Yazar |
Mesaj |
-
madonedeneme
Acemi Üye
|
02.03.2012, 14:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yazık Oldu Baya Emek Vermişti Ama Bu Sinirle Eminim Daha Bs'ye Girmez Sitesi Açılmadan |
|
↑
|
|
|
-
facebookkapak
Acemi Üye
|
02.03.2012, 17:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemin silinme nedir bilmiyorum.
mail attım dün gece henüz cevap gelmedi.
facekapak olayıyla alakası olsa http://kapakfotograflari.tr.gg/ sitesi silinirdi.
ki kapak resimleri internette google görsellerden bilip bulup boyutlandırılabilen şeylerdir.
reklamı biraz daha sağa aldığım için olabilir diye düşünüyorum.
nedenini öğrendiğimde buraya son mesajımı atarım, yaklaşık 2 aylık bir süreçte siteyi iyi bir yere getirdim fakat her şeyi düşünerek hareket etmiştim. ki reklam bannerını bile modlarla konuşarak yerini ayarlamıştım. illegal bir durum söz konusu olmadığını söylemişlerdi. her neyse arkadaşlar teşekkürler hepinize bugüne kadar takip ettiğiniz için.
@doktordizayn |
|
↑
|
|
|
-
caps-alemi
Acemi Üye
|
02.03.2012, 18:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
facebookkapak yazmış: Sitemin silinme nedir bilmiyorum.
mail attım dün gece henüz cevap gelmedi.
facekapak olayıyla alakası olsa http://kapakfotograflari.tr.gg/ sitesi silinirdi.
ki kapak resimleri internette google görsellerden bilip bulup boyutlandırılabilen şeylerdir.
reklamı biraz daha sağa aldığım için olabilir diye düşünüyorum.
nedenini öğrendiğimde buraya son mesajımı atarım, yaklaşık 2 aylık bir süreçte siteyi iyi bir yere getirdim fakat her şeyi düşünerek hareket etmiştim. ki reklam bannerını bile modlarla konuşarak yerini ayarlamıştım. illegal bir durum söz konusu olmadığını söylemişlerdi. her neyse arkadaşlar teşekkürler hepinize bugüne kadar takip ettiğiniz için.
@doktordizayn
Geçmiş olsun... Doğrusu iyi webmasterlar bs'de ezilip gidiyor, host+ domain alıp kendi işini kendin kuracaksın ama tabiki bedava-sitem yetkililerine saygım sonsuz, gereği yapılır inşallah. |
|
↑
|
|
|
-
doktordizayn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.03.2012, 19:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitem yaklaşık 3 gün boyunca reklam bannerını biraz daha sola aldığım dolayısıyla kapatılmıştı.
Tekrar aktifleştir.
Derslerimi yakında açacağım blog sayfamda devam ettireceğim... |
|
↑
|
|
|
-
doktordizayn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
grafikliderleri
Acemi Üye
|
10.03.2012, 17:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Basarılar .d Dılerım sen bu gıdısle asarsın bıde bana yardımcı olsan ( Kodlama ) Icerık bolumune ozel olarak bı vıdeo ceksen |
|
↑
|
|
|
-
doktordizayn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.03.2012, 19:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar sitem offline oldu.
Sebebi aşağıdaki resim de açık ve net.
Yönetimle irtibata geçtim, bu tür şeylerin önüne geçmek için artık birinin dur demesi gerekiyor ve bu yüzden yasal yollara başvuracağım. Bu kullanıcı ping attığını kabul etti ve tekrar yapacağını söyledi. Tüm kanıtlar zaten mevcut. Bundan sonra sitemin offline olması durumunda suçlu bu arkadaştır. Sizlere yemin ediyorum gereken neyse yapacağım bundan sonra.
http://img.webme.com/pic/d/doktordizayn/kufurveping.jpg |
|
↑
|
|
|
-
mikroforum
Acemi Üye
|
10.03.2012, 19:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence Düzelse Bile Tutmaz Baya Kullanıcı Kaybettin Bunlardan Biride ben @blogspiker bende mesaj attım sebeb sordum şimdi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mikroforum
Acemi Üye
|
10.03.2012, 19:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mikroforum yazmış: Bence Düzelse Bile Tutmaz Baya Kullanıcı Kaybettin Bunlardan Biride ben @blogspiker bende mesaj attım sebeb sordum şimdi
Kendi Sitemle İlgili ______________ |
|
↑
|
|
|
-
doktordizayn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.03.2012, 20:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mikroforum yazmış: Bence Düzelse Bile Tutmaz Baya Kullanıcı Kaybettin Bunlardan Biride ben @blogspiker bende mesaj attım sebeb sordum şimdi
Tutmayacak olan ne onu anlamadım ?
Hitimde bir değişiklik yok, ziyaretçi kaybettiğimi sanmıyorum |
|
↑
|
|
|
|