Yazar |
Mesaj |
-
devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.02.2012, 19:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tartıştığımız şeye bak vay anasını ya...Tam manasıyla durumu özetliyecek olursak,
Bir deli kuyuya taş atmış, 40 akıllı çıkaramamış....
Israrlarıma rağmen kendini hacker sana bir dingil, bir türlü cesaret edemedi, devgezegen.tr.gg adresini hacklemeye,
Sözde hacklenen sitenin kayıt tarihine bakacak olursanız, gerçekleri rahatlıkla göreceksiniz...
http://panpabudenemesitesi.tr.gg/ana-sayfa.htm adresine bakacak olursanız.Siteyi hackliyeceğini söylerken de aynı şekildeydi... İntro koymakla bir bok olmaz...
Hadi bağalım,,,, ______________ |
|
↑
|
|
|
-
forumario
Aktif Üye
|
25.02.2012, 19:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eline yazık Niye uğraşıyosun Deli aynaya bakar konuşur boşver ______________ @tr.gg dısı link yasaktır..! |
|
↑
|
|
|
-
madone-swf
Acemi Üye
|
25.02.2012, 19:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
devgezegen yazmış: Tartıştığımız şeye bak vay anasını ya...Tam manasıyla durumu özetliyecek olursak,
Israrlarıma rağmen kendini hacker sana bir dingil, bir türlü cesaret edemedi, devgezegen.tr.gg adresini hacklemeye,
Sözde hacklenen sitenin kayıt tarihine bakacak olursanız, gerçekleri rahatlıkla göreceksiniz...
http://panpabudenemesitesi.tr.gg/ana-sayfa.htm adresine bakacak olursanız.Siteyi hackliyeceğini söylerken de aynı şekildeydi... İntro koymakla bir bok olmaz...
Hadi bağalım,,,,
Ha Ha Ha ne kadar komik demi bu malca yazılarını okuyunca sesli gülüyorum ne varkı anlamadım o sitenin anasayfasında? |
|
↑
|
|
|
-
madone-swf
Acemi Üye
|
25.02.2012, 19:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
devgezegen yazmış: Tartıştığımız şeye bak vay anasını ya...Tam manasıyla durumu özetliyecek olursak,
Hadi bağalım,,,,
Ha Ha Ha ne kadar komik demi bu malca yazılarını okuyunca sesli gülüyorum ne varkı anlamadım o sitenin anasayfasında? |
|
↑
|
|
|
-
mayhann
Aktif Üye
|
25.02.2012, 20:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bütün konusmları defalarca okudum ve gülüyorum madone bu sinir nedir kardes tr.gg sitelerini ancak ana sistemi ele geçirerek patlatabilirsin buda çok zor sistem almanyada ve çok iyi bir şekilde korunuyor .gg den alınmış olan tr.gg bizim kurduğumuz xx.tr.gg subdomain oluyor o yüzden il önce tr.gg nin hacklenmesi gerekir kapiş |
|
↑
|
|
|
-
mayhann
Aktif Üye
|
25.02.2012, 20:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BU MADONE İNTRO NASIL KOYUYOR |
|
↑
|
|
|
-
umitbasci
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.02.2012, 21:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mayhann yazmış: BU MADONE İNTRO NASIL KOYUYOR
Ekstralardan İntro ekleyebilirsin. |
|
↑
|
|
|
-
pinoki
Uzman Üye
|
25.02.2012, 21:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya arkadaşlar bu gereksiz konu niye bukadar uzamış kardeşim sen okadar hackerım diyorsun benim siteyide hackle merak merak ediyorum hangi boş beleş ddos programını kullanacaksın hadi canım bekliyorum ______________ TR.GG Dışı Link Yasaktır. |
|
↑
|
|
|
-
sanal-felsefe
Acemi Üye
|
25.02.2012, 22:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Moderatör Arkadaşlar Ricam Forum'a Bir Göz Atmanız, Ve BS'ye Moderatör ataması konusunda bildiride bulunmanız, Sanırsam Moderatör Sayısı Yetersiz. Birileri Sözde Hacker Olduğunu İddia Ediyor, Birileride Sitesinin Hacklendiğini İddia Ediyor...Bu gibi içerikleri kontrol edin lütfen... SAYGILAR |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
26.02.2012, 05:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerekli kisiler forumdan banlandi.
Dipnot. Burasi gövde gösteris yeri degildir.
Bu tür basliklari direk moderatörlerimize bildiriniz. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
|