Doktordizayn
Yorum ve değerlendirme için teşekkürler kardeşim Tek renk her zaman iyidir Çok renk olunca insanın kafası karışıyor
Yazı tipide alışmışız bir düzende gidiyoruz öyle
O değilde kodlamayı unutmuşum valla
Kodlamak normalde 15-20 dakikayken bnu 2-3 saatte anca kodladım
Tek renk her zaman iyi değildir bana göre
3 renk 2 ton seçip uygulanan tasarımlar her zaman göze daha hoş gelmiştir.
Fakat bu yine de tercih meselesidir, biraz değişim şart
Kodlamanı html yaptığın için unutman ve zorlanman çok doğal.
Başarılar tekrar.
Haklısın yine
Bir divle öğrenmeye vakit bulamadık
Renkte de haklısın da diyorum ya alışılmış bir kere.. Zaten en fazla 3 renk kesinde.. Ben daha 2 renk kullanmak istemiyorum 3 Renk ayarlayana kadar
grafikdizayn Div tavsiye etmem kanka çok hata çıkıyor öğrenceksen kod yazarak öğren div açarak falan hikaye en iyisi kod yazarak ama tr gg de tablo en iyisidir .com a geçeceksen tamam kullan div ama tr gg de pek öneride bulunmam başarılar dilerim...
Teşekkürler doguitar
Açıkçası yeni görüştüğüm kişilerle farklı bir site tasarımı planlıyorum..
Konuya göre olacağı için boşa içerik eklemekte istemiyorum ...
dönmenize sevindim... site mükemmel tek kelime ile başarılar ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
Sağ ol brisin
Sen siteni güncelliyor musun? Valla takip edemiyorum kimseleri..
Güncelliyorsan css tasarımda yardımcı olalım.. Cidden çok başarılı birisin...
tek kelime ile harika başarılarının devamını dilerim kardeşim... ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.