başarılar üst menü hover'larını biraz daha koyu kırmızı yaparsan daha hoş olucaktır
Teşekkürler * Dikkate alacağım ..
* Güncel WEB SPiKER YARIŞMA DÜZENLİYOR ! DETAYLI BİLGİ
http://www.webspiker.tr.gg/Yarisma.htm !! ______________ Yeni Açılan Websitemize Yazar Alımları Başladı !
Herşey gerçekten çok güzel.
Yanlız kullandığınız phostoshop sytlesleri pek uyumlu değil.
Bunun için renkler pek göz alıyor.
Değerlendirmeme gelince 10/7 veriyorum daha güzel renkler kullanabilirdin.
Başarılar dilerim,gececi40 moderator gerçekten oldukça güzel siteleri haftanın sitesi seçiyor. ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
Herşey gerçekten çok güzel.
Yanlız kullandığınız phostoshop sytlesleri pek uyumlu değil.
Bunun için renkler pek göz alıyor.
Değerlendirmeme gelince 10/7 veriyorum daha güzel renkler kullanabilirdin.
Başarılar dilerim,gececi40 moderator gerçekten oldukça güzel siteleri haftanın sitesi seçiyor.
Önerilerinizi dikkate alacağım fakat düzgün bir style bulamadım . Bildiğiniz varsa paylaşır mısınız ? Bu arada yorum için teşekkürler ______________ Yeni Açılan Websitemize Yazar Alımları Başladı !
Hep internetten bulmayın.
Kendi tarzınızı yapın photoshopu kullanmayı iyi öğrenin.
Dreamwevar kullanmayıda biliyorsanız kendi tasarımınızı kendiniz istediğiniz şekilde yapabilirsiniz.
Ayrica rica ederim doğruları söyliyorum bunun için teşekkür etmenize gerek yok. ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
Dreamwevar kullanmayıda biliyorsanız kendi tasarımınızı kendiniz istediğiniz şekilde yapabilirsiniz.
Ayrica rica ederim doğruları söyliyorum bunun için teşekkür etmenize gerek yok.
Tasarımlarım oldukca acemice olduğu için kullanmıyorum ______________ Yeni Açılan Websitemize Yazar Alımları Başladı !
Tasarımlarım oldukca acemice olduğu için kullanmıyorum
bizde öğrenmiş olarak doğmadık sende biraz çabala kendi tasarımını yap tasarım editlemeyle bi yere varamazsın kendi tasarımını yap kötüde olsa kullan başarılar
bizde öğrenmiş olarak doğmadık sende biraz çabala kendi tasarımını yap tasarım editlemeyle bi yere varamazsın kendi tasarımını yap kötüde olsa kullan başarılar
Belki ilerki yılarda Teşekkürler ______________ Yeni Açılan Websitemize Yazar Alımları Başladı !
Ayrica rica ederim doğruları söyliyorum bunun için teşekkür etmenize gerek yok.
Farklı olmak emek ister,
Bir şeyi istemek yerine çalışmalısın daha başarılı olursun.
Herşeyi kolay beklememelisin,zoruda tanımalısın. ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.