Yazar |
Mesaj |
-
ice-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.03.2012, 14:13 (UTC) Mesaj konusu: Site silinirse |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
resim-deneme
Aktif Üye
|
13.03.2012, 14:19 (UTC) Mesaj konusu: Re: Site silinirse |
|
|
ice-blog yazmış: Aklıma birşey takıldı şimdi ben kişisel site kurdum onun için gerekli bazı resimleri bu sitemden yükledim eğer bu sitem silinirse veya kendim silersem resimlerde silinirmi?
bilmiormda bnm sitem silindi bedavasitepaylasim ama resimleri duruyor mesela bir kişisel blog kurdum ve resimleri orda upload'lıydı ve şu anda resimler hala görünüyor eğer sen silersen ne olur bilmem =) ______________ Mybb KRaLL v1 Temam Çıktı Önizleme İçin Aşağıdaki Linke Tıkla...
www.canliforum.10tl.net |
|
↑
|
|
|
-
ice-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.03.2012, 14:21 (UTC) Mesaj konusu: Re: Site silinirse |
|
|
resim-deneme yazmış: ice-blog yazmış: Aklıma birşey takıldı şimdi ben kişisel site kurdum onun için gerekli bazı resimleri bu sitemden yükledim eğer bu sitem silinirse veya kendim silersem resimlerde silinirmi?
bilmiormda bnm sitem silindi bedavasitepaylasim ama resimleri duruyor mesela bir kişisel blog kurdum ve resimleri orda upload'lıydı ve şu anda resimler hala görünüyor eğer sen silersen ne olur bilmem =) |
|
↑
|
|
|
-
grafikliderleri
Acemi Üye
|
13.03.2012, 14:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konuyla Alakası Yok ama IceBlog Kendımı bıldım bılelı BS desın ama Css Hale gecmedın neden |
|
↑
|
|
|
-
ice-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.03.2012, 14:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikliderleri yazmış: Konuyla Alakası Yok ama IceBlog Kendımı bıldım bılelı BS desın ama Css Hale gecmedın neden |
|
↑
|
|
|
-
grafikliderleri
Acemi Üye
|
13.03.2012, 14:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ice-blog yazmış: grafikliderleri yazmış: Konuyla Alakası Yok ama IceBlog Kendımı bıldım bılelı BS desın ama Css Hale gecmedın neden
Css güzelde pek sevmiyorum tasarımında menülere link falan koymak zor geliyor ama iceblue de tasarımın üstünü yapıştır herşey hemen bitiyor
Ben degıstır tasarım yapmayı bılmıyorum dıyosan oqrenmek basıt ama bende bır yerde takılıyorum o ayrı bı konu |
|
↑
|
|
|
-
ice-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.03.2012, 14:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
grafikliderleri
Acemi Üye
|
13.03.2012, 14:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımının Ustundekı Reklamlar KOTU duruyo webme Bannerı En yukarıda olsa daha şık durur |
|
↑
|
|
|
-
ice-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.03.2012, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|