aykut-servis merhaba aykut nasılsın beni sorarsan berbat aykut ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
bugun yarışmada.. yani halat cekme yarışmasında.. haksızlık yapıldı bizim takımı kucumsediler bizdde cok sinirlendik cok kuvvetlendik ve karsı takımı alıyordukkki arkadan konu ile alakası olmayan bir veli halati birden cekti bizim elimiz kesildi sonra hakem.. karsı takım diskalifiye oldu dedi.. sonra aradan 2 dk sonra tekrardan yapıcaksınız dedi bizde ellermizie bakın nasıl yarısıcaz dedik onlar hakksızlık yaptı dedik. ama bizi dinlemediler bile tekrar yaptık ve biz halatı tutamıyorduk bundan berbat dedim. ve bu hakksızlık konusunu tek biz söylemedik orda olan herkez dedi hatta karsı tarafın takımından olan birisi bile dedi. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
bugun yarışmada.. yani halat cekme yarışmasında.. haksızlık yapıldı bizim takımı kucumsediler bizdde cok sinirlendik cok kuvvetlendik ve karsı takımı alıyordukkki arkadan konu ile alakası olmayan bir veli halati birden cekti bizim elimiz kesildi sonra hakem.. karsı takım diskalifiye oldu dedi.. sonra aradan 2 dk sonra tekrardan yapıcaksınız dedi bizde ellermizie bakın nasıl yarısıcaz dedik onlar hakksızlık yaptı dedik. ama bizi dinlemediler bile tekrar yaptık ve biz halatı tutamıyorduk bundan berbat dedim. ve bu hakksızlık konusunu tek biz söylemedik orda olan herkez dedi hatta karsı tarafın takımından olan birisi bile dedi.
bence tekme tokat dalsaydınız karşı takıma sizde onları yaralasaydınız siz kazansaydınız (: ______________ Tasarım yap vb. mesajlar atmayın "Grafiker" değilim !...
bugun yarışmada.. yani halat cekme yarışmasında.. haksızlık yapıldı bizim takımı kucumsediler bizdde cok sinirlendik cok kuvvetlendik ve karsı takımı alıyordukkki arkadan konu ile alakası olmayan bir veli halati birden cekti bizim elimiz kesildi sonra hakem.. karsı takım diskalifiye oldu dedi.. sonra aradan 2 dk sonra tekrardan yapıcaksınız dedi bizde ellermizie bakın nasıl yarısıcaz dedik onlar hakksızlık yaptı dedik. ama bizi dinlemediler bile tekrar yaptık ve biz halatı tutamıyorduk bundan berbat dedim. ve bu hakksızlık konusunu tek biz söylemedik orda olan herkez dedi hatta karsı tarafın takımından olan birisi bile dedi.
bence tekme tokat dalsaydınız karşı takıma sizde onları yaralasaydınız siz kazansaydınız (:
zararli kalkan zararlı oturur boşveriyorum onlar kazandı ama biz karşi takıma gücümüzü sanirim gösterdik yarışmadan sonra geldiler bize siz bizden daha iyidiniz sizi kücümsedik biz dediler özür filan dilediler. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
bence tekme tokat dalsaydınız karşı takıma sizde onları yaralasaydınız siz kazansaydınız (:
zararli kalkan zararlı oturur boşveriyorum onlar kazandı ama biz karşi takıma gücümüzü sanirim gösterdik yarışmadan sonra geldiler bize siz bizden daha iyidiniz sizi kücümsedik biz dediler özür filan dilediler.
valla asıl o zaman dövmeniz gerekiyormus yine dalga geçmişler sizinle =))) ______________ Tasarım yap vb. mesajlar atmayın "Grafiker" değilim !...
zararli kalkan zararlı oturur boşveriyorum onlar kazandı ama biz karşi takıma gücümüzü sanirim gösterdik yarışmadan sonra geldiler bize siz bizden daha iyidiniz sizi kücümsedik biz dediler özür filan dilediler.
valla asıl o zaman dövmeniz gerekiyormus yine dalga geçmişler sizinle =)))
kavgaya karsıyım ama onlara photoshopdan güzel bişiler düşünüyorum (: ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Üzüldüm şimdi Ama yapabileceklerini düşünüyorumdaaa
______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Merhabalar Herkeze Gunaydın ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.