Yazar |
Mesaj |
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
03.02.2012, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: imanfedaisi yazmış: En kötüsüde misafir çocuklarının pc ile oynaması. Ben evde yokken annemler açıyor çocuklara geliyorumki pcnin tuşları sökülmüş küçük çocuklar tarafından kemiriliyor. 6 ayda 2 adaptör değiştirdim milletin yüzünden. Daha birde vermessen adın çıkıyor birde diyorlarki " kocaman oğlan şunun yaptığına bak, çocuklarla bir olup pc oynuyo"
valla bilader ben istemediğim sürece o bilgisayara kimse dokunamaz istediklerini sölesinnler bence biraz agresiflik iyidir tavsiye ederim
Haklısın artık o yöntemi kullanıyorum zaten başka çarem yok ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
helpend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.02.2012, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: anonimx yazmış: en kotusu su cocuguda oynat dıyen mısafır
bilader bunu artık bana soleyemiyolar sana tavsiyem biraz agresif ol ama fazla kalp kırma
helpend yazmış: Dışarıda arkadaşlarımla gezerken yorulduğumda eve tam içeri adımımı attığımda annemin ve abimin neredeydin sen demesi ve sonra sessizce bilgisayara oturup msni açtığımda Aykut bana tasarım yapar mısın ? demeleri en çok bundan nefret ederim.
banada bedava-sitem'den bu tarz tasarım mesajları gelio yardım istemeleriz iyi ama kişiye müsaitmisin die sormadanda istemek harbi sinir bozucu
Bugün hele hiç sormadan hani anlatım yapacaktın tasarım yapacaktın vallaha yoruldum kendi siteme bile yapamadım ama onların falan yapıyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yp-blogger
Aktif Üye
|
03.02.2012, 19:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: imanfedaisi yazmış: Alıntı: - Sınavdan 90 alıp neden 100 almadım diyip ağlayan arkadaş.
En sinir olduğum tiplerdir bunlar.Millet yetmişe sevinir bunlar doksana ağlarlar
Alıntı: - Çok uzun bir mesaj yazarken şarjın bitip telefonun kapanması.
Bende genellikle pc'nin şarjı bitiyor hemde yazı yazarken buda çok kötü bir duygu gerçekten
Alıntı: - Ayak serçe parmağını bir yere vurmak.
En sık başıma gelen şey
Serçe Parmagı Olayı Çok Başma Geldi Acaip Deli Olurum
Bnmde Pc'nn Şarjı Oyun Oynarken Biter Genellik Tekken Oynarken Biter
Özellikle 90 Aldıgına Aglayanlardan Nefret Ederim 60 Alsam Sevinirim Fazla Notda Gözüm Yokk |
|
↑
|
|
|
-
blogspiker
Aktif Üye
|
03.02.2012, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mrtiqi yazmış: Cips ile kolanı hazırlayıp zevkle koltuğa oturduğun anda kumandanın başka koltukta olduğunu farketmek.
Bu çok koyuyor adama.
Bizde öle Sorun Yak 4-5 tane akıllı kumanda var her kolruğa koyulmuş tw uyu lazım olmaz d-smart ) |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
04.02.2012, 07:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: bedavasitepaylasim yazmış: imanfedaisi yazmış: En kötüsüde misafir çocuklarının pc ile oynaması. Ben evde yokken annemler açıyor çocuklara geliyorumki pcnin tuşları sökülmüş küçük çocuklar tarafından kemiriliyor. 6 ayda 2 adaptör değiştirdim milletin yüzünden. Daha birde vermessen adın çıkıyor birde diyorlarki " kocaman oğlan şunun yaptığına bak, çocuklarla bir olup pc oynuyo"
valla bilader ben istemediğim sürece o bilgisayara kimse dokunamaz istediklerini sölesinnler bence biraz agresiflik iyidir tavsiye ederim
Haklısın artık o yöntemi kullanıyorum zaten başka çarem yok
En iyisi
helpend yazmış: bedavasitepaylasim yazmış: anonimx yazmış: en kotusu su cocuguda oynat dıyen mısafır
bilader bunu artık bana soleyemiyolar sana tavsiyem biraz agresif ol ama fazla kalp kırma
helpend yazmış: Dışarıda arkadaşlarımla gezerken yorulduğumda eve tam içeri adımımı attığımda annemin ve abimin neredeydin sen demesi ve sonra sessizce bilgisayara oturup msni açtığımda Aykut bana tasarım yapar mısın ? demeleri en çok bundan nefret ederim.
banada bedava-sitem'den bu tarz tasarım mesajları gelio yardım istemeleriz iyi ama kişiye müsaitmisin die sormadanda istemek harbi sinir bozucu
Bugün hele hiç sormadan hani anlatım yapacaktın tasarım yapacaktın vallaha yoruldum kendi siteme bile yapamadım ama onların falan yapıyorum
İşin zor Aykut
yp-blogger yazmış: bedavasitepaylasim yazmış: imanfedaisi yazmış: Alıntı: - Sınavdan 90 alıp neden 100 almadım diyip ağlayan arkadaş.
