Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj25.02.2012, 18:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs-cim yazmış:
devgezegen yazmış:
madone-swf yazmış:
5 dakkası var!

Sen bırak şimdi onu sen benim sitemi hackle... Bende bir site kursam onu rahatlıkla hackleyebilirim... Very Happy Konu çok uzadı beş dakka sonra görüşürüz.

Eyleniyoruk Smile nere Cool

Bi yere gitmiyom kardeş, buralardayım.
Mesaj25.02.2012, 18:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Size Zamanım Var Daha Şimdi Bakın Adamın Sitesine.
Mesaj25.02.2012, 18:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Dev Gezegen Sana Özel Mesajda Var!
Mesaj25.02.2012, 18:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

madone-swf yazmış:

Sen anlamadın galiba, ufaklık ....Kendi kurduğun muhtemel olan siteyi bende hacklerim....Sen gelde beni hackle.. Very Happy Ağzımı bozdurtma benim... Velet.
Mesaj25.02.2012, 18:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

madone-swf yazmış:
Dev Gezegen Sana Özel Mesajda Var!

Ben buradayım ne gelen var ne giden... Very Happy
Mesaj25.02.2012, 18:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

devgezegen yazmış:
madone-swf yazmış:

Sen anlamadın galiba, ufaklık ....Kendi kurduğun muhtemel olan siteyi bende hacklerim....Sen gelde beni hackle.. Very Happy Ağzımı bozdurtma benim... Velet.

He He He He Sesli Güldüm Kendim Kurdum Heeeeee? Very Happy Very Happy Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Sesli Güldürdün Beni Şimdi Sizi Tespit Ediyorum Bekleyin Siz. Size Daha Çok Özel Zamanım Var.
Mesaj25.02.2012, 18:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeş İnci Sözlük Bir Deneyimdir Bende Bunu Gerçekleştiriyorum...
Mesaj25.02.2012, 19:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

madone-swf yazmış:
He He He He Sesli Güldüm Kendim Kurdum Heeeeee? Very Happy Very Happy Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Sesli Güldürdün Beni Şimdi Sizi Tespit Ediyorum Bekleyin Siz. Size Daha Çok Özel Zamanım Var.

Ben her zaman buradayım, ama bir iki dakika sonra kahkaha atmak için özellikle takip ediyorum.... Bence sen bırak bu siteyi gel devgezegen.tr.gg'yi hackle, en azından Muhammet ŞAFAK'ın sitesini hackledim diye hava atarsın...
Mesaj25.02.2012, 19:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

devgezegen yazmış:
madone-swf yazmış:

Ben her zaman buradayım, ama bir iki dakika sonra kahkaha atmak için özellikle takip ediyorum.... Bence sen bırak bu siteyi gel devgezegen.tr.gg'yi hackle, en azından Muhammet ŞAFAK'ın sitesini hackledim diye hava atarsın...

Hacklemasyon Gece Gündüz Eridi Siteniz Ellerimin Üstünde Oldu Dümdüz Ben Hackerim (tabi o kadar profesyonel olmasakta) Buda Benim İşim Sırasını Beklesin Herkes Size Çok Özel Zamanım Var.
Mesaj25.02.2012, 19:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yanlış Yazdım Laaa
Mesaj25.02.2012, 19:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

madone-swf yazmış:
devgezegen yazmış:
madone-swf yazmış:

Hacklemasyon Gece Gündüz Eridi Siteniz Ellerimin Üstünde Oldu Dümdüz Ben Hackerim (tabi o kadar profesyonel olmasakta) Buda Benim İşim Sırasını Beklesin Herkes Size Çok Özel Zamanım Var.

Sırasını Beklesin Herkes Size Çok Özel Zamanım Var. nereye kadar vur kaç ver saklan uslanırım adam akıllı biz kız bulsam o gün gelene dek bu eğlenceden bıkmam eylemlerim devam eder evlenmeden durmam
bir melek var içimde saklı gizli bekleyen sevgilisiyle iyi biyerde mutlu günler isteyen şeytan var içimde azgın bir biçimde önüne çekici sahte hacker çıkınca gidip çöker üstüne
Mesaj25.02.2012, 19:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

ezbere biliosan gel bebem pompalamasyon tarzı
Mesaj25.02.2012, 19:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sallamasyon Gece Gündüz Eridi Bitti Kollarımda Sahte Hacker Oldu Dümdüz Ben Hackerim Desem Yalan Olur

[color=red] Evlenip Balayına Gideceğime Evlenmeyip Alayına Giderim [/color]
Mesaj25.02.2012, 19:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

dusunebileceginhersey yazmış:
ezbere biliosan gel bebem pompalamasyon tarzı

Biliyorum Bebem Seninle Kapışmak isterdim Ama Ben Kendim İçin Yazdım Onu Pompalamasyonu Yazmak İçin Yazmadım ߀߀M
Mesaj25.02.2012, 19:20 (UTC)    
Mesaj konusu: Ln Ezo Ezbere Bilsen Ne Yazar

ezom sen anca pompalamasyona çalışıon ben diyar palanın yeşilimi ver , adıracaksın , sevişelim hepsini biliom ezogelinim

[color=red] Evlenip Balayına Gideceğime Evlenmeyip Alayına Giderim [/color]
Önceki mesajları göster: