Yazar |
Mesaj |
-
masum-genc
Acemi Üye
|
12.02.2012, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: Forum Sitesi Açıcam Fakat Domain Yok ??? |
|
|
Arkadaşlar. bir teklif aldım. ve aniden forum sitesi açmaya karar verdim.
Sitemi .comlu yapıcam.
Sizlerden istediğim aklınızda güzel forum isimleri varmı varsa bi yardım edin ? |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
12.02.2012, 17:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Fazla deneyimin yoksa sana tavsiye etmiyorum. com zor iş. Bir de forum açacaksan daha da zor bir iş. hayatforum.com gibi bir şey olabilir. Kusura bakma aklıma fazla bir şey gelmiyor. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
masum-genc
Acemi Üye
|
12.02.2012, 17:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: Fazla deneyimin yoksa sana tavsiye etmiyorum. com zor iş. Bir de forum açacaksan daha da zor bir iş. hayatforum.com gibi bir şey olabilir. Kusura bakma aklıma fazla bir şey gelmiyor.
Teşekkür ederim. Fakat .com okadr sorun değil ftp ye dosya atmasını bilen biri kurar sadece devamı gelirmi bilinmez..
Bakıyorum hemen başka güzel isimler lazım hadiyin |
|
↑
|
|
|
-
devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.02.2012, 17:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forumun konusu ne olacak acaba.... Yardım edebileceğimi düşünüyorum... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
12.02.2012, 17:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Filezilla gibi programlarla hosta dosyaları atarsın. Wordpress gibi bir alt yapıda kurarsın onlar sorun değil bence senin asıl sorununun tema olması gerekli. Site açıldıktan sonra daha çok zorlanıyorsun çünkü bulma konusunda. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
|
↑
|
|
|
-
masum-genc
Acemi Üye
|
12.02.2012, 17:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
devgezegen yazmış: Forumun konusu ne olacak acaba.... Yardım edebileceğimi düşünüyorum...
SMF kurmayı düşünüyorum Kurar kurmaz arkamdan gelebilecek 1 2 kişi tanıyorum ama bizzat tek tek BS lileride çağırmayı ihmal etmicem.. |
|
↑
|
|
|
-
masum-genc
Acemi Üye
|
12.02.2012, 17:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: Filezilla gibi programlarla hosta dosyaları atarsın. Wordpress gibi bir alt yapıda kurarsın onlar sorun değil bence senin asıl sorununun tema olması gerekli. Site açıldıktan sonra daha çok zorlanıyorsun çünkü bulma konusunda.
Forum kurucam kesin SMF olcak
Tek eksik isim HOST u abim karşılıcak Resellerından |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
12.02.2012, 17:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BS'den tek tek üye çağırma işi bence pek mantıklı bir iş değil. Sana tavsiyem şu olur. BS'de göze çok çarpan üyelere teklif yap. Çünkü onlar gerçekten forumdan anlayan kişilerdir ve kendilerini halan daha geliştirmektedirler. Bazı kişilerde çok bilmiş olarak takılırlar. Bu kişiler senin seçmeyeceklerindendir. Çünkü sözü de olduğu gibi çok yanılırlar. Umarım forum sitende başarılı olursun. Çok zor bir işe başlıyorsun o zaman. Hayırlı uğurlu olsun. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
|
↑
|
|
|
-
masum-genc
Acemi Üye
|
12.02.2012, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: BS'den tek tek üye çağırma işi bence pek mantıklı bir iş değil. Sana tavsiyem şu olur. BS'de göze çok çarpan üyelere teklif yap. Çünkü onlar gerçekten forumdan anlayan kişilerdir ve kendilerini halan daha geliştirmektedirler. Bazı kişilerde çok bilmiş olarak takılırlar. Bu kişiler senin seçmeyeceklerindendir. Çünkü sözü de olduğu gibi çok yanılırlar. Umarım forum sitende başarılı olursun. Çok zor bir işe başlıyorsun o zaman. Hayırlı uğurlu olsun.
Teşekkür ederim.
BS de dediğin gibi göze çarpanlara teklif yapıcam. Diğerlere ise üye ol gibisinden tekliflerde bulundurucam |
|
↑
|
|
|
-
umitbasci
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.02.2012, 19:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Genel paylaşım mı yapıcaksın, yoksa belli bir konu üzerine mi? |
|
↑
|
|
|
-
masum-genc
Acemi Üye
|
12.02.2012, 19:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
umitbasci yazmış: Genel paylaşım mı yapıcaksın, yoksa belli bir konu üzerine mi?
Genel içerik olucak...
Tek isim eksik. |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
12.02.2012, 22:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Genel forum o kadar çok var ki. Umarım vazgeçmeden uğraşırsın. Yaratıcı ol kendi hayal gücünle kur siteyi. |
|
↑
|
|
|
-
masum-genc
Acemi Üye
|
13.02.2012, 09:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: Genel forum o kadar çok var ki. Umarım vazgeçmeden uğraşırsın. Yaratıcı ol kendi hayal gücünle kur siteyi.
Onun farkundayım vede iddalıyım
Belirttiğim gibi tek eksik domain aklımada hiçbirşey gelmiyor |
|
↑
|
|
|
-
masum-genc
Acemi Üye
|
13.02.2012, 09:32 (UTC) Mesaj konusu: |