En sinir olduğum tiplerdir bunlar.Millet yetmişe sevinir bunlar doksana ağlarlar
Alıntı: - Çok uzun bir mesaj yazarken şarjın bitip telefonun kapanması.
Bende genellikle pc'nin şarjı bitiyor hemde yazı yazarken buda çok kötü bir duygu gerçekten
Alıntı: - Ayak serçe parmağını bir yere vurmak.
En sık başıma gelen şey
Serçe Parmagı Olayı Çok Başma Geldi Acaip Deli Olurum
Bnmde Pc'nn Şarjı Oyun Oynarken Biter Genellik Tekken Oynarken Biter
Özellikle 90 Aldıgına Aglayanlardan Nefret Ederim 60 Alsam Sevinirim Fazla Notda Gözüm Yokk
kimisi serçe parmak olayında buz oy çorabı çıkart vırt zırt diyorda en iyi çözüm elinle aşağıya doğru bastırman parmağını.. iyi geliyor
Çözüm çokda en iyi çözüm dikkatli olmak
blogspiker yazmış: mrtiqi yazmış: Cips ile kolanı hazırlayıp zevkle koltuğa oturduğun anda kumandanın başka koltukta olduğunu farketmek.
Bu çok koyuyor adama.
Bizde öle Sorun Yak 4-5 tane akıllı kumanda var her kolruğa koyulmuş tw uyu lazım olmaz d-smart )
Oh sıkıntı yoq |
|
↑
|
|
|
-
blogspiker
Aktif Üye
|
04.02.2012, 22:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
AyNeN |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
06.02.2012, 06:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
blogspiker yazmış: helpend yazmış: Dışarıda arkadaşlarımla gezerken yorulduğumda eve tam içeri adımımı attığımda annemin ve abimin neredeydin sen demesi ve sonra sessizce bilgisayara oturup msni açtığımda Aykut bana tasarım yapar mısın ? demeleri en çok bundan nefret ederim.
AyNeN
bu bnm başıma gelio grafiker değilim günde en az 10 tane tasarım isteği gelio |
|
↑
|
|
|
-
zoom-oyun
Acemi Üye
|
08.02.2012, 09:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kışın sıcak sıcak banya yaparken Suyun bir anda soğuması ______________ İmza atabilsem Kısaca..
M |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
08.02.2012, 09:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zoom-oyun yazmış: Kışın sıcak sıcak banya yaparken Suyun bir anda soğuması
deLi oluyorum işte ozaman |
|
↑
|
|
|
-
zoom-oyun
Acemi Üye
|
08.02.2012, 17:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: zoom-oyun yazmış: Kışın sıcak sıcak banya yaparken Suyun bir anda soğuması
deLi oluyorum işte ozaman
______________ İmza atabilsem Kısaca..
M |
|
↑
|
|
|
-
mustafaseker
Acemi Üye
|
08.02.2012, 18:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
'' Düğümlenmiş kulaklık kablosu. '' bu çok sinir bozucu. sürekli oluyo bana. |
|
↑
|
|
|
-
bazz91
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2012, 18:28 (UTC) Mesaj konusu: Re: Hayattan Soğutan Şeyler :) |
|
|
Birbirinden sinir |
|
↑
|
|
|
-
mrtiqi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2012, 18:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
blogspiker yazmış: mrtiqi yazmış: Cips ile kolanı hazırlayıp zevkle koltuğa oturduğun anda kumandanın başka koltukta olduğunu farketmek.
Bu çok koyuyor adama.
Bizde öle Sorun Yak 4-5 tane akıllı kumanda var her kolruğa koyulmuş tw uyu lazım olmaz d-smart )
O iyiymiş. |
|
↑
|
|
|
-
imha-oyun
Aktif Üye
|
08.02.2012, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En kötüleri :
1-Yüklenen bir şeyin %99'da kesilmesi
2-Çok önemli birşey veya emek verdigin birşey mesela CSS için menü yapmak o kadar url bulup ekledikten sonra tam kaydedecekken elektriklerin gitmesi.
3-Anahtarı içerde unutmak ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bekodesign
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2012, 20:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hic uyuyamadığım birgünde sabahın köründe kalkıp okula gidip birde matematik gibi dersleri çekmek ______________ Photoshop hakkında herşey bekodesign.tr.gg |
|
↑
|
|
|
|