Merhaba.
Haftanın siteleri tek başlık altında toplanıyor.
Tüm haftanın sitelerini bu başlık altında göre bilirsiniz.
Secilen tüm sitelere tebrikler. Ve gelecekte basarilar dileriz.
Kolay gelsin.
Tarih:14.05.2011 17:12:08
gececi40 yazmış:
Merhaba Arkadaşlar
Bu haftanın sitesi bs-aktif
bedava-siteme hayranlığını yansıtmak için iyi bir site çalışması yapmış
Sitesini oldukça zengin içerik ve rengarenk bir tasarımdan oluşturmuş
Kendisini tebrik ediyoruz ve başarılarının devamınıı diliyoruz...
Bu haftanın sitesini seçerken yine bs'nin genç ve dinamik üyelerini ön planda tuttum. Bunun doğrultusunda en doğru olacağına inandığım bir arkadaşımızı bu haftanın sitesi olarak layık gördüm...
Arkadaşlar bu arada bu benim son hafta sitesi atamam bildiğiniz gibi haftanın
sitesi başlıklarını sürekli ben açıyordum. Ancak askerlik dolayısıyla bu son seçimim ama zaman buldukça denk getirdiğimde açmaya çalışırım...
Kendinize gelin , forumu böyle saçma saçma şeylerle doldurmayın . Aile değerlerine küfür edemezsiniz. ______________ Yeni Açılan Websitemize Yazar Alımları Başladı !
Merhaba arkadaslar
haftanın sitesini seçmeye dewam ediyoruz bu haftanın sitesi
www.tv-kanalim.tr.gg
site hakkında pek fazla yoruma gerek yok tek kelimeyle harika
tr.gg'nin benim gözümde en iyi tv kanalı ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @Sıkça Sorulan SorularGoogleye Kayıt Resimli Anlatım PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.