Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj20.04.2012, 17:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

ntlu yazmış:
tasarımı çizdim sadece kodlaması kaldı kodlayıp yollar msnız

http://www.yukleresim.com/di-4MV6.gif

http://www.yukleresim.com/di-91IB.png

http://www.yukleresim.com/di-J60P.gif

2. resimdeki tasarımda kırmızı alan link tasartır kodlayana ve çaba sarfeden herkese şimdiden teşekkürler

bu tasarım katlanır kullanılmaz açık açık söylim bence düz renk çiz.
Mesaj21.04.2012, 08:14 (UTC)    
Mesaj konusu: s

hesya:tasarım çizildi kodlandı ve yollandı
Mesaj21.04.2012, 11:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarımı çizdim sadece kodlaması kaldı kodlayıp yollar msnız

http://www.yukleresim.com/di-4MV6.gif

http://www.yukleresim.com/di-91IB.png

http://www.yukleresim.com/di-J60P.gif

2. resimdeki tasarımda kırmızı alan link tasartır kodlayana ve çaba sarfeden herkese şimdiden teşekkürler
Mesaj21.04.2012, 11:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

ntlu : Tasarım hatalı isterseniz ben size güzel bir tasarım çizebilirim ve kodlarım..
Mesaj21.04.2012, 14:41 (UTC)    
Mesaj konusu: s

myitem:tasarım çizildi kodlandı ve yollandı
Mesaj21.04.2012, 23:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Css Tasarım İstek
Bu bölümde tamamen ücretsiz web tasarımlar yapılmaktadır.. Yanlız burada bazı bedava-sitem kullanıcıları Css tasarım kullanmayı bilmediği halde tasarım isteklerinde bulunuyor.. Bizler photoshoptan çizimiydi,bölmesiydi dreamviewar'dan kodlamasıydı,menüsüydü herşeyini yaparken birde resimlerin uploadı her yerde emek var.. Benim grafiker oldugum zamanlarda baya kişilere tasarım yapıyordum tabikide o zamanlar menü yapmayı bilmezdim.. Tek çizim ve kodlamayı bilirdim,kendim hazır kullanırdım paylaşan sitelerden alırdım.. Bunun için demem o ki, Arkadaşlar css tasarım kullanmayı bilmeyenler ; lütfen istekte bulunması çünkü emek var.. Boşu boşuna emeğimiz gidiyor yani o kadar uğraşıyoruz bu işi eğlencesine zevkine yardım amaçlı yapıyoruz ama css tasarım kullanmayı bilmeyen bir kullanıcımız geliyor istekte bulunuyor.. Profesyonel bir tasarım çizdiniz profesyonel bir şekilde kodluyorsunuz örnek div emek boşa gider yani emek hırsızlığı oluyor.. Lütfen dediklerim yanlış anlaşılmasın ben burada herkesi düşünüyorum.. Css tasarım kullanmayı bilmeyen bir arkadaşımız bana mesaj atabilir,benden yardım isteyebilir,emin olun eğer dersem ki,banane kendin öğren filan gelin yüzüme tükürün.. Ben bu sitemi açtığım'da kendime bir söz vermiştim bana hiç kimse bir şey öğretmedi şuana kadar hep kendim kendi kendime bir yerlere geldim yavaş yavaş uğraşarak çaba sarf ederek bu yüzden herkese yardım etmeye herkese doğruyu öğretmek istedim.. Forumda beni daha önceden yanlış anlayan çok oldu.. Adımı kötüye çıkaranda oldu neyse ben buraya css tasarım kullanmayı bilmeyenler forumu doldurmaması için yazdım.. Kendim ile ilgili şeyleride yazdım uzatmanın anlamı yok.. Lütfen dediklerimi dikkate alın,gerçekten emek hırsızlığına son verelim artık..
İyi forumlar...
Mesaj22.04.2012, 11:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Temel Tasarım dili :css tabanli site istiyorum.

