Benim comlu deilde tk kendime ait bir sitem var site php kullandığım script mükemmelin ötesinde wordpress felan bunun yanında halt yemiş.. sitede bir açık bul adam koskoca firmayı bırakıp gitcem diyor senin olsun diyor. çok basit
Mert, sil siteni bence
Aç-Kapa yapa yapa bi hal oldu site
Niye silsin abi emek var sitesinde.
O kadar kişiye grafikerlik zamanında tasarımlar yaptı kodladı bir çok resim uploadı duruyor bu sitesinde bende bırakmayı düşünüyorum ama emeklerimin karşılığını almadan bırakmak saçma geliyor gerçekten.
Emek nedir dostum?
Emeği sen yerine ve zamanına göre mi yaparsın? Kendine yaptığın en ufak şeyi başkasından esirgersen veya yapmayıp bir kenara atarsan o kişiyi kırmış olmaz mısın?
Hadi bunları geçelim..
Gelelim emek konusuna..
Emek her yerde aynıdır.. Ben .com'da açsam .net'de açsam ya da herneyse işte.. Bir site açsam ücretli yine buraya eklediğim tasarımlar gibi olacak.. Çünkü benim stilim, şeklim bu.. Sen gelip bunu değiştiremezsin elbet..
Yani demek istediğim şu ki ben burada yaptıklarımın aynısını .com' da da yaparım, yapacağım da..!
Aykut konusunda da aynı sorun var..
Aykut haklı.. Neden haklı dersen adam burda emek vermiş, açmış sitesini, birçok kişiye yardımcı olmuş.. Şimdi bir anda çekip gitmek, bütün emeklerinin karşılığını almadan gitmek gibidir.. Benim emeğimin karşılığı sadece her tasarım yaptığım kişiye dediğim gibi bir "Allah senden razı olsun" sözüydü.. Tasarım yaptığım her kişi bunu dediğine göre ben emeklerimin karşılığını çoktan almışım demektir..
Aykut nasıl bir şey söylemiştir ya da nasıl bir karşılık bekliyordur bilmem ama bence artık emeğe saygı artmalı buralarda...
Emek nedir dostum?
Emeği sen yerine ve zamanına göre mi yaparsın? Kendine yaptığın en ufak şeyi başkasından esirgersen veya yapmayıp bir kenara atarsan o kişiyi kırmış olmaz mısın?
Hadi bunları geçelim..
Gelelim emek konusuna..
Emek her yerde aynıdır.. Ben .com'da açsam .net'de açsam ya da herneyse işte.. Bir site açsam ücretli yine buraya eklediğim tasarımlar gibi olacak.. Çünkü benim stilim, şeklim bu.. Sen gelip bunu değiştiremezsin elbet..
Yani demek istediğim şu ki ben burada yaptıklarımın aynısını .com' da da yaparım, yapacağım da..!
Aykut konusunda da aynı sorun var..
Aykut haklı.. Neden haklı dersen adam burda emek vermiş, açmış sitesini, birçok kişiye yardımcı olmuş.. Şimdi bir anda çekip gitmek, bütün emeklerinin karşılığını almadan gitmek gibidir.. Benim emeğimin karşılığı sadece her tasarım yaptığım kişiye dediğim gibi bir "Allah senden razı olsun" sözüydü.. Tasarım yaptığım her kişi bunu dediğine göre ben emeklerimin karşılığını çoktan almışım demektir..
Aykut nasıl bir şey söylemiştir ya da nasıl bir karşılık bekliyordur bilmem ama bence artık emeğe saygı artmalı buralarda...
Bir kitap yaz kesin tutar. Senin boş yazılarını okuyamıcam. Bs'de emeğinin karşığını alamazsın ben bunu soylerım üstünede birşey eklemem hadi rastgele.
Emek karşılığı kimine göre değişir..!
Bana göre "ALLAH RAZI OLSUN" sözü emeğimin karşılığı gayet açık şekilde verir.. Yoksa bunca zaman 100'lerce tasarım yapıp kimseye yardım etmezdim..!
Kardeşim Ben "grafikdizayn" nicki ile bu siteden girdim.. Site kuzenimin.. Tasarımını falan kendi yaptı.. GrafikDizayn'dan foruma yazmam diye yeminim var..!
Kardeşim Ben "grafikdizayn" nicki ile bu siteden girdim.. Site kuzenimin.. Tasarımını falan kendi yaptı.. GrafikDizayn'dan foruma yazmam diye yeminim var..!
Hangi konuya girsem "GrafikDizayn" ile ilgili atışmalar,kapışmalar var. Yaşları pek bilmiyorum ama yorumlarda pek olgunluk göremiyorum. Tartışacaksanız mesaj yolla diyebiliriz ya da forum kurallarına uyabilirsiniz.
Modlar bile yetişemiyor artık her konunun altına bir kapışma var ______________
Mat Zamani l Tr.Gg / Paylasmanın verdiği gururla ;
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.