Yazar |
Mesaj |
-
dostumcelaleddin
Acemi Üye
|
19.04.2012, 10:03 (UTC) Mesaj konusu: Arkadaşlar css başlık resmi jpg buna nasıl swf resmi koyarım |
|
|
Arkadaşlar sitemin başlık resmi bu kodda ama bunu flash swf koymak istiyorum nasılş yapabilirim?
/* content and header panel */
#templatemo_header_panel {
clear: both;
width:100%;
margin: 0 auto;
background: #000000 url(http://kapucamii.com/wp-content/uploads/2008/03/kapu-camii.jpg) top center no-repeat;
} |
|
↑
|
|
|
-
dostumcelaleddin
Acemi Üye
|
19.04.2012, 14:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu SİTEYE DEĞİL BAŞKA SİTE İÇİN |
|
↑
|
|
|
-
grafikcoder
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.04.2012, 18:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu biraz zor:
sitende templatemo_header_panel adlı div olması gerekiyor |
|
↑
|
|
|
-
dostumcelaleddin
Acemi Üye
|
24.04.2012, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikcoder yazmış: bu biraz zor:
sitende templatemo_header_panel adlı div olması gerekiyor hmm olmaz yani diyorsunuz öylemi |
|
↑
|
|
|
-
amasragezi
Aktif Üye
Konum: Amasra=Balik+Salata,Tarih - Doga,Deniz-Kum ve Gunes
|
24.04.2012, 19:53 (UTC) Mesaj konusu: SWF |
|
|
Swf Video büyük hacimli değilse Gif formatına dönüştürülerek kullanılabilir... ______________ Maksat,Güzel Amasra'mızın Tanıtımını Yapmak...
Banner,logo,başlık resmi yapımında yardımcı olunur...
Dar veya sola yanaşık sitelerin kenar boşluklarına, siteye uyumlu yapılır... |
|
↑
|
|
|
-
dostumcelaleddin
Acemi Üye
|
25.04.2012, 05:09 (UTC) Mesaj konusu: Re: SWF |
|
|
amasragezi yazmış: Swf Video büyük hacimli değilse Gif formatına dönüştürülerek kullanılabilir... |
|
↑
|
|
|
-
amasragezi
Aktif Üye
Konum: Amasra=Balik+Salata,Tarih - Doga,Deniz-Kum ve Gunes
|
25.04.2012, 21:14 (UTC) Mesaj konusu: Resim |
|
|
Gife dönüştürülebilir.Fakat sitenize başlık resmi olarak kullanamazsınız.Çok büyük... ______________ Maksat,Güzel Amasra'mızın Tanıtımını Yapmak...
Banner,logo,başlık resmi yapımında yardımcı olunur...
Dar veya sola yanaşık sitelerin kenar boşluklarına, siteye uyumlu yapılır... |
|
↑
|
|
|
-
sanalhayaller
Aktif Üye
|
25.04.2012, 21:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Abi kullanılır başlık diye. Bana başlık alanı boyutu verin size kod olarak vereyim. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
dostumcelaleddin
Acemi Üye
|
26.04.2012, 06:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya baş kısmını kaplayacak şekilde olacak zaten ismi gibi başlık resmi. boyutla alakalı değil.. |
|
↑
|
|
|
-
sanalhayaller
Aktif Üye
|
26.04.2012, 09:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dostumcelaleddin yazmış: ya baş kısmını kaplayacak şekilde olacak zaten ismi gibi başlık resmi. boyutla alakalı değil..
şimdi abi boyut belli değil diyorsun. Ben swfyi sana embed olarak sitene koyacağın şekilde vereyim. Ama büyük gelebilir. Veya küçük olabilir. Sana istersen koyacağın şekilde vereyim. Hatta koda da ekleyeyim Ama boyut olsa tmmdır. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
dostumcelaleddin
Acemi Üye
|
26.04.2012, 13:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalhayaller yazmış: dostumcelaleddin yazmış: ya baş kısmını kaplayacak şekilde olacak zaten ismi gibi başlık resmi. boyutla alakalı değil..
şimdi abi boyut belli değil diyorsun. Ben swfyi sana embed olarak sitene koyacağın şekilde vereyim. Ama büyük gelebilir. Veya küçük olabilir. Sana istersen koyacağın şekilde vereyim. Hatta koda da ekleyeyim Ama boyut olsa tmmdır. Kardeş onu bende yapıyorum denedimde ancak biraz boyut olarak siteye tam oturmadı. eğer istediğim gibi yapabilseydik daha iyi olur diye düşündüm.. ilgin için teşekkür ederim emeğine sağlık sağolasın |
|
↑
|
|
|
|