Yazar |
Mesaj |
-
guncelalan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2008, 09:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sevgi-sitem yazmış: www.sevgi-sitem.tr.gg
Siten Biraz Geç Açılıyor..Tasarımın ve İçeriğin Harika..Arkaplan Müziği Çok Uyumlu..BaşlıkR. de Güzel..
Not:Puanlama İlk Mesajdadır.. ______________ Güncelalan.Tr.Gg
Hazır HTML Kodları
Manchester United FC |
|
↑
|
|
|
-
guncelalan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2008, 09:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
futbolgezegeni yazmış: www.futbolgezegeni.tr.gg
Sitenin Tasarımı Ve İçeriği Güzel; Fakat Biraz Düzene Sok..Kaydırma Çubuğunu Kaldırmaya Çalış..
Hazır HTML Kodları
Manchester United FC |
|
↑
|
|
|
-
guncelalan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2008, 12:01 (UTC) Mesaj konusu: ss |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
soadturkey
Uzman Üye
|
29.06.2008, 12:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
guncelalan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2008, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
soadturkey yazmış: www.soadturkey.tr.gg
Sitenin Tasarımı Güzel..Anasayfayı Biraz daha Geliştirmelisin..İçerik Biraz Daha Artmalı..Tasarımın Altı Düzenlenmeli..Download Linki Verme, Siten Silinir..Başlık Resmi Güzel..Başarılar.
Hazır HTML Kodları
Manchester United FC |
|
↑
|
|
|
-
soadturkey
Uzman Üye
|
29.06.2008, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kendi puanımı göremedim ______________
|
|
↑
|
|
|
-
guncelalan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2008, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
soadturkey yazmış: kendi puanımı göremedim |
|
↑
|
|
|
-
sanat-maggazin
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
guncelalan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2008, 12:34 (UTC) Mesaj konusu: Re: puan |
|
|
sanat-maggazin yazmış: www.sanat-maggazin.tr.gg puanımı ve yorumlarınızı bekliyorum
Sitenizin Tasarımı Harrika..İçerik de Çok Güzel..Kaydırma Çubuğunu Kaldırmaya Çalış..Sağ Bölüm İle Menü Aynı Hizada Olsa, Daha Düzenli Olur..İntroyu Kaldırabilirsin..
Hazır HTML Kodları
Manchester United FC |
|
↑
|
|
|
-
html-kodbank
Acemi Üye
|
29.06.2008, 12:35 (UTC) Mesaj konusu: html-kodbank |
|
|
html-kodbank |
|
↑
|
|
|
-
sanat-maggazin
Aktif Üye
|
29.06.2008, 12:39 (UTC) Mesaj konusu: Re: puan |
|
|
guncelalan yazmış: sanat-maggazin yazmış: www.sanat-maggazin.tr.gg puanımı ve yorumlarınızı bekliyorum
Sitenizin Tasarımı Harrika..İçerik de Çok Güzel..Kaydırma Çubuğunu Kaldırmaya Çalış..Sağ Bölüm İle Menü Aynı Hizada Olsa, Daha Düzenli Olur..İntroyu Kaldırabilirsin..
Not:Puanlama İlk Mesajdadır..
tsk ederim kaydırma cubuguyla ilgili sorunu anlayamadım bende hersey normal görünüyor nasıl kaldrılacagını da bilmyorum |
|
↑
|
|
|
-
guncelalan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2008, 12:51 (UTC) Mesaj konusu: Re: puan |
|
|
sanat-maggazin yazmış: guncelalan yazmış: sanat-maggazin yazmış: www.sanat-maggazin.tr.gg puanımı ve yorumlarınızı bekliyorum
tsk ederim kaydırma cubuguyla ilgili sorunu anlayamadım bende hersey normal görünüyor nasıl kaldrılacagını da bilmyorum
Sitenin Sağ Tarafın Kaynaklanıyo Galiba.. ______________ Güncelalan.Tr.Gg
Hazır HTML Kodları
Manchester United FC |
|
↑
|
|
|
-
sanat-maggazin
Aktif Üye
|
29.06.2008, 12:53 (UTC) Mesaj konusu: Re: puan |
|
|
guncelalan yazmış: sanat-maggazin yazmış: guncelalan yazmış: sanat-maggazin yazmış: www.sanat-maggazin.tr.gg puanımı ve yorumlarınızı bekliyorum
tsk ederim kaydırma cubuguyla ilgili sorunu anlayamadım bende hersey normal görünüyor nasıl kaldrılacagını da bilmyorum
Sitenin Sağ Tarafın Kaynaklanıyo Galiba..
aslında anasayfada haberlerin tümünün özeti kısaca gosterp tıklamayla acılması seklini yapmak istyorum ama bunu basaramadım |
|
↑
|
|
|
-
guncelalan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2008, 12:54 (UTC) Mesaj konusu: Re: html-kodbank |
|
|
html-kodbank yazmış: html-kodbank
İçeriğin Fena Sayılmaz..Tasarım Sade ve Güzel Olmuş..Anasayfa Geliştririlmeli..Düzen Kötü..
Hazır HTML Kodları
Manchester United FC |
|
↑
|
|
|
-
guncelalan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.06.2008, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: Re: puan |
|
|
sanat-maggazin yazmış: guncelalan yazmış: sanat-maggazin yazmış: guncelalan yazmış: sanat-maggazin yazmış: www.sanat-maggazin.tr.gg puanımı ve yorumlarınızı bekliyorum
Sitenin Sağ Tarafın Kaynaklanıyo Galiba..
aslında anasayfada haberlerin tümünün özeti kısaca gosterp tıklamayla acılması seklini yapmak istyorum ama bunu basaramadım
Aslında Bu Haberleri Alt Sayfaya Yönlendirip, Alt Sayfaları Gizleme Yöntemini Kullanarak Yapabilirsin.. ______________ Güncelalan.Tr.Gg
Hazır HTML Kodları
Manchester United FC |
|
↑
|
|
|
|