Linklere tıklayamıyorum... z-index olayını denedim kodlarda fakat ya üstteki başlışk resmi rengi reklamı yok etmek zorunda kalıyor ya da linkleri tıklayamıyorum. Bağlı sanki linklerle o başlık resmi. Yeni bir grup oluşturdum cssde ama yinede bir birindne koparamadım...
z-indexi ben ekledim;
1 yapınca link tıklanıyor fakat baslık resmi reklamı kapatıyor.
-1 yapınca link tıklanmıyor reklamda bir sorun olmuyor arkasına düşyor. Linklere her zaman tıklanacak bir kod vardı sanki ..
Normal ilgili kodu veriyorum denemelerim sonucunda header'de başlık resmine ve headerinner'de ise yazılara etki edebiliyorum. Tahminim başlık rengi üzerine yazı şeklinde bir kod...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.