012, 12:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

ozlemtekin.tr.gg hakkında yorum yapanlara teşekkür ederim.

Mesaj13.06.2012, 12:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Haftanın sitesi olmayı içerik ve tasarımdan değil sadece buralarda eskiden beri bulunduğu için hakettiğini düşünüyorum. Bir nevi hatır işi geldi gibi. Sitedeki linkler bile site içi değil. Tasarım yok. Fakat geçmişte verilen emekler verildiği kesin. Tebrikler
Mesaj13.06.2012, 13:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

DoktorDizayn Haklı ama bence biraz daha adil olmasını düşünüyorum Very Happy
Yakında bende foruma geçmişimi dökücem .. Very Happy
İşallah bizede görürler Very Happy

Mesaj13.06.2012, 13:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

doktordizayn yazmış:
Haftanın sitesi olmayı içerik ve tasarımdan değil sadece buralarda eskiden beri bulunduğu için hakettiğini düşünüyorum. Bir nevi hatır işi geldi gibi. Sitedeki linkler bile site içi değil. Tasarım yok. Fakat geçmişte verilen emekler verildiği kesin. Tebrikler

Zaten tasarıma göre haftanın sitesi seçilmez benim bildiğim herşey içeriğe bağlı.

- Teknik Destek Personeli
Mesaj13.06.2012, 13:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-cim yazmış:
DoktorDizayn Haklı ama bence biraz daha adil olmasını düşünüyorum Very Happy
Yakında bende foruma geçmişimi dökücem .. Very Happy
İşallah bizede görürler Very Happy

Ya kardeşim geçmişe bağlı pek seçimler yapılmaz burada benim bildiğim zoru başaranlar seçilir.

Mesaj13.06.2012, 13:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaş zoru başarmış tekrar bs dönmüş Very Happy
Mesaj13.06.2012, 13:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-cim yazmış:
Arkadaş zoru başarmış tekrar bs dönmüş Very Happy

Sen işin makarasındasın kardeşim, Bu forumun eskileri foruma gelirse ancak o zaman bu forum gelişir..

Mesaj13.06.2012, 15:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

aktif-dost yazmış:
doktordizayn yazmış:

Zaten tasarıma göre haftanın sitesi seçilmez benim bildiğim herşey içeriğe bağlı.

Yazdığımı tam okuduğuna emin misin bilmiyorum. Sadece tasarımı kastetmedim. İçerikte yok sitede. menü linklerinin hepsi farklı bir siteye yönleniyor.

Tebrik ettim ve ne için seçildiğini de kendi görüşümle yazdım zaten. Konuyu uzatmanın anlamı yok.
Mesaj13.06.2012, 16:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Okudum abi ve gördüm uzatmıyorum zaten sen yanlış anladın.

Mesaj15.06.2012, 07:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

vay be efsane ozlemtekin başarılarının devamını diler ve tebrık ederım kardesım...
Mesaj15.06.2012, 14:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yorum yazan arkadaslar eski bs den deilsiniz ve eski bsden en ufak bir fikriniz bile yok o yüzden yorumlarınızda eski bs kelimesini eski bsde burda olmadığınız icin gecirmeyiniz....
Mesaj15.06.2012, 16:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

gececi40 yazmış:
Yorum yazan arkadaslar eski bs den deilsiniz ve eski bsden en ufak bir fikriniz bile yok o yüzden yorumlarınızda eski bs kelimesini eski bsde burda olmadığınız icin gecirmeyiniz....

4 ay öncesi bile eskide kalmıştır. Bu yüzden eski bs demek herkesin hakkı.
Her neyse, tebrikler özlemtekin diyelim son kez.
Mesaj17.06.2012, 13:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Öncelikle bu Forumlarda eskiye takıntıya anlam veremiyorum.Teknikleri geliştiren ve sunan hep yeni üyeler olmuştur.Aynı zamanda bu teknikleri ilk gösteren kiside bana göre HF dir.Onun dışında tasarim ve içerik bakımından sevdiğim ESKİ bir site yoktur.
Gelelim bu siteye, bence çok daha iyi siteler var ama gececi40 ve diğer modlar çoğu zaman yanlış seçimlerde bulunuyorlar diye düsünüyorum.
Yinede tebrikler..
Mesaj18.06.2012, 08:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba Arkadaslar

bu haftanın sitesi
www.balikesirerdek.tr.gg

Arkadasımızı tebrik ediyor basarılarının devamını diliyorum..