Yorum icin tskler
arkadaslar herkes görüsünü burada bildirsin bu baslığı yöneticilerimizde inceleyeceklerdir belki durumda değisiklikler olabilir ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @Sıkça Sorulan SorularGoogleye Kayıt Resimli Anlatım PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR.
bu reklam paketi cok ağırdır benim görüşümce türkiye olarak en fazla maksimum 5 site kulanıyorsur bunu ama ben buraya yazıyorum 15 dolar olsa bedava sitem kendi sitelerde yayınladığı reklamdan cok kullanıcılarından kazanır böyle bi kurulusun bunu düşünememesi düşündürücü çünkü kimse reklam kaldırmaz ama fiyatı aşağı cekseler iyi olur...
Arkadaşımın dediğine katılıyorum.Sonuçta bu bir bedava sistem...Domain ve hostlar ucuzladı adam burdaki sitesinden reklamı kaldıracağına gider domain alır bedava hosta bağlar veya host alır bedava domaine bağlar.Yani reklamların sitelerden kaldırılması hem bedava-sitem sistemi için hemde tüm herkesin hayrına olur bunu belirteyim.Ayrıca reklamlar kaldırıldıktan sonra forumdakiler sayın yöneticilerimizin neyine yetmez ki
29 çok dudak uçuklatıcı bir fiyat (türkiye şartlarına göre - parası olan alır o ayrı mesele) ama bence çok pahalı ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
İlk olaraktan pek uygun fiyat değil, Daha uygun bir fiyat yapılabilirdi. Bu yuzden pek kimse almıyor, Akıl vermek gibi olmasın ama bu fiyatlarda kimse reklam özgürlüğü paketini almaz, Ayrica azaltırsanız bir kaç kişinin alacagina inaniyorum.
Gereği neyse fazlasının yapılacağını sanıyorum konu için ve görüşlerimizi bu başlıktan dile getirmemizi istedigi için gececi40 moderatorümüze teşekkür ederim, İyi forumlar dilerim.;)
Arkadaşların dediklerine bende katılıyorum şu anda 20-30 lira vererek kendi host ve domaine sahip olabiliyorsun yani o yüzden baya abartılı bence düşürülebilir. ______________ ...
Mobil ile ödeme mevcut değildir, Yanlız paypal ile ödeme yapılabilir.
ayrica basligin açılma sebebi gececi40 moderatorümüzün sordugu 2 soruyu tartismamiz içindir, Yinede bilgilendirme yaparaktan yardımcı olmak istedim...
Mobil ile ödeme mevcut değildir, Yanlız paypal ile ödeme yapılabilir.
ayrica basligin açılma sebebi gececi40 moderatorümüzün sordugu 2 soruyu tartismamiz içindir, Yinede bilgilendirme yaparaktan yardımcı olmak istedim...
İyi forumlar dilerim.
Kimsin neyin nesisin bilmiyorum ama ingilizce-sohbet in dediğiyle senin dediğin arasında bir bağlantı kuramadım ben.
Her ney cevaplara gelirsek, ben şuana kadar reklam kaldıran görmedim.
Ve benim tr.gg üzerinden 29 kazanmam zaten 1 ay sürer. Yani bu fazla bir rakam. ______________
Webme için iyi , kullanıcılar için kötü bir olay bence.. Bir ürün vardır bir dükkanda 10 liradır , 10 kişi alır , dükkan sahibi 100 lira kasa yapar. Aynı ürün bir başka dükkanda 100 liradır , 1 kişi alır , o dükkanın sahibide 100 lira kasa yapar. Webme'de böyle yapıyor , 10 kişinin almasındansa 1 kişi alsın diyor. Çünkü zaten reklamların sitelerde bulunması Webme'ye yarıyor.
Ama üyelerinin memnuniyeti için bence fiyat düşmeli ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.