Yazar |
Mesaj |
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
08.02.2012, 18:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
deneme-umit yazmış: bedavasitepaylasim yazmış: deneme-umit yazmış: Arkadaşlar hala siteleri offline yapıyormu bu adam?
ugrasmak istediklerini mesela ben benim site offline su anda...
Ben bunu bildiğim için deneme sitemden girdim. Buna ister ping atar, ister kafa atar farketmez. Öbür sitem açık. Şuan hit iyi gidiyor.
bnmde iyidi kapanmadan önce 113 kişi girdi ama yine kapandı şu anda 250 - 300 arası olmuştu hit |
|
↑
|
|
|
-
deneme-umit
Acemi Üye
|
08.02.2012, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: bnmde iyidi kapanmadan önce 113 kişi girdi ama yine kapandı şu anda 250 - 300 arası olmuştu hit
Arkadaşım bu sorun halledilene kadar başka bir hesaptan foruma gir. Ben öyle yapıcam bundan sonra. |
|
↑
|
|
|
-
htmlarabul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2012, 18:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
adam forumda dolaşıyo kimi gorurse 5 dk da kitliyo hemen |
|
↑
|
|
|
-
htmlarabul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2012, 18:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bekodesign
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2012, 18:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arklar bu kisi kissmybeatiful du onuda bilisim haklarına verdk polisle bası belaya girdi herneyse. bunu baska bir kisi yapıo giris loguna bakın :)ip sini bilisim suclarına verin bu sorun ancak böyle cözlr bedava domain olsada ddos bir suctur ! ______________ Photoshop hakkında herşey bekodesign.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
htmlarabul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2012, 18:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bekodesign yazmış: arklar bu kisi kissmybeatiful du onuda bilisim haklarına verdk polisle bası belaya girdi herneyse. bunu baska bir kisi yapıo giris loguna bakın :)ip sini bilisim suclarına verin bu sorun ancak böyle cözlr bedava domain olsada ddos bir suctur !
kissmybeatiful unmu başı polisle dertte ben inanmıyorum buna bizi yiyor |
|
↑
|
|
|
-
bekodesign
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2012, 18:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htmlarabul yazmış: bekodesign yazmış: arklar bu kisi kissmybeatiful du onuda bilisim haklarına verdk polisle bası belaya girdi herneyse. bunu baska bir kisi yapıo giris loguna bakın :)ip sini bilisim suclarına verin bu sorun ancak böyle cözlr bedava domain olsada ddos bir suctur !
kissmybeatiful unmu başı polisle dertte ben inanmıyorum buna bizi yiyor kardeşim buna ddos programını veren arkadasa dems bunu ve bizede acıkladı sabahtan beri forumdaym smdiye kadar götürürdü giris logunu kontrol et baska biri olmalı. ______________ Photoshop hakkında herşey bekodesign.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
htmlarabul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2012, 19:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benden başka giriş yapan yok |
|
↑
|
|
|
-
bekodesign
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2012, 19:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htmlarabul yazmış: benden başka giriş yapan yok http://www.bedava-sitem.com/loginlog.php burdan ip sine dahil bulabilirsin ______________ Photoshop hakkında herşey bekodesign.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
htmlarabul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2012, 19:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bekodesign yazmış: htmlarabul yazmış: benden başka giriş yapan yok http://www.bedava-sitem.com/loginlog.php burdan ip sine dahil bulabilirsin
4 senedir bedava-sitemdeyim kardeş, biliyorum bunu benden başka giriş yapan yok oraya bakarak soyluyorum zaten |
|
↑
|
|
|
-
deneme-umit
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
teknolojiblog
Aktif Üye
|
09.02.2012, 03:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aniyomus hekin işi bu ______________ sitemi değerlendirin |
|
↑
|
|
|
-
tekbirben
Acemi Üye
|
09.02.2012, 09:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
klk sınırı olmasa çokmez... |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
09.02.2012, 09:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htmlarabul yazmış: bekodesign yazmış: arklar bu kisi kissmybeatiful du onuda bilisim haklarına verdk polisle bası belaya girdi herneyse. bunu baska bir kisi yapıo giris loguna bakın :)ip sini bilisim suclarına verin bu sorun ancak böyle cözlr bedava domain olsada ddos bir suctur !
kissmybeatiful unmu başı polisle dertte ben inanmıyorum buna bizi yiyor
aynen bi tane çocugu msn'de kandırmış belkide kendi hesabı kendini acındırmaya çalışıyordu dün sonra tekrar siteleri kitledi .d |
|
↑
|
|
|
-
tekbirben
Acemi Üye
|
09.02.2012, 09:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: htmlarabul yazmış: bekodesign yazmış: arklar bu kisi kissmybeatiful du onuda bilisim haklarına verdk polisle bası belaya girdi herneyse. bunu baska bir kisi yapıo giris loguna bakın :)ip sini bilisim suclarına verin bu sorun ancak böyle cözlr bedava domain olsada ddos bir suctur !
kissmybeatiful unmu başı polisle dertte ben inanmıyorum buna bizi yiyor
aynen bi tane çocugu msn'de kandırmış belkide kendi hesabı kendini acındırmaya çalışıyordu dün sonra tekrar siteleri kitledi .d
ginemi kilitledi durdu sanıyom aman ya ne yaparsa yapsın uraşmıcam sizin iylinize sölüyodum emek veriyodunuz herşeye.... bu sefer saldır dicem....... |
|
↑
|
|
|
|