Arkadaşlar ben Endistüri Meslek lisesine gidiyorum karne alırken ögretmen teknik liseye geçtin dedi şuraya istedigin bir bölümü yaz getir dedi bende karar veremedim hangi bölümü yazsam
Kardeşim öncelikle sana şunu söyleyebilirim ki, Bölüm seçerken araştırma yaparak seç bunun için sana öneri veya tavsiyede bulunmam doğru olmaz sonra yapamazsan bizden bilirsin aklın neye yatıyorsa onu yapmalısın bence kardeşim genede sen bilirsin.. ______________
Elektrik çok tehlikeli... Yersen 220 V görürsün atlı kovboyu...
Bilişim seç.
kardeş ben elektrik elektronik okuyorum açıkdan ekektrik seçicem 220 V'dan bişe olmaz birazcık titretir 380 ve üstü fırlatmaz çekme zamanı vermez bilmeden konuşma. ______________
Bilişim seç.
kardeş ben elektrik elektronik okuyorum açıkdan ekektrik seçicem 220 V'dan bişe olmaz birazcık titretir 380 ve üstü fırlatmaz çekme zamanı vermez bilmeden konuşma.
Anlaşılan sen hiç çarpılmamışsın. Arkadaşım öldü lan kabloyu bırakmayı başaramadığı için, neyin kafasındasın aslanım? Hadi diyelim ki dediğin gibi -ki değil- mecazi anlamda dediğimi de mi farketmedin? ______________
Bilişim seç.
kardeş ben elektrik elektronik okuyorum açıkdan ekektrik seçicem 220 V'dan bişe olmaz birazcık titretir 380 ve üstü fırlatmaz çekme zamanı vermez bilmeden konuşma.
Anlaşılan sen hiç çarpılmamışsın. Arkadaşım öldü lan kabloyu bırakmayı başaramadığı için, neyin kafasındasın aslanım? Hadi diyelim ki dediğin gibi -ki değil- mecazi anlamda dediğimi de mi farketmedin?
eqe:QE:QEE:E:Q ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Elektrik elektronik seç derim. Çalışma fırsatın daha iyi olacak.
Makinede seçebilirsiniz. Onda da öyle olacak.
Bilgisayar dallarını kendin evde de öğrenip hobi olarak yapabilirsin.
Çılgın mısınız olouum?
Bilişim'i herkes biliyor diyorsunuz da insanlar sadece 'Donanım' kısmını biliyor.
Ancak dışarıdan birini çevirip php, asp.net, c#, c++, pascal, cobol, perl, fortran, ajax, sql, asp, delphi, js(javascript) sorsanız, bunlar futbol takımı mı der. Ram, İşlemci, ses kartı falan bunları herkes biliyor ama bilişim olayı sırf donanımdan oluşmuyor vatandaşlar... ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.