Forum'da ara:
Ara

Sitemizi Nasıl Buldunuz?
Başarılı
  46%
[ 23 ]
Orta Dereceli
  36%
[ 18 ]
Kötü
  16%
[ 8 ]
Toplam Oylar : 49

Yazar Mesaj
Mesaj31.05.2012, 13:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

bir şey merak ettim şimdi. sitede ne tür yarışmalar olacak aklında ne tür şeyler var Smile
Mesaj31.05.2012, 13:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-cim : İşinde en iyisi dediğin Visual Basic mi? Evet yıllarca tanınmış ve birçok kişinin başarıyla kullandığı program.. Peki bu sistemde CryEngine kullanan var mı? Peki dünyada tam anlamıyla CryEngine'yi en iyi şekilde kullanan? Yapımcısından başka en ince detayına kadar bilen yoktur.. CryEngine ile yapılmış birkaç oyun ve resmini vereyim incele dostum.. Biraz araştırma yapalım Smile

Google'ye göre CryEngine kullanılarak yapılan oyunlar ;

ASTA
ArcheAge
Cabal 2
Class 3
Crysis 2
Crysis 3
Forged by Chaos
Lichdom
Nexuiz
Ryse
Sniper:Ghost Warrior 2
Tour Golf Online
Warface

Ek olarak yapılan oyunlardan resimler ;

Resimler bolumsonucanavari.com'dan alınmıştır..

AYRICA ;

Biz boşa bir şey peşinde koşmuyoruz.. Bilen bilir.. Bir planım vardı olmamıştı.. Şimdi bir kaç gençten oluşan bir ekiple müthiş bir oyuna imza atacağız... Tabi inşallah..!

grafikcoder : Yukarıda açıkladım Smile Yardıma ihtiyacım olduğu an sana söylerim dostum Smile

forumtoplist : Teşekkürler Smile

bd-tasarim : Beni daha önceden tanımıyorsun sanırım Smile Gerek yok, teşekkürler yinede Smile

webjury : Abicim aslında her hafta üyeler arası belli yarışmalar düzenleyeceğim.. Yani mesela 5 haftalık bir program yayınlayacağım ve katılımları bekleyeceğim... Sonra katılımlara göre bakacağım.. Birde belki oylama ile yarışmaları belirleyebiliriz.. Mesela ilk hafta "TR.GG'de beğendiğiniz kullanıcı" gibi.. Tabi bunlarda alternatif çok.. Ödüller çok olacak.. Bunlar önemli konular bence.. Her şeyi üyelerin istekleri doğrultusunda yapacağım inşallah Smile
Mesaj31.05.2012, 13:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayla King'im dostum Cool Smile
Mesaj31.05.2012, 13:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeşim Cumartesi Deilde Yarın Açılsa Cuma Günü Smile İyi Olurdu Very Happy
Mesaj31.05.2012, 13:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Keşke.. Ama tasarım hakkında hala tereddütlerim var :/
Mesaj31.05.2012, 13:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bi Bana PhotosCapeden Kodlamayı Ogretsen Smile
Mesaj31.05.2012, 14:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

PhotosCape?
Dreamweaver'dan kodluyoruz Smile
Mesaj31.05.2012, 14:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ammmaaaan Kafamı Kaldı İşte Sen Bana Dreamweaver''In İndirme Sitesini Versene Smile Yada Sana Versem Tasarımı Sen Kodlasan Smile Yada Sen Yapsan Smile)
Mesaj31.05.2012, 14:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

forumtoplist yazmış:
Ammmaaaan Kafamı Kaldı İşte Sen Bana Dreamweaver''In İndirme Sitesini Versene Smile Yada Sana Versem Tasarımı Sen Kodlasan Smile Yada Sen Yapsan Smile)

google'dan aratıp indirebilirsiniz bence. mert arkadaşımız üzerinde yeterince yük var bence anlayışlı olmalıyız biraz Smile
Mesaj31.05.2012, 14:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Laughing
Mesaj31.05.2012, 14:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

forumtoplist : Valla elimde resimli anlatım linki vardı ama kim bilir nerede :/ Bulamadım.. Şuan çok meşgulüm.. Siteyi yetiştirmeye çalışıyorum :/

webjury : Sağ ol abi Smile Anlayın beniii Smile

bd-tasarim : Ne oldu kardeşim? Rolling Eyes
Mesaj31.05.2012, 14:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Biliyorum Ama Çıkmıyorki Exclamation Bakdım Paralı Diyor Exclamation
Mesaj31.05.2012, 14:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir kaç sayfa ilerlere falan git.. Bulursun kardeşim...

Ayrıca tasarıma önem vermiyorum arkadaşlar.. Sistem daha önemli..
Mesaj31.05.2012, 14:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence tasarımada önem vermelisin çok başarılısın. Cool
Mesaj31.05.2012, 14:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

bence tasarım konusunda çok ekstra bir şey yapmaya gerek yok zaten. sade tasarımlar genelde bir sisteme sahip olan siteler için tercih edilebilir. mesela facebook, twitter, google gibi sitelerin sade tasarımları var ama işlevseller. bence de sisteme daha önem ver Smile
Önceki mesajları göster: