Yazar |
Mesaj |
-
ataturkummmm
Acemi Üye
|
07.02.2012, 17:54 (UTC) Mesaj konusu: KAPATIN ARTIK KONUYU YETKİLİLER ADAMLA KONUŞUYO |
|
|
ARTIK SUSUN BU İŞE DAHA FAZLA KARIŞMAYIN |
|
↑
|
|
|
-
madonecoder
Aktif Üye
|
07.02.2012, 17:56 (UTC) Mesaj konusu: Site |
|
|
Evet Baya Uzattılar. |
|
↑
|
|
|
-
imha-oyun
Aktif Üye
|
07.02.2012, 18:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cidden konusuyomu hala konusmuyolarsa CSI'yi FBI'yı arayın ipsi de ortada zaten yörüyün basak ______________ |
|
↑
|
|
|
-
umitbasci
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.02.2012, 18:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sen nerden biliyorsun acaba yetkililerle konuştuğunu? |
|
↑
|
|
|
-
ataturkummmm
Acemi Üye
|
07.02.2012, 18:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imha-oyun yazmış: cidden konusuyomu hala konusmuyolarsa CSI'yi FBI'yı arayın ipsi de ortada zaten yörüyün basak
bak adamı kızdırıyon bence benden sölemesi :@ |
|
↑
|
|
|
-
imha-oyun
Aktif Üye
|
07.02.2012, 18:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ataturkummmm yazmış: imha-oyun yazmış: cidden konusuyomu hala konusmuyolarsa CSI'yi FBI'yı arayın ipsi de ortada zaten yörüyün basak
bak adamı kızdırıyon bence benden sölemesi :@ yok ya ben o adamla insan gibi konustum tmm sana yapmam dedi yine yaptı bende sinirleniyom benimde sinirlerim var yani ______________ |
|
↑
|
|
|
-
wordtasarim
Acemi Üye
|
07.02.2012, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imha-oyun yazmış: ataturkummmm yazmış: imha-oyun yazmış: cidden konusuyomu hala konusmuyolarsa CSI'yi FBI'yı arayın ipsi de ortada zaten yörüyün basak
bak adamı kızdırıyon bence benden sölemesi :@ yok ya ben o adamla insan gibi konustum tmm sana yapmam dedi yine yaptı bende sinirleniyom benimde sinirlerim var yani
Ne oluyor bide bana anlatırmısınız belki yardımcı olabilirim ?? |
|
↑
|
|
|
-
imha-oyun
Aktif Üye
|
07.02.2012, 18:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wordtasarim yazmış: imha-oyun yazmış: ataturkummmm yazmış: imha-oyun yazmış: cidden konusuyomu hala konusmuyolarsa CSI'yi FBI'yı arayın ipsi de ortada zaten yörüyün basak
bak adamı kızdırıyon bence benden sölemesi :@ yok ya ben o adamla insan gibi konustum tmm sana yapmam dedi yine yaptı bende sinirleniyom benimde sinirlerim var yani
Ne oluyor bide bana anlatırmısınız belki yardımcı olabilirim ??
forumda herhangi bir konu paylasan adamin birinin sitesine gir ve istatistiklere bak anlarsın.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
madonecoder
Aktif Üye
|
07.02.2012, 18:43 (UTC) Mesaj konusu: site |
|
|