Doğru bir seçim..
Başarılar dostum...
Bir iki noktaya değineyim ki onlarda düzelsin ama..
Üstte bulunan "Grafiker" ve "Bedava-Sitem" kategorilerinin yazı tipini değiştir ve bence biraz küçült.. Ya da site ismini biraz büyült..
Boş menü elemanları kaldırılmalı...
En alttaki link takaslar doldurulmalı...
BAŞARILAR DOSTUM...
aynen benim gördüğüm gibi görmüssün
ayrıca arkadaslar
Bende bu nedenle basit ve gözle gözükür bir iki konuya değindim abi.. Zaten burada eleştiri yaparak siteleri geliştirmezsek başka hangi alanda böyle eleştiri yapacağız ki..
Arkadaşlar sizde uzun yazmaktan çekinmeyin lütfen.. Ne kadar hata varsa hepsini söyleyin ki arkadaşlarımızda hatalarını düzeltip daha başarılı bir web site ortaya çıkarsınlar...
kendisi bs'de cizdizayn.tr.gg olan grafikerimiz
Kendisini tebrik ediyor basarılarının dewamını diliyorum...
Tebrikler.
Çok doğru seçimler yapılıyor, İbrahim arkadaşımızı gönülden tebrik ederim...
Ayrica gececi40 moderatorümüzün yaptığı çok iyi seçimler için sayın moderatorümüzüde tebrik ederim bence hep bu tür siteler haftanın sitesi seçilmelidir.
Çünkü hem yararlı siteler, Hemde bir çok paylaşım sitenin sahibine ait bu yüzden daha çok tercih edilir...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.