Herkes öyle diyor. Ama reklam yapıyor pardon demek ile olmuyor buradaki tüm arkadaşlardan özür dilemelisin. Biz reklam yapmıyoruz o kadar hitimizi arttırmak için bol bol içerik ekliyoruz. Gece gündüz uğraşıyoruz. Siz hem kurallara uymuyorsunuz. Hemde bizi enayi yerine koyuyorsunuz. Her zaman söylemişimdir. Kuralları okumadan başlık açmayın ve yorum yapmayın diye ama anlamıyorsunuz ki moderatorlere iş çıkartıyorsunuz. Sonra laf ediyorsunuz hiç bir şey yapmaya hakkınız yok ayıptır.
Herkes öyle diyor. Ama reklam yapıyor pardon demek ile olmuyor buradaki tüm arkadaşlardan özür dilemelisin. Biz reklam yapmıyoruz o kadar hitimizi arttırmak için bol bol içerik ekliyoruz. Gece gündüz uğraşıyoruz. Siz hem kurallara uymuyorsunuz. Hemde bizi enayi yerine koyuyorsunuz. Her zaman söylemişimdir. Kuralları okumadan başlık açmayın ve yorum yapmayın diye ama anlamıyorsunuz ki moderatorlere iş çıkartıyorsunuz. Sonra laf ediyorsunuz hiç bir şey yapmaya hakkınız yok ayıptır.
Tamam'da arkadaşım başlığı okumadan yorum yapmak yanlış bir şey ve ayrıca özür dilemedi pardon dedi sadece gülerekten yaptığı yanlış bir şey ben böyle bir şey yapmış olsaydım ki forumda bir zamanlar çok acemiydim pek bir şey bilmezdim o zamanlar özür dilerdim bende reklam yapayim o zaman tebrik ediyorsa eywallah ama yeterki başlığı kirletmesin.;=)
Tamam'da arkadaşım başlığı okumadan yorum yapmak yanlış bir şey ve ayrıca özür dilemedi pardon dedi sadece gülerekten yaptığı yanlış bir şey ben böyle bir şey yapmış olsaydım ki forumda bir zamanlar çok acemiydim pek bir şey bilmezdim o zamanlar özür dilerdim bende reklam yapayim o zaman tebrik ediyorsa eywallah ama yeterki başlığı kirletmesin.;=)
2008den beri buralardayım,öğrenirler zamanla...
Forum ve site kullanımı klavuzları var olmasına rağmen kimse okumuyor çünkü göze çarpan bir yerde değil otomatik mesaj sistemiylede gönderseler iyi olurda.BS için napolyon anlayışı hakim. para para para
kendisi bs'de cizdizayn.tr.gg olan grafikerimiz
Kendisini tebrik ediyor basarılarının dewamını diliyorum... ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @Sıkça Sorulan SorularGoogleye Kayıt Resimli Anlatım PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR.
Doğru bir seçim..
Başarılar dostum...
Bir iki noktaya değineyim ki onlarda düzelsin ama..
Üstte bulunan "Grafiker" ve "Bedava-Sitem" kategorilerinin yazı tipini değiştir ve bence biraz küçült.. Ya da site ismini biraz büyült..
Boş menü elemanları kaldırılmalı...
En alttaki link takaslar doldurulmalı...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.