Yazar |
Mesaj |
-
notoloveyou
Aktif Üye
|
15.03.2012, 16:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çizdim kodlama kaldı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dizaynakvaryum35
Acemi Üye
|
16.03.2012, 21:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dizaynakvaryum35 yazmış: Temel Tasarım dili : css tabanli site istiyorum.
Tasarımın Rengi : Beyaz , Açık Mavi
Sitenizin Konusu : Akvaryum,Balık
Başlık Resminde Neler Olsun? : Web Sitemin İsmi Yazan Bir Banner Logo,DizaynAkvaryum Sadece Yazsın
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Üst Menü Açılır Olsun,Yanlarda 3 Adet Konu Başlık Yeri Olsun.Hoş Bir Akvaryum Sıtesıne Uygun Web Sıte Tasarımı Istıyorum Yukarıda Belırttıgım Şartlara Pek Bakmayın Sizin Bu Daha Guzel Olur Dedıklerınız Olursa Saygı Duyarım Yani Herşeyi Size Bırakıyorum. |
|
↑
|
|
|
-
cemsaroyun
Acemi Üye
|
17.03.2012, 11:21 (UTC) Mesaj konusu: css |
|
|
Tasarımın Rengi : mavi,kırmızı
Sitenizin Konusu : Blog
Başlık Resminde Neler Olsun? : assasins creed olsun yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin... |
|
↑
|
|
|
-
cssdunyam
Acemi Üye
|
18.03.2012, 07:39 (UTC) Mesaj konusu: Re: css |
|
|
cemsaroyun yazmış: Tasarımın Rengi : mavi,kırmızı
Başlık Resminde Neler Olsun? : assasins creed olsun yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
Kardeşim çizip kodlıycam bugün saat 14.00 gibi yaparım şuanda işim var. |
|
↑
|
|
|
-
komploteorisyenleri
Acemi Üye
|
18.03.2012, 16:19 (UTC) Mesaj konusu: teori css |
|
|
hocam ben koplo teorileri paylaşımı yapıcam bana uygun bir tasarım varmı acaba elinizde |
|
↑
|
|
|
-
limitsiz-durum-begeni
Acemi Üye
|
18.03.2012, 19:30 (UTC) Mesaj konusu: Tasarım İstek |
|
|
Temel Tasarım dili : Css Tasarım istiyorum
Tasarımın Rengi : Yeşil Kırmızı
Sitenizin Konusu : Oyun
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde Sonic ve Ben 10 olsun ve hemen yanında web sitemin ismi Web sitemin ismi Pasifik Oyundur ve site adresi pasifikkoyun.tr.gg .. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
Özelden Yollarsanız Sevinirim |
|
↑
|
|
|
-
kralhint
Acemi Üye
|
19.03.2012, 07:50 (UTC) Mesaj konusu: Horoz style |
|
|
Hocam bana horoz ile ilgili bir tasarım yapabilirmisinz yaparım derseniz fotoğrafları atayım. |
|
↑
|
|
|
-
resim-deneme
Aktif Üye
|
19.03.2012, 08:14 (UTC) Mesaj konusu: Re: Horoz style |
|
|
kralhint yazmış: Hocam bana horoz ile ilgili bir tasarım yapabilirmisinz yaparım derseniz fotoğrafları atayım.
simerweb yazmış: Merhabalar,
Bundan sonra Tasarım isteklerinizi Forumda değil bu başlık altından yapınız. (!)
Bundan sonra açılan Tasarım istek başlıkları kilitlenecektir.
Tasarım isteğinde bulunurken, istediğinizi ayrıntılı bir şekilde belirtiniz. (!)
Menü isteklerinde bulunmayınız.
Menüleri siz kendiniz eklemelisiniz.
Ayrıca 6 ayda sadece bir istekte bulunabilirsiniz. (!)
Bu süre zarfı geçmeden 2. bir istekte bulundugunuz taktirde ikinci isteğinizi yerine getirilmeyecektir.
Lütfen Tasarım isteklerinde bulunurken aşağıdaki formu doldurunuz.(!)
Örnek forum:
Temel Tasarım dili : Css Ice Blue, Red blue, Istediginiz tasarimin dilini belirtiniz, Ôrnek css tabanli site istiyorum.
