içerik olarak çok güzel bir siteniz var ama hemen css tasarımını öğrenmeye bakın siz
@kodcudostGörüşlerin için Teşekkür Ederim Css Biliyorum Fakat iceblue Tarzını Sevdiğim için Bir Süre Bu Şekilde Kalıcam Çünki Yeni Değiştirdim Tasarımı Bir Süre Sonra Css Yada Farklı Bişiler Denicem.. ______________
Öncelikle başarılar dilerim , arkadaşa ÖM attım cevap vermedi nasıl kayıt yaptıracağız ? ______________ Yeni Açılan Websitemize Yazar Alımları Başladı !
Tam yerinde, belki biraz gecikmiş bir karar Helal olsun Bora Abi
TR.GG'de senin gibiler nadir bulunur.. Süper bir site...
Sitende ve hayatında hep mutlu olmanı dilerim
Teşekkürler herkese..
Arkadaşlar bildiğiniz üzere sitemizin bu sürümü beta yani deneme sürümü. Yeteri kadar ilgi görmeye devam ederse daha gelişmiş bir halini sizlere sunmayı düşünüyorum.
İlk çalışmam profiller üzerine oldu sizlerle paylaşmak istiyorum:
http://imageshack.us/photo/my-images/10/denemeni.png/
Yeni profil dizaynında sağdaki "istatistik" kısımdan bahsetmek istiyorum. O kısımdaki menüler açılınca "Webjury, Google, Alexa ve Technorati" istatistikleriniz gözükecek. Ayrıca ziyaretçiler sitenizi 5 üzerinden puanlandırabilecek. Sizce nasıl olmuş?
Abicim profil sayfasını görmüştüm ama değerlendirme fırsatı olmadı..
Bana sorarsan TR.GG'de puanlama sistemi belki yapabilirsin ama şu "Güncelle-Şikayet Et-Sil" bölümlerini nasıl yapacaksın? Normalde puanlama bile çok zor :/
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.