Yazar |
Mesaj |
-
ozgun-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.02.2012, 16:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba ;
Güzel bir site fakat bir başarı göremiyorum .
Tasarımı 50 TL'ye "SATIN ALDIM" dediniz . Buda sizin çizmediğiniz anlamına geliyor . Bence bu bir başarı değil .
Ve arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum ne kadar iyi olursa olsun ticari bir siteye "tr.gg" yakışmaz .
İyi günler ve kendinize ait temanızı bekleyerekten başarılar diyorum.______________ www.ozgun-blog.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
caps-alemi
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ozgun-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.02.2012, 13:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
caps-alemi yazmış: Yakışmaz diye bir şey yok bence her emeğini veren işini düzgün yapan eminim para bile kazanabilir tr.gg ile Ayrıca sitende satış yapılıyor mu ?Mobilya demişsin ama mutfak dolabı da satılıyorsa müşterin de olabilirim
Görüşüm sizinle tamamen zıt Yakışmaz dememin sebebi şudur ;
Şahsen ben bir müsteri isem karşımdaki firmanın internet sitesine bir göz atarım . Şayet sitesi "tr.gg" domain ise aklımdan geçenler şunlar olur ;
"-Kos koca firma , ciddi bir firma bedavaya kaçmış .. Buradan ürün alınmaz"
"-Tr.Gg'mi oda ne ? Ya bırak Allahını seversen !"
Vs..
Not:Burada kesinlikle ürünlerinizi kötülemiyorum çok iyi olabilir fakat bence .com veya .net domain tercih etmelisiniz.
Saygılarımla.______________ www.ozgun-blog.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
macigsoftline
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
uygunmobilya37
Acemi Üye
|
07.04.2012, 16:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorumlar İçin çok Teşşekürler Devamını Bekliyorum Saolun VarOlun ______________ Uygun Mobilya Tosya |
|
↑
|
|
|
-
flasmacig
Acemi Üye
|
07.04.2012, 16:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ozgun-blog yazmış: Merhaba ;
Tasarımı 50 TL'ye "SATIN ALDIM" dediniz . Buda sizin çizmediğiniz anlamına geliyor . Bence bu bir başarı değil .
Ve arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum ne kadar iyi olursa olsun ticari bir siteye "tr.gg" yakışmaz .
İyi günler ve kendinize ait temanızı bekleyerekten başarılar diyorum.
Sanki Sizinki Kendi Tasarımınızda Bende Başarı Görmüyorum Hemde Hiç ______________ -MacigSoft- Web Tasarım | MSN:speed__98( at )hotmail.com |
|
↑
|
|
|
-
ozgun-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.04.2012, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
flasmacig yazmış: ozgun-blog yazmış: Merhaba ;
Sanki Sizinki Kendi Tasarımınızda Bende Başarı Görmüyorum Hemde Hiç
Kendi görüşünüzdür saygı duyarım ______________ www.ozgun-blog.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
macigsoftline
Aktif Üye
|
08.04.2012, 07:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
cevaplanansorular
Aktif Üye
|
08.04.2012, 07:43 (UTC) Mesaj konusu: güzel |
|
|
çoooookk güzel ______________ cevaplanansorular |
|
↑
|
|
|
-
uygunmobilya37
Acemi Üye
|
08.04.2012, 08:01 (UTC) Mesaj konusu: Re: güzel |
|
|
cevaplanansorular yazmış: çoooookk güzel
Saol Sizede Başarılar ______________ Uygun Mobilya Tosya |
|
↑
|
|
|
-
yapiyoruz
Aktif Üye
|
08.04.2012, 19:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle başarılar ama bir şey sormak istiyorum belli başlı bir şirkete sahip olan biri gibi görünmenize rağmen konuşmalarınızda neden küçük bir çocuk siması var anlıyamadım belki yanlış bir düşünce ama sadece bir soru? ______________ ... |
|
↑
|
|
|
-
genelden
Acemi Üye
|
08.04.2012, 20:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
uygunmobilya37 yazmış: Sizin İçin Oyle olabilir ama ben kaynak kodunun çalınmasını istemıyorum ama...
onun için güvenlik her şeyden önemli...
Öncelikle tasarım ve site güzel başarılar dilerim. Sonra da TR.GG 'de sağ tıklama engelinin hiç birşeye yaramadığına değinmek isterim... işini bilen biri ( ben ) çok rahatlıkla mozilla eklentisini kullanarak sitede ki sağ tıklama engelini kaldırıp kodları inceliyebilirim bunun yanında google chrome'da sağ üst köşedeki ingiliz anahtarına tıklayıp sayfayı kaydet diyerek sonrada notepad ile açarak kodlara ulaşılabilir.
Bu sebeple sitenizde boşuna sağ tıklama engeli kullanmayın ziyaretçilerinize rahat gezinme imkanı sunun.. |
|
↑
|
|
|
-
genelden
Acemi Üye
|
08.04.2012, 20:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
flasmacig yazmış: ozgun-blog yazmış: Merhaba ;
Sanki Sizinki Kendi Tasarımınızda Bende Başarı Görmüyorum Hemde Hiç
Benimki kendi tasarımım kardeş. |
|
↑
|
|
|
-
im-portal
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
uygunmobilya37
Acemi Üye
|
09.04.2012, 15:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
im-portal yazmış: hoş durmuş.
ancak biraz konuya uyarlanmalı
Daha Ne Yapam Bir Mobilya Sitesi Ancak BU kadar Olur ______________ Uygun Mobilya Tosya |
|
↑
|
|
|
|