Yazar |
Mesaj |
-
webciblog
Acemi Üye
|
11.05.2012, 18:25 (UTC) Mesaj konusu: Tasarımım Çalındı Sizce Yasal İşlem Başlatayımmı? |
|
|
Arkdaşlar bc-aktif adlı site tasarımımı çaldı sizce tasarımı kaldırmassa yasal işlem başlatayımmı? |
|
↑
|
|
|
-
webspiker
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.05.2012, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım sana ait ise ve resimler sitene ekliyse ilk önce supporta bildir. Eğer sitesi silinmezse resimlerini yedekle ve sil. ______________ Yeni Açılan Websitemize Yazar Alımları Başladı ! |
|
↑
|
|
|
-
webciblog
Acemi Üye
|
11.05.2012, 21:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webspiker yazmış: Tasarım sana ait ise ve resimler sitene ekliyse ilk önce supporta bildir. Eğer sitesi silinmezse resimlerini yedekle ve sil.
Tasarımın Tamamı Bana Ait Değil Wordpress Teması Ama Bu Tema Üstünde Çok Uğraştım... Bedava Siteme Uyarlanması Tamamen Bana Ait Eğer Arkdaşımız Tasarımı Kaldırmazsa Yasal İşlem Başltıcam Çünkü Bu Tema Üstünde Çok Uğraştım Bi Emek Hırsızı Yüzünden Tasarımımdan Vazgeçemem....(Bu Arada Resimleri Sildim Fakat Fayda Etmedi Supporta Şikayet Edicem Ve Yasal İşlem Başlatıcam...) |
|
↑
|
|
|
-
sempati-tasarim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.05.2012, 08:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tamamı sana ait değilse hiçbir şey yapamazsın. Çünkü Aynı tasarımı Diğer arkadaşta düzenlemiş olabilir. Çalsa da bunu kanıtlaman lazım. ______________
Oyun Tezgahı | Oyun Oyna |
|
↑
|
|
|
-
webciblog
Acemi Üye
|
12.05.2012, 09:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sempati-tasarim yazmış: Tamamı sana ait değilse hiçbir şey yapamazsın. Çünkü Aynı tasarımı Diğer arkadaşta düzenlemiş olabilir. Çalsa da bunu kanıtlaman lazım.
Resimlerin Upload Bana Ait Tasarımın Kaynağındanda Bakabilirsin.. |
|
↑
|
|
|
-
emresazak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.05.2012, 10:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
upload ettiğin resimlerin yedeklerini al sitendeki resimlerin kodlarını yedeklerle değiştir eski resimlerin üstünede bi sürü küfür yaz üstüne kaydet.. aldığı tasarımda eski url ler olduğu için sitesi küfürlerle dolar.. ben yapmıştım bi kere, ama artık uğraşmıyorum.. ______________ İmza ektedir. |
|
↑
|
|
|
-
selim-oyunlar
Acemi Üye
|
12.05.2012, 10:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
emresazak yazmış: upload ettiğin resimlerin yedeklerini al sitendeki resimlerin kodlarını yedeklerle değiştir eski resimlerin üstünede bi sürü küfür yaz üstüne kaydet.. aldığı tasarımda eski url ler olduğu için sitesi küfürlerle dolar.. ben yapmıştım bi kere, ama artık uğraşmıyorum.. |
|
↑
|
|
|
-
tasarimfbl
Acemi Üye
|
12.05.2012, 15:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
emresazak yazmış: upload ettiğin resimlerin yedeklerini al sitendeki resimlerin kodlarını yedeklerle değiştir eski resimlerin üstünede bi sürü küfür yaz üstüne kaydet.. aldığı tasarımda eski url ler olduğu için sitesi küfürlerle dolar.. ben yapmıştım bi kere, ama artık uğraşmıyorum..
Ulan şeytanın aklına gelmiyor Bu adamın aklına geliyor. Emra eski dostluğumuz ne oldu?
Sitelerim
direkmovie
tncforum
benim ben |
|
↑
|
|
|
-
emresazak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.05.2012, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
______________ İmza ektedir. |
|
↑
|
|
|
-
tasarimfbl
Acemi Üye
|
12.05.2012, 15:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Soruya Cevap
Kardeşim tasarım başka yerden alınma ise bir şey yapamazsın.
Emre Sazak
Hala aynı tasarımımı kullanıyon sen Değiştir artık şunu
Demek bundan sonra BS dekilere yardım edeceksin Hadi bakalım |
|
↑
|
|
|
-
emresazak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.05.2012, 15:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hacı bi kaç yeni site daha açtım onlara olan hevesim geçince bu sitem için mütiş bi tasarım var aklımda.. ama konu dışı olduu için PM ( ÖM (Özel mesaj) ) yoluyla haberleşirsek daha iyi olur.. ______________ İmza ektedir. |
|
↑
|
|
|
|