![Arrow](//wtheme.webme.com/smiles/icon_arrow.gif)
"eee okul nası gidiyo, notlar iyimi?" sorusuda bunlara örnektir..
her gün defalarca hayatın okul para ve işten ibaret olduğunun anlatılması
dersler
ödevler
insanlar
lazım olunca evdeki 3 telefonunda şarjının bitik olması
telefon görüşmesi sırasında tam randevu ayarlamaya konu geldiğinde gelen batarya zayıf sesi
oyunun en heyecanlı yerinde kalan pil %5 uyarısı ile beklemeye alınan pc
tam son vuruşu yapacakken netin gidip gemimin patlaması (darkorbitte)
eve gelen tanımlanamayan misafirler
misafir olduğu için herşeyi yapma hakkı olduğunu zanneden insanlar
sırf benden daha önce doğduğu ( yaşı büyük olduğu için ) bana herşeyi yapabileceğine inanan ve karşı çıkıncada "yeni nesilde saygı kalmadı efenim" diyen insanlar (ör: öğretmenler)
çooooookk ama çok ünlü bir oyundan bahsettiğinde arkadaş grubunda kimsenin o oyunu bilmediğini anlamak..
bir oyun karakterinin hikayesini anlatırken arkadaşının ani bir refleksle "bu hangi diziydi ya, yer gök aşk mı??" demesi (ve kıza "lan dizide illidan diye birimi var mal" diyememek)
herkesin yorgun/hüzünlü olduğu bir anda aklına hayatının en komik esprisinin gelmesi ve kimseye diyemeyip kendi kendine gülmemek için ter dökmek
kız arkadaşınla yapmak istediğin fantezilerin hayaline dalmışken tahtaya kaldırılmak.. (gömlekte pantolunun dışında değilse facia olabilir)
yanında uç ve silgin yokken hiç bilmediğin bi sınıfta yazılı olmak
saatlerce büyük tuvaletinizi en gürültülü şekilde yaptıktan sonra eve bir misafirin geldiğini ve çok sıkıştığını görmek
fantezi olsun diye çıplak uyuduğun günün sabahında yedek anahtarla evi basan arkadaşların..
site tasarımı yap diye yalvarıpda PC den hiç çakmadığı için tüm site işini üzerinize yıkmayı hedefleyen üyeler
sanki mecburmuşum gibi tasarım yapmamı emreden ve cevabımı bile beklemeden nası bşi istediğini anlatmaya başlayan dişi bs kullanıcıları
sırf güzel olduğu için dediği herşeyi yaomak zorundaymışın gibi emir veren kızlara şükela bir cevap yapıştırarak reddettiğinde herkesin seni gey zannetmesi
arkadaşlarla girdiğin sex muhabbetinde herkes vahşice şeyler anlatırken "ben sexte romantizm ararım" deyince "top musun olm?" yada "nabıcan ortaya mum yakıp üstünemi oturtacan?" gibi sorular almak
sex yada kadınlar artık ilgiim o kadarda çekmiyor ben alacağımı aldım deyince herkesin tersten anlaması.. ("yapıcağım kadar yaptım artık beni bu adrenalin kesmiyo başka şeylerde var hayatta" demek isterken gey durumuna düşmek)
sürekli kavga ettiğin bi kızın aslında sana aşık olduğunu öğrenmek (ohaa olm benim sana ettiğim küfürler günlük kotamın %80i lan şimdi hiç bşi yokmuş gibi seni seviyommu dicem???)
doğru mu cesaretli mi oyunu oynarken cesareti seçtiğinde kapıdan geçen 5. kişiye cinsiyet farketmeksizin çıkma teklifi et denildiğinde kapıdan 5. gelenin extra abazan bi erkek olması (ohaa ben yokum lan!)
yalnızlığın ne kadar güzel bşi olduğunu anlatmaya çalışırken milletin depresyonda olduğumu zannedip daha çok ilgilenmesi (şefkat göstermesi) (bkz:anna şefkatli kız arkadaş) (ohaa)
taraftarı olduğun bi siteyi anlatırken (ekşi sözlük) arkadaş grubunun %70 inin rakip tarafı tutması kalanınında sözlüklerden haberinin bile olmaması.. (şurdaki hoca değilmi yaw hocaaamm adam öldürüyolaarr..)
sınıfta herkes birbirine bir şeyler fırlatıpda sen uyurken kafana gelen cisinlere sinirlenip ortalığı dağıtmak üzre uyandığında hocanın sınıfa girerek sadece seni görmesi (- ya ben uyuyodum - ee? - uyandım işte sonra sen geldin öyle oldu - yürü müdürün odasına ben geliyom - yinemi pilav.. :/ )
hayattan soğutacak onca şey varken zar zor yaşamaya çalışıyorsundur ve kafandaki düşüncelere bir düzen vermek üzreyken.... => Hay ben bu masayı buraya koyanında... diye haykırarak küçük parmağının acısıyla baş başa kalmak (bkz: isssyaaaaaaaannn)
daha yazardımda yoruldum dediğinde alttaki yoruma "adam roman yazmış bee" diyerek okumadığını belirten zekadan yoksun insanların kendini ifade etme biçimleri
(bkz: beni her şey hayattan soğutuyor)