Yazar |
Mesaj |
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
27.01.2012, 14:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forum-gezegeni yazmış: Öncelikle siten çok harika hoş bir siten var insan çıkmak istemio uyum düzen harika ne diyim başarılar emege saglık çok ama çok güzel bir siteniz var
çok teşekkür ederim Allah razı olsun
mamigulu yazmış: Tasarım harici Hepsi Süper
tasarım değişikliğine gideceğiz inşallah müsait olduğumuz bir zamanda ancak tasarım artık pek işe yaramıyor google dan gelen ziyaretçi için içerik ve kolay kullanım ön planda kalıyor.
yorumlar için teşekkürler ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
-
umitbasci
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.02.2012, 18:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence tasarımı değiştirmelisin. Bir de blog varya onu genişletmelisin ana sayfa genişliğine göre, böyle güzel gözükmüyor. Ayno blogdan bendede var, genişlettim ben. Başarılar. |
|
↑
|
|
|
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
11.02.2012, 18:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Inşallah sade bir tasarıma gitmeyi düşünüyorum en kısa zamanda... Yorumunuz için teşekkür ederim... ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
-
paylasimblogum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.02.2012, 08:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım hariç Güzel olmuş başarılar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
15.02.2012, 15:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorum için allah razı olsun. Inşallah bu aralar tasarım değişikliğine gideceğiz... ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
-
lider51
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.02.2012, 10:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
geçmiş aylardan hatırlıyorumda sitende pek bi değiişiklik yok ama bu kötü oldugu anlamına gelmiyor tabi güzel siten var gercekten başarılı indirdik reklamınada tıkladım siteye girmişken bari bi yararım olsun diye iyi çalışmalar. |
|
↑
|
|
|
-
bs-designs
Aktif Üye
|
24.03.2012, 14:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bana Göre Tasarım ve İçerik Güzel ... |
|
↑
|
|
|
-
pepeesarkilaridinle
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
islamianket
Acemi Üye
|
29.04.2012, 17:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benim topliste ekleyin sitenizi isteriseniz. |
|
↑
|
|
|
-
radyofenomendecalansarkilar
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
14.05.2012, 11:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorumlar için çok sağıolun ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
|