Yazar |
Mesaj |
-
madonedeneme
Acemi Üye
|
20.02.2012, 17:45 (UTC) Mesaj konusu: Tr.Gg Forum Sitesi Açanlar veya Kullananlar |
|
|
Merhaba Arkadaşlar Benim Bu Siteyi ve Diğer Siteleri Hep Size Yardım İçin Açtım ve Size Halen İyilik Peşindeyim ve İsteyenlere ve İsteyipte Söyleyemeyenler Gelin Sizede Bir Tasarım Çizelim... |
|
↑
|
|
|
-
sizin-sayfaniz
Acemi Üye
|
02.03.2012, 08:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
slm kardeş. bende bi forum sitesi açıcamda. bana göre bi forum kodu oluşturabilirmisin. seninki gibi olsada olur. kodu özel mesaj olarak gönderirsen sevinirim ______________ www.sizin-sayfaniz.tr.gg => Sizde kendi sayfanızı açmak için ne duruyorsunuz. Sizde bi sayfa açın. |
|
↑
|
|
|
-
maviis-fm
Acemi Üye
|
07.03.2012, 13:52 (UTC) Mesaj konusu: Yardim |
|
|
selam arkadas ben flatcast radyo kurdum ama sayfayı düzeltemiyorum yani HTML kodu koyunca bedava sitem e ait bir tema gözüksün istemiyorum flatcast radyoları biliyorsundur sadece radyo olcak alt ve üst kısmı ben süslicem şu tasarımı kaldırıp başka tasarım koymak istiyorum yardımcı olursan sevinirim tşk şimdiden |
|
↑
|
|
|
-
madone-design
Aktif Üye
|
10.03.2012, 19:55 (UTC) Mesaj konusu: Re: Yardim |
|
|
maviis-fm yazmış: selam arkadas ben flatcast radyo kurdum ama sayfayı düzeltemiyorum yani HTML kodu koyunca bedava sitem e ait bir tema gözüksün istemiyorum flatcast radyoları biliyorsundur sadece radyo olcak alt ve üst kısmı ben süslicem şu tasarımı kaldırıp başka tasarım koymak istiyorum yardımcı olursan sevinirim tşk şimdiden
Kardeş Kendin Yapmak İstiyorsan İlkin Tasarım Ayarları Ordan Sonra Tasarımı Css Design (fazla sevilmeyen) Seçip Kaydedeceksin ve Sonrada Gelişmiş Ayarlardan Css Bölümüne Bu Kodu:
Kod: h1#title{display: none;}
h2#title span {display: none;}
div.header{display: none;}
li.nav_element{list-style-type: none;}
li.nav_element{display: none;}
Eklersen Menü Ortadan Kalkar
ve Kendi Tasarımını Yapabilirsin |
|
↑
|
|
|
-
begenizamani
Acemi Üye
|
14.03.2012, 13:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bana bi css hazırlar mısın böyle ekranı açık renkli gösterecek üzerinde facebook yazacak bir css hazırlayabilir misin ? |
|
↑
|
|
|
-
madone-design
Aktif Üye
|
18.03.2012, 16:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
begenizamani yazmış: bana bi css hazırlar mısın böyle ekranı açık renkli gösterecek üzerinde facebook yazacak bir css hazırlayabilir misin ?
olur ama ben insanları kandıramam. |
|
↑
|
|
|
-
kralhint
Acemi Üye
|
18.03.2012, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hocam sade temalı , mod,admin gibi alternatifleri olan forum yapabilirmisin acaba ? |
|
↑
|
|
|
-
chaingame
Acemi Üye
|
18.03.2012, 20:05 (UTC) Mesaj konusu: yardım please |
|
|
Merhaba forumda yardım peşinde oldugunuzu gordun çok sağolun.Bende oyun sitem için forum yapcam ama şoyle olcak mesela xxxx oyun zincirine girdi ordan menüden foruma bastı ve tam ekran olarak (index herhalde)
OYUN ZİNCİRİ FORUM olacak.Forum tasarımı olacak.Yani basit bedava-sitem forumu olmuyacak.Tasarımlı.
Çok soyledim ama bir yardım ederseniz sevinirim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
chaingame
Acemi Üye
|
18.03.2012, 20:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
http://www.forumturkiye.com/ gibi bişi olsun...
Merhaba forumda yardım peşinde oldugunuzu gordun çok sağolun.Bende oyun sitem için forum yapcam ama şoyle olcak mesela xxxx oyun zincirine girdi ordan menüden foruma bastı ve tam ekran olarak (index herhalde)
OYUN ZİNCİRİ FORUM olacak.Forum tasarımı olacak.Yani basit bedava-sitem forumu olmuyacak.Tasarımlı.
Çok soyledim ama bir yardım ederseniz sevinirim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-cim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.03.2012, 11:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
madone-design
Aktif Üye
|
20.03.2012, 15:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chaingame yazmış: http://www.forumturkiye.com/ gibi bişi olsun...
Çok soyledim ama bir yardım ederseniz sevinirim
tamam kardeş ozelde attım mesaj
bs-cim yazmış: Lütfen forumda BS dısı lınk kullanmayın eger verdiginiz gibi bir forum sitesi istiyorsanız...
İFRAME
Bi sonraki konudaki gibi forum site acıp ordan ıstegın forum şeklini belirleyip TR.GG Sitesi iframe edebilirsin
İyi Günler
sana gelince tamam kardeş saol |
|
↑
|
|
|
-
ptmforum
Aktif Üye
|
24.03.2012, 12:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chaingame yazmış: http://www.forumturkiye.com/ gibi bişi olsun...
Çok soyledim ama bir yardım ederseniz sevinirim
Bu arada kardeşim uyarmak isterim forum imzan çok büyük 468x60 ı geçerse forumdan ban yiyebilirsin kuralları okumalısın ______________ Herkesin bildiği kod , kod değildir !
|
|
↑
|
|
|
-
chaingame
Acemi Üye
|
24.03.2012, 14:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
farkında degilmiştim bannerimin bu kadar büyük oldugundan size rica etsem grafikler bir arkadas bulup bana banne ve logo yaptirabilirmi . |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
24.03.2012, 16:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba.
Bu baslik altinda onlarca tasarim bekleyen var..
Burayla ilgilenin ozaman..
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=197090
Kolay gelsin. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
|