Yazar |
Mesaj |
-
birlik-travian
Acemi Üye
|
29.02.2012, 13:29 (UTC) Mesaj konusu: Gereksiz siteler kapatılsın (moderatörler lütfen baksın) |
|
|
ya mesela bi site açmak istiyorum adrese siteyle alakalı bi isim yazıyorum bu isim başkası kullanıyor diyor. sonra o siteye giriyorum bakıyorum adam siteyi açmış öyle duruyo kim bilir en son ne zaman girmiş siteye. böyle adres fazlalığı yapan site çok var. sonra başka bi isim yazıyorum o da kullanılmış diyor.
Admini uzun zaman girmeyen siteler kapatılsın gelecekte site adresine yazacak hiçbirşey bulamayabiliriz. |
|
↑
|
|
|
-
ice-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.02.2012, 13:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
eglencehanem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.02.2012, 13:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1 ay ziyaretçi almayan siteler kapatılsın bence ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-cim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.02.2012, 13:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[i]Bence bole bise olmaz..
Neden ?
Modlar Webmeye Bagli Calisiyorlar Benim bildigim Bi neden belirtmeleri gerekir,, Bu neden buyuk bir gerekce degil.
Ama guzel fikir ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ozgun-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.02.2012, 13:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok mantıklı fakat aylardan beri bunu dile getiriyoruz..
1.Sorun : İsimler işgal edilmiş ve hiçbir şey yok !
2.Sorun Bs'nin örnekler sekmesi .. Bazıları terk edilmiş siteler , bazıları kapalı . Bs nin adı kötüye çıkıyor .
Fakat ilgilenen yok maalesef ______________ www.ozgun-blog.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
mayhann
Aktif Üye
|
02.03.2012, 21:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bikere şu benjamin lochman yazısı olnaları silsinler adamlar daha site paneline giriş bile yapmamışlar ki ansayfadaki o yazıyı düzenlesinler --- webme --- şu işe el at |
|
↑
|
|
|
-
birlik-travian
Acemi Üye
|
06.03.2012, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu soruna bir çözüm bulmaları lazım. aslında basit php kodları ile 1 ay ziyartçi almayan ya da admini yönetim paneline 1 ay girmeyen siteler kapatılabilir |
|
↑
|
|
|
-
dukenukemtr
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
bekodesign
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.03.2012, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim senin gibi en az 100 site aynı konuyu tartışmışdır daha yaratıcı birşeyler düşün ______________ Photoshop hakkında herşey bekodesign.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
madone-design
Aktif Üye
|
07.03.2012, 18:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
artık herkez facebook aboneleri için site açıyorlar bence hepsi kapatılmalı ve oyle site açmaları tamamen yasaklanmalı. |
|
↑
|
|
|
|