Yazar |
Mesaj |
-
helpend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2012, 21:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bekodesign yazmış: hic uyuyamadığım birgünde sabahın köründe kalkıp okula gidip birde matematik gibi dersleri çekmek |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
09.02.2012, 06:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imha-oyun yazmış: En kötüleri :
1-Yüklenen bir şeyin %99'da kesilmesi
2-Çok önemli birşey veya emek verdigin birşey mesela CSS için menü yapmak o kadar url bulup ekledikten sonra tam kaydedecekken elektriklerin gitmesi.
3-Anahtarı içerde unutmak
harbi kötü
bekodesign yazmış: hic uyuyamadığım birgünde sabahın köründe kalkıp okula gidip birde matematik gibi dersleri çekmek |
|
↑
|
|
|
-
zoom-oyun
Acemi Üye
|
09.02.2012, 07:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
helpend yazmış: bekodesign yazmış: hic uyuyamadığım birgünde sabahın köründe kalkıp okula gidip birde matematik gibi dersleri çekmek
En sevdiğim derslerden biri
En zevk aldığımda Geometri ve Fizik
Notlara gelince boşverin ______________ İmza atabilsem Kısaca..
M |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
09.02.2012, 07:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zoom-oyun yazmış: helpend yazmış: bekodesign yazmış: hic uyuyamadığım birgünde sabahın köründe kalkıp okula gidip birde matematik gibi dersleri çekmek
En sevdiğim derslerden biri
En zevk aldığımda Geometri ve Fizik
Notlara gelince boşverin |
|
↑
|
|
|
-
gurol-elektirik
Acemi Üye
|
29.02.2012, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
en kötüsü bu balderesi reklamları adaı hayattan soğutur |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
29.02.2012, 12:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gurol-elektirik yazmış: en kötüsü bu balderesi reklamları adaı hayattan soğutur |
|
↑
|
|
|
-
bs-cim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.02.2012, 15:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yatakta yorgani duzeltme cabasi .d.d ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
29.02.2012, 16:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-cim yazmış: Yatakta yorgani duzeltme cabasi .d.d |
|
↑
|
|
|
-
caps-alemi
Acemi Üye
|
29.02.2012, 22:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eğer apartmanda oturuyorsanız ; gelen bir ziyaretçinin ilk sizin zile basması benim başıma hep geliyor kim gelse direk bizim zile basıyor tabi kat sayısıyla orantılı 3 katlı bir binada oturuyorum ve orta katına basıyorlar yani benim kata ! twisted: Açsan ayrı dert açmasan ayrı dert. : |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
02.03.2012, 07:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
caps-alemi yazmış: Eğer apartmanda oturuyorsanız ; gelen bir ziyaretçinin ilk sizin zile basması benim başıma hep geliyor kim gelse direk bizim zile basıyor tabi kat sayısıyla orantılı 3 katlı bir binada oturuyorum ve orta katına basıyorlar yani benim kata ! twisted: Açsan ayrı dert açmasan ayrı dert. :
aynı kardeşim bnde 3 katlı bi binada oturuyorum 3. katında hep aynı şey bnmde başıma gelior deli oluorm baze |
|
↑
|
|
|
-
forumario
Aktif Üye
|
02.03.2012, 08:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-cim yazmış: Yatakta yorgani duzeltme cabasi .d.d
Bütün gün büyük savaşlar veriyorum Ama ne kadar yorulsam da galip ben oluyorum ______________ @tr.gg dısı link yasaktır..! |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
02.03.2012, 08:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forumario yazmış: bs-cim yazmış: Yatakta yorgani duzeltme cabasi .d.d
Bütün gün büyük savaşlar veriyorum Ama ne kadar yorulsam da galip ben oluyorum |
|
↑
|
|
|
-
grafik-blog
Acemi Üye
|
02.03.2012, 23:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Spor'dan eve geldiğim zaman çok yorgun olduğum için yatıp uyuduğumda sabah okula giderken zor kalmak hayattan soğutan şeylerden birisidir..:) |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
02.03.2012, 23:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Youtube da Kuranı kerim videoları dinlerken yan tarafta anlamsız reklamların çıkması ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
03.03.2012, 14:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafik-blog yazmış: Spor'dan eve geldiğim zaman çok yorgun olduğum için yatıp uyuduğumda sabah okula giderken zor kalmak hayattan soğutan şeylerden birisidir..
harbi kötü
1bsinifiyiz yazmış: Youtube da Kuranı kerim videoları dinlerken yan tarafta anlamsız reklamların çıkması
reklamlar harbi sinir bozucu. |
|
↑
|
|
|
|