Yazar |
Mesaj |
-
privateswmt2
Aktif Üye
|
11.10.2010, 15:27 (UTC) Mesaj konusu: Sitemin Ana Sayfasına Nasıl Video Eklerim |
|
|
Sitemin Ana Sayfasına Nasıl Video Eklerim URL Var Ama Ekleyemiyorum
Lütfen Ayrıntılı Anlatın. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sitereklammerkezi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.10.2010, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sitemin Ana Sayfasına Nasıl Video Eklerim |
|
|
privateswmt2 yazmış: Sitemin Ana Sayfasına Nasıl Video Eklerim URL Var Ama Ekleyemiyorum
Lütfen Ayrıntılı Anlatın.
Dostum videonun embed/paylaşım kodunu anasayfanın kaynağına tıklayarak en üste en alta veya dilediğin yere yerleştirebilirsin.
Kolay gelsin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
11.10.2010, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
privateswmt2
Aktif Üye
|
12.10.2010, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim siteme video ekleyebildim sayenizde ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dumo
Acemi Üye
|
13.01.2011, 10:11 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sitemin Ana Sayfasına Nasıl Video Eklerim |
|
|
[quote="sitereklammerkezi"][quote="privateswmt2"]Sitemin Ana Sayfasına Nasıl Video Eklerim URL Var Ama Ekleyemiyorum :cry:
Lütfen Ayrıntılı Anlatın.[/quote]
Dostum videonun embed/paylaşım kodunu anasayfanın kaynağına tıklayarak en üste en alta veya dilediğin yere yerleştirebilirsin.
Kolay gelsin ;)[/quote] |
|
↑
|
|
|
-
kaptiroynamali
Acemi Üye
|
21.04.2012, 13:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yada kısaca youtube'yi türkçe sayfaya çevir videoya sağ tuş tıkla mause ile html enbed kopyala de çıkan kutucuktaki yazıları sayfanın içerisine sürükle |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
21.04.2012, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kaptiroynamali : Lütfen 2010 tarihinde açılmış konularak cevap vermeyiniz...______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
madone-design
Aktif Üye
|
22.04.2012, 10:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: kaptiroynamali : Lütfen 2010 tarihinde açılmış konularak cevap vermeyiniz...
Konu Kilit. Lütfen Bir Daha Eski Konuları Canlandırmayalım. ______________ http://donanimhaber.10tl.net/ |
|
↑
|
|
|
-
modtrade
Acemi Üye
|
17.05.2012, 22:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
rap-forum-atasehir
Acemi Üye
|
31.07.2012, 05:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
video eklemek çok kolay you tubeden videonu seç sonra sağ tıklayıp copy embed html ye tıla sonra fareyi videonun üstüne getirip ctrl + c ye basıp kopyala ve en son olarak paneline yapıştır ben yaptım bakabilirsin .
http://rap-forum-atasehir.tr.gg/ |
|
↑
|
|
|
-
metin2-bilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.07.2012, 13:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konuyu kilitleyin lütfen bu konuyu ben açmıştım ilk sitem olan privateswmt2 ' yle ama silindi neyse dersimi aldım , konu kilit lütfen 2010 da açmıştım konuyu 2 yıl geçmiş, konuyu uyandırmışsınız görünce şaşırdım ben de.
*Artık öğrendim nasıl video eklendiğini ______________ |
|
↑
|
|
|
|