Yazar |
Mesaj |
-
karadedelerolayi1989
Acemi Üye
|
29.02.2012, 14:59 (UTC) Mesaj konusu: Karadedelerolayi1989.Tr.Gg |
|
|
Merhaba ben sitemi yeni kurdum ,sitemi değerlendirir misiniz? Daha pek az sayfa var ama geliştireceğim..Bu konuda sizin yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle değerlendirin daha sonra neler eklemem gerektiğini söyleyin lütfen.. |
|
↑
|
|
|
-
karadedelerolayi1989
Acemi Üye
|
01.03.2012, 12:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
GÜNCEL! |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
01.03.2012, 12:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
site tasarımın eski ama harika bi tasarım biraz daha grafiğini editlersen iyi olur site konusu güzel ama pek inandırıcı gelmedi hikaye |
|
↑
|
|
|
-
karadedelerolayi1989
Acemi Üye
|
01.03.2012, 12:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: site tasarımın eski ama harika bi tasarım biraz daha grafiğini editlersen iyi olur site konusu güzel ama pek inandırıcı gelmedi hikaye
Teşekkür ederim (: Ama hatırlatıyım bu hikaye değil (; |
|
↑
|
|
|
-
bekodesign
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.03.2012, 13:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarım gayet iyi içerikde iyi başarılar. ______________ Photoshop hakkında herşey bekodesign.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
ozgun-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.03.2012, 13:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
lider51
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.03.2012, 13:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitenin konusuna baktım.filmi yapılacakmış ne kadar dogru bilmiyorum ama fragmanı çok korkutucu meraklandırıcı geldi.nerde olmus bu olay ? gerçekmi?
böyle siteler ilgi çeker işte sitenin içerigi güzel |
|
↑
|
|
|
-
tarikgraphic
Acemi Üye
|
01.03.2012, 16:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
karadedelerolayi1989 yazmış: bedavasitepaylasim yazmış: site tasarımın eski ama harika bi tasarım biraz daha grafiğini editlersen iyi olur site konusu güzel ama pek inandırıcı gelmedi hikaye
Teşekkür ederim (: Ama hatırlatıyım bu hikaye değil (;
filmine gittim 1 yıl bekledim bekledim sonunda para verip filme gittim ellime kamera alır bende çekerim bişey bu kadarmı inandırıcılığı yitiririr gerçek olsa bile inananların sayısı epey azalmıştır ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tarikgraphic
Acemi Üye
|
01.03.2012, 16:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lider51 yazmış: sitenin konusuna baktım.filmi yapılacakmış ne kadar dogru bilmiyorum ama fragmanı çok korkutucu meraklandırıcı geldi.nerde olmus bu olay ? gerçekmi?
böyle siteler ilgi çeker işte sitenin içerigi güzel
Film çıkalı 3-4 aydan fazla oldu ______________ |
|
↑
|
|
|
-
karadedelerolayi1989
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
karadedelerolayi1989
Acemi Üye
|
03.03.2012, 10:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güncel! |
|
↑
|
|
|
-
dinletiler
Acemi Üye
|
03.03.2012, 10:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
karadedelerolayi1989 yazmış: @bekodesing ,teşekkür ederim (:
@ozgun-blog ,Teşekkür ederim..benimde ilgimi her zaman çeker böyle şeyler (: İşte jandarmanın oyunu mu yoksa gerçek mi onu bende çok merak ediyorum..Ayrıca ben diğer yanına da inanmıyor değilim hani..
@lider51 ,Teşekkür ederim..filmi Eylül 2011'de çıktı. Nerde geçtiğini merak ediyorsanız siteye bir daha göz atın
@tarikgraphic ,Benim bi arkadaşım var onda filmin cd'si var. Cesaret edebilirsem gidip izleyeceğim bende Zaten bu olayı merak etmemi de o arkadaşım sağladı (:
!GÜNCEL!
Filmi izle öyle site aç! |
|
↑
|
|
|
-
karadedelerolayi1989
Acemi Üye
|
03.03.2012, 11:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dinletiler yazmış: karadedelerolayi1989 yazmış: @bekodesing ,teşekkür ederim (:
@ozgun-blog ,Teşekkür ederim..benimde ilgimi her zaman çeker böyle şeyler (: İşte jandarmanın oyunu mu yoksa gerçek mi onu bende çok merak ediyorum..Ayrıca ben diğer yanına da inanmıyor değilim hani..
@lider51 ,Teşekkür ederim..filmi Eylül 2011'de çıktı. Nerde geçtiğini merak ediyorsanız siteye bir daha göz atın
@tarikgraphic ,Benim bi arkadaşım var onda filmin cd'si var. Cesaret edebilirsem gidip izleyeceğim bende Zaten bu olayı merak etmemi de o arkadaşım sağladı (:
!GÜNCEL!
Filmi izle öyle site aç!
Anlayamadım? |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
03.03.2012, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gayet Güzel Olmuş Tasarımda Hoşuma Gitti..
Başarılar Dilerim ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
karadedelerolayi1989
Acemi Üye
|
03.03.2012, 12:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@oyyunkom ,Teşekkür ederim (: Bende başarılar dilerim..
!GÜNCEL! |
|
↑
|
|
|
|