Tasarımın Rengi : Gri,Beyaz, Mavi yada hoş duran bir renk

Sitenizin Konusu : videolu bilgisayar dersleri olacak benim ve başkalarına ait koycam

Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde güzel bir şekilde kaynakpc.tr.gg yazsın onun arkaplanını siz ayarlayın lütfen.

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : sizden istediklerim sağda ve solda menü olacak solda dersler olcak hep sağ tarafta üstte küçük bir kutu gibi yerde üye olun yeri olacak onun altında exra konular olacak başlık resminin altındada üst menü olursa sevinirim mesela anasafya z.defteri vb. şeyler koyucam

NOT:şimdiden yapan arkadaşa teşekkür ederim ama birazda güzel olursa sevinirim kolay gelsin.
Mesaj22.04.2012, 13:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

kaynakpc : Tasarımınız çizilmiştir.. Ayrıca kodlanmış ve özel mesaj sistemi ile kodlar size teslim edilmiştir...
Mesaj22.04.2012, 13:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Temel Tasarım dili :css tabanli site istiyorum.

Tasarımın Rengi : Mercan rengi

Sitenizin Konusu :Oyun

Başlık Resminde Neler Olsun? : oyun simgeleri olsun ve "AyanOyun" büyük harflerleyazılsın .altınada sınırsız oyunun adresi yazılsın.

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz :üst menü ve alt menü olsun tasarıma uygun renkte ve menülerde diyelimki araba oyunları yazsın üzerine geldiğinde araba resmi.böyle olursa iyi olur. sonra reklam alanı kesin olsun.

şimdiden tşkler.olduğu zaman hesabıma mesaj olarakda gönderirseniz tşk edrim
Mesaj23.04.2012, 15:37 (UTC)    
Mesaj konusu: site arkaplani

Wolfteam hakında bir tasarim yapılması İsitorum
Mesaj23.04.2012, 15:40 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: site arkaplani

wolfteamevo yazmış:
Wolfteam hakında bir tasarim yapılması İsitorum

tasarım istek forumunu doldur lütfen.
Mesaj23.04.2012, 18:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Temel Tasarım Dili :CSS tabanli site istiyorum.
Tasarımın Rengi :Çim Yeşili ve Beyaz Olsun
Sitenizin Konusu:Futbol
Başlık Resminde Neler Olsun :Sitemin Adı yazsın ve 4 Büyüklerin logosu olsun
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz:Renkler birbiriyle uyumlu olsun.Yan menüde 6-7 tane buton olsun.Birde sağda puan durumu ve fikstür ekleme yeri olsun büyük futbol siteleri gibi.
Şimdiden Teşekkürler Very Happy Very Happy Very Happy
Mesaj23.04.2012, 23:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kimileri gittiğimi düşünüyor şuna bir açıklık gietirelim ben güncel bir siteyim lakin bazi aksaklıklar''bilgisayarım bozulması'' beni biraz güncel olmaya zorluyor tasarım istekleri hazirandan sonra yapmaya başlıyacagım..,!
Mesaj24.04.2012, 10:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Temel Tasarım dili : CSS Tabanlı Menü vs.

Tasarımın Rengi : Yeşil, Kırmızı, Mavi, Siyah

Sitenizin Konusu : Radyo yayını yapacağım sitemde. Flatcast aracılığı ile. Bunun için istiyorum

Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde güzel bir şekilde Radyo EC yazsın onun arkaplanını siz ayarlayın lütfen.

Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Sağ bölümde Menü1-2-3-4-5 olsun. Onun altında kategoriler. Üst başlığın altında kategoriler olsun. Bir chat bölümü olsun malum yayında istekleri felan alacağım.

NOT:Şimdiden yapan arkadaşa teşekkür ederim ama birazda güzel olursa sevinirim kolay gelsin.
Mesaj24.04.2012, 13:52 (UTC)    
Mesaj konusu: Yardım Edinnnn

kendi sitemle ıligili bir tema ıstıorum tasarım css ıce blue red fark edmez !
Önceki mesajları göster: