Yazar |
Mesaj |
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Araba Kullanmayi Bilmeden, Kamyon Sürmeye Çalisanlarin Mesajlarina Cevap Vermiyorum..
|
10.02.2012, 11:58 (UTC) Mesaj konusu: Kablosuz Modem |
|
|
Kablosuz Modem Nasıl Kurulur Bilgisi Olan Varmı Daha önce hiç kurmadım yardım edecek varmııııııııııııııııııııııııııııııııı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
pc-safe
Aktif Üye
|
10.02.2012, 23:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Modemin Cdsi olması lazım ordan tüm yardımı alabilirsin ama eğer cd si yoksa buraya modemin modelini yaz sana programı bulmayı çalışayım.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Araba Kullanmayi Bilmeden, Kamyon Sürmeye Çalisanlarin Mesajlarina Cevap Vermiyorum..
|
11.02.2012, 00:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pc-safe yazmış: Modemin Cdsi olması lazım ordan tüm yardımı alabilirsin ama eğer cd si yoksa buraya modemin modelini yaz sana programı bulmayı çalışayım..
Var Cd Onu Kurdumda Olmadı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
pchakkindabildikleriniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.02.2012, 21:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kablosuz modemin kuruluş amacı kablosuz bir bağlantı elde etmek için sanırım, eğer kurulum işlemlerini yaptıysanız modemlerin ip adresleri olur oradan wireless özelliğinin açık olup olmadığına bakmanız gerekir açık değilse kullanamazsınız.. ______________
Yine Terör, Yine Kan , Yine Yanıyor Vatan. Alçaktır, Şerefsizdir Askere Kurşun Atan... |
|
↑
|
|
|
-
magnezyumdioksit
Acemi Üye
|
11.02.2012, 21:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardesim kur cd nı modem sifresini koy eyer pc leptop ve win7 ıse saatın yanında
baglantı ıcın bırr yer var oradan modem adını bul sıfrenı yaz nete baglanırsın eyer baglanmadıysa buyuk bır ıhtımal kabloları yanlıs baglamıssındır yada Bluetooth un acık degıldır Kod: sen yınede modemının ısıklarına bak sadece ethernet ısıgı yanmaması gerekıyor kablosuz baglanırsan ______________ |
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.02.2012, 23:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bilgisayda Kabloszsuz internet Bağlantıları gözükmüyor neden acaba ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sanal-felsefe
Acemi Üye
|
11.02.2012, 23:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
KArdeşim bende 1 ay oldu kuralı, Yanlış anlama ama sana basit bi şekilde anlatayım:
Öncelikle modem cd'sinde kabloları vs nasıl bağlanacağı anlatılıyodur sanırım.
Daha sonra eğer lan olarak bağlantı yapacaksan modem ve pc'yi birbirine bağlayan lan kablosunu kullanmalısın.
Yok ben modemim uzakta kablosuz bağlanmak istiyorum diyorsan'da wirelees kart(kablosuz internet kartı) almalısın. böylece uzaktan bağlanabilirsin.
TÜM BU ANLATTIKLARIMIN'DA KURULUMUN İÇİN YETERLİ OLACAĞINI SANMIYORUM. BUNUN İÇİN TAKILDIĞIN YERLERDE SÖYLE YARDIMCI OLAYIM |
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.02.2012, 23:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-felsefe yazmış: KArdeşim bende 1 ay oldu kuralı, Yanlış anlama ama sana basit bi şekilde anlatayım:
Öncelikle modem cd'sinde kabloları vs nasıl bağlanacağı anlatılıyodur sanırım.
Daha sonra eğer lan olarak bağlantı yapacaksan modem ve pc'yi birbirine bağlayan lan kablosunu kullanmalısın.
Yok ben modemim uzakta kablosuz bağlanmak istiyorum diyorsan'da wirelees kart(kablosuz internet kartı) almalısın. böylece uzaktan bağlanabilirsin.
TÜM BU ANLATTIKLARIMIN'DA KURULUMUN İÇİN YETERLİ OLACAĞINI SANMIYORUM. BUNUN İÇİN TAKILDIĞIN YERLERDE SÖYLE YARDIMCI OLAYIM
" wirelees kart(kablosuz internet kartı)" Pahalı Bişeymi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sanal-felsefe
Acemi Üye
|
11.02.2012, 23:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Fiyat Aralığı için buraya göz atabilirsin. > http://kisalink.tk/6el Ayrıca bir hatırlatma yapayım, Modeminin hangi standartları desteklediği önemli, Yani b.n.g bunlardan hangilerini destgekliyorsa ona göre wireless kart alman lazım eğer hepsini destekliyorsa wireless kart sorun teşkil etmez. Modeminin hangi standart'ı desteklediğini ögrenmek için ise kullanma kılavuzu, veya modemin markası, veya paketin üstünde felan bir yerde yazar muhakkak,
2. Bir hususta modemin kaç mbps desteklediğidir, Bu husus senin wireless kart'a fazla para ödememen için öenmlidir.
Yani modemin 54 mbps destekliyorsa sende 54 mbps destekli vwireless kart alırsın, Aslında günümüz modemleri artık gelişti 54 mbps kalmadı, senin kide tahminimce 100 mbps sınırındadır, bunun için 100 mbps'lik bir wirelles kablosuz internet kartı alabilirsin, direk 300 mbps wireless kart alsanda fark etmez ama fiyatı biraz 10-15 lira pahalı olabilir ... |
|
↑
|
|
|
-
xmert96x
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.02.2012, 00:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-felsefe yazmış: Fiyat Aralığı için buraya göz atabilirsin. > http://kisalink.tk/6el Ayrıca bir hatırlatma yapayım, Modeminin hangi standartları desteklediği önemli, Yani b.n.g bunlardan hangilerini destgekliyorsa ona göre wireless kart alman lazım eğer hepsini destekliyorsa wireless kart sorun teşkil etmez. Modeminin hangi standart'ı desteklediğini ögrenmek için ise kullanma kılavuzu, veya modemin markası, veya paketin üstünde felan bir yerde yazar muhakkak,
2. Bir hususta modemin kaç mbps desteklediğidir, Bu husus senin wireless kart'a fazla para ödememen için öenmlidir.
Yani modemin 54 mbps destekliyorsa sende 54 mbps destekli vwireless kart alırsın, Aslında günümüz modemleri artık gelişti 54 mbps kalmadı, senin kide tahminimce 100 mbps sınırındadır, bunun için 100 mbps'lik bir wirelles kablosuz internet kartı alabilirsin, direk 300 mbps wireless kart alsanda fark etmez ama fiyatı biraz 10-15 lira pahalı olabilir ...
Yardım Ların İçin Saol ______________ |
|
↑
|
|
|
-
photoshopderslik
Acemi Üye
|
13.02.2012, 09:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Internet firmanla gorus mesela ttnetse ttnetle bazı uyelikler kablolu ve kablosuz olarak ayrılıyodu sanırım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ice-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.06.2012, 12:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
ultrejdr-darkorbit
Acemi Üye
|
14.06.2012, 05:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pc-safe yazmış: Modemin Cdsi olması lazım ordan tüm yardımı alabilirsin ama eğer cd si yoksa buraya modemin modelini yaz sana programı bulmayı çalışayım..
Nerelerden Bulacağını Ben Size Söyleyeyim:
Wardom
Turkish Hack Team
Turkish Ajan
.......
Gibi Sitelerin ''Program İstek'' Bölümü Var. yada Yeni Konuda Sorarak Bulunmaya Çalışılır. ______________ Hastasıyız DEDEEE |
|
↑
|
|
|
|