Tasarımın Rengi : Kırmızı,Beyaz
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık resminde bir adet dünya ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
Önceki başlığa bu linkten ulaşabilirsiniz :
bu kurallara uyarak istek yap arkadaşım ______________ Mybb KRaLL v1 Temam Çıktı Önizleme İçin Aşağıdaki Linke Tıkla...
www.canliforum.10tl.net |
|
↑
|
|
|
-
cssdunyam
Acemi Üye
|
19.03.2012, 14:37 (UTC) Mesaj konusu: Re: css |
|
|
cemsaroyun yazmış: Tasarımın Rengi : mavi,kırmızı
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sol tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
Tasarım Çizilip Kodlandı ve Gönderildi...
|
|
|
-
kralhint
Acemi Üye
|
20.03.2012, 15:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Temel Tasarım dili : Ice Blue,
Tasarım Rengi : Sarı, krem rengi
Sitenin Konusu : Hint Horozu
Solda menü olsun sağ taraf boş kalsın
başlık resmini kendim ayarlarım(olabildiği kadar geniş olsun)
ortada kullanışlı bir resim,video galerisi olsun
sitein sol ve sağl alt tarfına resim konulabilsin
birde site ortalı olsun ekranın sağında veya solunda kalmasın
şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin . |
|
↑
|
|
|
-
dizaynakvaryum35
Acemi Üye
|
21.03.2012, 22:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dizaynakvaryum35 yazmış: dizaynakvaryum35 yazmış: Temel Tasarım dili : css tabanli site istiyorum.
Başlık Resminde Neler Olsun? : Web Sitemin İsmi Yazan Bir Banner Logo,DizaynAkvaryum Sadece Yazsın
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Üst Menü Açılır Olsun,Yanlarda 3 Adet Konu Başlık Yeri Olsun.Hoş Bir Akvaryum Sıtesıne Uygun Web Sıte Tasarımı Istıyorum Yukarıda Belırttıgım Şartlara Pek Bakmayın Sizin Bu Daha Guzel Olur Dedıklerınız Olursa Saygı Duyarım Yani Herşeyi Size Bırakıyorum.
4. yazısım nıye ılgılenılmıyor |
|
↑
|
|
|
-
kralhint
Acemi Üye
|
22.03.2012, 13:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kralhint yazmış: Temel Tasarım dili : Ice Blue,
Tasarım Rengi : Sarı, krem rengi
Sitenin Konusu : Hint Horozu
Solda menü olsun sağ taraf boş kalsın
başlık resmini kendim ayarlarım(olabildiği kadar geniş olsun)
ortada kullanışlı bir resim,video galerisi olsun
sitein sol ve sağl alt tarfına resim konulabilsin
birde site ortalı olsun ekranın sağında veya solunda kalmasın
şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin .
ilgilenen yok mu |
|
↑
|
|
|
-
turk-ish
Aktif Üye
|
23.03.2012, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: Bir yardım sever var mı ? |
|
|
Arkadaşlar tasarımın resmini çizdim kodluyacak var mı resmini çizip ?
eğer öyle bir yardım sever arkadaş varsa özelden mesaj atabilir mi ? |
|
↑
|
|
|
-
limitsiz-durum-begeni
Acemi Üye
|
24.03.2012, 06:32 (UTC) Mesaj konusu: Tasarım İstek |
|
|
Temel Tasarım dili : Css tabanli site istiyorum.
Tasarımın Rengi : Siyah,Beyaz
Sitenizin Konusu : Facebook Durum Beğeni
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık Resmi Olmasın Yazı Olsun %100 Çalışan Durum Beğeni diye
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Örnek : Bu Resimdeki Gibi Olsun veya Bu Tasarımın Kodunu biliyosan buda olabilir
Resim : http://img.webme.com/pic/l/limitsiz-durum-begeni/dasfgdf.jpg
Site : http://hizlidurumbegendir.blogspot.com/
veya Tasarımın Bulunduğu site bu veya bunun gibi bir tasarım olursa sevinirim |
|
↑
|
|
|
-
evrenseleglence
Uzman Üye
|
24.03.2012, 12:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dizaynakvaryum35 yazmış: dizaynakvaryum35 yazmış: dizaynakvaryum35 yazmış: Temel Tasarım dili : css tabanli site istiyorum.
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Üst Menü Açılır Olsun,Yanlarda 3 Adet Konu Başlık Yeri Olsun.Hoş Bir Akvaryum Sıtesıne Uygun Web Sıte Tasarımı Istıyorum Yukarıda Belırttıgım Şartlara Pek Bakmayın Sizin Bu Daha Guzel Olur Dedıklerınız Olursa Saygı Duyarım Yani Herşeyi Size Bırakıyorum.
4. yazısım nıye ılgılenılmıyor
Tasarım çizildi, kodlandı ve yollandı. ______________ |
|
↑
|
|
|
|