Yazar |
Mesaj |
-
visualbasicnetdersleri
Acemi Üye
|
20.04.2012, 19:01 (UTC) Mesaj konusu: Tr.gg Reklam Alına Bilecek Siteler |
|
|
bn siteme reklam almak istiyorum google adsense gibi fakat google adsense
tr.gg uzantılı siteleri kabul etmiyor.kabul eden reklam sitesi varsa solermsn |
|
↑
|
|
|
-
iamlost
Acemi Üye
|
24.04.2012, 05:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
valla ben gördüm googledan reklam alan siteler |
|
↑
|
|
|
-
freesitesharing
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.04.2012, 06:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
google'dan reklam alan tr.gg siteleri çok ama artık google fazla desteklemiyor tr.gg'leri seninde şansına denk gelmiş olabilir.hepsiburada'dan flnda alabilirsin ______________ Tasarım yap vb. mesajlar atmayın "Grafiker" değilim !... |
|
↑
|
|
|
-
umitbasci
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.04.2012, 06:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet Google vermiyor kolay kolay. Ben bayağı uğraştım, demedediğim kalmadı ama hep ikinci aşamada kaldım ve boşverdim google'yi. Gidip indirdik.com'dan aldım ama o da tıklama olmayınca geliri düşürüyor. Zaten Bedava-Sitem benim için bitti. umitbasci.in adresiyle devam ediyorum. O siteme Google'den reklam aldım ve gayet memnunum şuan. |
|
↑
|
|
|
-
freesitesharing
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.04.2012, 06:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
umitbasci yazmış: Evet Google vermiyor kolay kolay. Ben bayağı uğraştım, demedediğim kalmadı ama hep ikinci aşamada kaldım ve boşverdim google'yi. Gidip indirdik.com'dan aldım ama o da tıklama olmayınca geliri düşürüyor. Zaten Bedava-Sitem benim için bitti. umitbasci.in adresiyle devam ediyorum. O siteme Google'den reklam aldım ve gayet memnunum şuan.
bende kendime bir mybb tema paylaşım sitesi açtım yakında içerik bombalicam kendi temalarımı ve hazır temaları paylaşıcam ______________ Tasarım yap vb. mesajlar atmayın "Grafiker" değilim !... |
|
↑
|
|
|
-
umitbasci
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.04.2012, 06:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
freesitesharing yazmış: umitbasci yazmış: Evet Google vermiyor kolay kolay. Ben bayağı uğraştım, demedediğim kalmadı ama hep ikinci aşamada kaldım ve boşverdim google'yi. Gidip indirdik.com'dan aldım ama o da tıklama olmayınca geliri düşürüyor. Zaten Bedava-Sitem benim için bitti. umitbasci.in adresiyle devam ediyorum. O siteme Google'den reklam aldım ve gayet memnunum şuan.
bende kendime bir mybb tema paylaşım sitesi açtım yakında içerik bombalicam kendi temalarımı ve hazır temaları paylaşıcam
Başarılar o zaman, kolay gelsin. |
|
↑
|
|
|
-
freesitesharing
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.04.2012, 07:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
umitbasci yazmış: freesitesharing yazmış: umitbasci yazmış: Evet Google vermiyor kolay kolay. Ben bayağı uğraştım, demedediğim kalmadı ama hep ikinci aşamada kaldım ve boşverdim google'yi. Gidip indirdik.com'dan aldım ama o da tıklama olmayınca geliri düşürüyor. Zaten Bedava-Sitem benim için bitti. umitbasci.in adresiyle devam ediyorum. O siteme Google'den reklam aldım ve gayet memnunum şuan.
bende kendime bir mybb tema paylaşım sitesi açtım yakında içerik bombalicam kendi temalarımı ve hazır temaları paylaşıcam
Başarılar o zaman, kolay gelsin.
saol xD ______________ Tasarım yap vb. mesajlar atmayın "Grafiker" değilim !... |
|
↑
|
|
|
-
isacotur
Uzman Üye
|
07.11.2016, 20:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava Siteme Hangi Reklam Yayıncısı Onay Verir isimli makalemizde detaylıca anlattım
merak edenler sitemdeki arama kutusunda aratarak bulabilirler ______________ |
|
↑
|
|
|
|