Yazar |
Mesaj |
-
product28
Acemi Üye
|
25.04.2012, 10:23 (UTC) Mesaj konusu: Windows XP Movie Maker |
|
|
Arkadaşlar programda bir harfe basınca(örneğin S) kapanıyor! O sorun etmedi ama şimdide Bilgisayarıma başka türde kaydedeceğim ama basarken kapanıyor basınca yaw!
Bilgisayarıma Kaydet yazan yere basıyorum tam kapanıyor yaw!
Birincisine bir şey demedim ikincisi önemli ama! |
|
↑
|
|
|
-
toplist36
Aktif Üye
|
25.04.2012, 10:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
google ye movie maker yazip inidre bilirsin ... |
|
↑
|
|
|
-
product28
Acemi Üye
|
25.04.2012, 11:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İndirdim zaten yeniden ama yine aynı sorun! Şu sorunları çözsem, ama bazı diğer programlardada oluyor!
Örneğin Html cup coffe
Combofix ile atratıp yeniden başka yere yüklemeyi düşünüyorum başka dizin! |
|
↑
|
|
|
-
product28
Acemi Üye
|
25.04.2012, 11:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Combofix hata veriyor, Movie Maker yükleniyor ama yine aynı yaw bi olmadı ayw! |
|
↑
|
|
|
-
freesitesharing
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.04.2012, 11:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
product28 yazmış: Combofix hata veriyor, Movie Maker yükleniyor ama yine aynı yaw bi olmadı ayw!
setup'ı varsa kaldır birdaha kur belliki bir uyumsuzluk var. ______________ Tasarım yap vb. mesajlar atmayın "Grafiker" değilim !... |
|
↑
|
|
|
-
product28
Acemi Üye
|
25.04.2012, 11:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Combofix olduda, ewt yeniden kaldırıp tamamen %100 kaldırıp deneyeyim!
Yani yükleyeyim!
Hala aynı! |
|
↑
|
|
|
-
product28
Acemi Üye
|
25.04.2012, 12:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar tamamen sildim, yeniden yükledim Türkçeydi ama şu an İngilizce oldu, olsun ama sorun çözüldü! |
|
↑
|
|
|
-
freesitesharing
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.04.2012, 12:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
product28 yazmış: Arkadaşlar tamamen sildim, yeniden yükledim Türkçeydi ama şu an İngilizce oldu, olsun ama sorun çözüldü!
demekki türkçe dil dosyasında sorun varmış. ______________ Tasarım yap vb. mesajlar atmayın "Grafiker" değilim !... |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
25.04.2012, 13:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Movie makerin codekleri cok sorunlu birisi silindimi programın ummadığınız bir yerinde hata veriyor önemli olann codeklerini denetlemek yada yüklemek programı silip tekrar yüklemek işe yaramaz ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
|