Yazar |
Mesaj |
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
09.03.2012, 17:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baksbanideneme yazmış: bedavasitepaylasim yazmış: Adama Bak Yha Saçma Sapan Bi Hack Programını İndirip Bir Yasa Dışı Örgütün Sitesine Saldırı Düzenlemeyi Kabul Etmedim Diye Beni Vatan Haini Yaptı Webmaster Forumunun Durumuna Bak Yha
Ben bunu öğrendikten sonra bu foruma forum demiyorum
forumluğumu kaldı artık. |
|
↑
|
|
|
-
baksbanideneme
Aktif Üye
|
09.03.2012, 17:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: baksbanideneme yazmış: bedavasitepaylasim yazmış: Adama Bak Yha Saçma Sapan Bi Hack Programını İndirip Bir Yasa Dışı Örgütün Sitesine Saldırı Düzenlemeyi Kabul Etmedim Diye Beni Vatan Haini Yaptı Webmaster Forumunun Durumuna Bak Yha
Ben bunu öğrendikten sonra bu foruma forum demiyorum
forumluğumu kaldı artık.
Onu birde bana sor ______________
Düzgün kullanıcıyı burada herkes sever. |
|
↑
|
|
|
-
grafik-blog
Acemi Üye
|
09.03.2012, 22:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar. |
|
↑
|
|
|
-
resim-deneme
Aktif Üye
|
10.03.2012, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba BedavaSitePaylasim Silindi Sildiren Kişi Sevinmesin Daha Harika Bi Site İle Gelicem Onu Sildirsin Kolaysa.Açılırsa BedavaSitePaylasim'a Devam edicem. ______________ Mybb KRaLL v1 Temam Çıktı Önizleme İçin Aşağıdaki Linke Tıkla...
www.canliforum.10tl.net |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
10.03.2012, 22:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitem Hacklenir Yada Silinir İse,
Herkeze Hakkım Helal Olsun.. ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
pinoki
Uzman Üye
|
10.03.2012, 22:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkese merhaba
Acaba bu site olayı ne ______________ TR.GG Dışı Link Yasaktır. |
|
↑
|
|
|
-
mikroforum
Acemi Üye
|
10.03.2012, 22:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Valla bilmiyorum bişiler yapıp duruyorlar anlamadım battı bs______________ |
|
↑
|
|
|
-
mikroforum
Acemi Üye
|
10.03.2012, 22:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
resim-deneme yazmış: Merhaba BedavaSitePaylasim Silindi Sildiren Kişi Sevinmesin Daha Harika Bi Site İle Gelicem Onu Sildirsin Kolaysa.Açılırsa BedavaSitePaylasim'a Devam edicem.
blogspiker'ide sildiler:( nedenini bekliyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
10.03.2012, 22:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Batıyoruz Reyiz..
-Titanik ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
pinoki
Uzman Üye
|
10.03.2012, 22:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benden size tavsiye gidin bir sitede yazar olun veya php flndan anlıyorsanız gidin kendi sitenizi kurun eğer hiç birisini beceremiyorsanız bana ulaşın size yardım etmeye çalışayım ______________ TR.GG Dışı Link Yasaktır. |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
11.03.2012, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Haftalar sonra ilk kez bu hesabıma giriş yapıyorum.
Herkese merhabalar. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
resim-deneme
Aktif Üye
|
11.03.2012, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mikroforum yazmış: resim-deneme yazmış: Merhaba BedavaSitePaylasim Silindi Sildiren Kişi Sevinmesin Daha Harika Bi Site İle Gelicem Onu Sildirsin Kolaysa.Açılırsa BedavaSitePaylasim'a Devam edicem.
blogspiker'ide sildiler:( nedenini bekliyorum
nedeni ne olabilirki bnm sitemi silme denedi 1 tane aptal görüşlü bir kişinin mesajında bna bir kürt sitesini hacklicez demesi program atması bnmde o programı kabul etmemem bana vatan haini demesi benimde na küfür etmemse buna sesimi çıkarmam ama saçma sapan bi sebep verirse ozaman şikayet ederim. ______________ Mybb KRaLL v1 Temam Çıktı Önizleme İçin Aşağıdaki Linke Tıkla...
www.canliforum.10tl.net |
|
↑
|
|
|
-
mrtiqi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.03.2012, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır giremiyordum. Yeni bilgisayar aldım. Şimdi daha aktif olacağım. Herkese selamlar... |
|
↑
|
|
|
-
devrimcity
Uzman Üye
|
11.03.2012, 20:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Haftalar sonra ilk kez bu hesabıma giriş yapıyorum.
Herkese merhabalar.
Nasılsın dostum... |
|
↑
|
|
|
-
devrimcity
Uzman Üye
|
12.03.2012, 12:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
S.1. Aşağıdaki ifadelerin karşısına yargılar doğru ise (D), yanlış ise ( Y ) yazınız. (10 puan)
Sanatsal betimlemelerde ayrıntılar subjektif olarak verilir. ( D )
Açıklayıcı betimlemelerde kelimeler temel anlamlarında kullanılır. ( )
Roman, hikaye, tiyatro, şiir, gezi yazısı betimlemelerin kullanıldığı yazı türüdür. ( )
Birer işaret zamiri olan bunlar, şunlar, onlar kelimeleri işaret sıfatı olarak da kullanılır. ( )
Bütün kiplerin bileşik zamanlı çekimi yapılabilir. ( )
Yardımcı olursanız sevinirim... |
|
↑
|
|
|
|