Resimin Türü(Başlık,banner,buton vb.): Top-List Banneri
Boyutu: 88*31
Özellikleri: hareketli olsun canlı renkler kullanılsın ve güzel olsun
Üstünde yazacak yazı: Komend
CSS
İceBlue
Html
Bs
Photoshop
Ve Aklınıza
Gelen Herşey
Hadi Durma
Sende Tıkla
Sende Kazan
Arkadaşlar Yapınca bana özelden atarsanız sevinirim
bana bir banner yapar mısınız? counter strike la ilgili olsun fon mavi renk olsun ve resimler bulunsun birde ortdaa sitemin adı yazsın güzel bir yazı sitiliyle
Arkadaşlar ben siteme Red tasarım için uygun boyutlarda başlık resmi rica ediyorum sizden.
Aslında kendimce bir logo yaptım, fakat Red tasarımın boyutlarını bilmediğim için aynı resimden 6-7 tane koydu. Belki de başlık resmi ayarlanabiliyordur bilmiyorum
Şimdi arkadaşlar arka plan resmi bu:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/528987_10150753138378077_1152689809_n.jpg
Bu resmi Atatürk ve arkasındaki kişilerin görülebileceği gibi kırpıp Sağ altına El yazısı şeklinde "Eski Urla ve Eski Urlalılar" yazmanızı istiyorum.
Ben böyle birşey yapabilirim aslında ama fotoğrafın tek bir bütün halinde görülmesini sağlayamıyorum. Bu Başlık resmini bana yapıp boyutlar ile ilgili bilgi verirseniz de çok Teşekkür Ederim.
Şimdiden iyi Çalışmalar...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.