Yazar |
Mesaj |
-
htmlarabul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.02.2012, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: SİTELERİMİZ YİNE OFFLİNE Website offline, contact webmaster |
|
|
SİTELERİMİZ SABAH DUZELDİ AMA BU KENDİ BİLMEZ ADAM YİNE OFFLİNE YAPMIŞ. BU HERGUN BÖYLE MI OLCAK BEDAVA-SİTEMIN BUNU DÜZELTMESİ GEREK ARTIK |
|
↑
|
|
|
-
umitbasci
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.02.2012, 13:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başlayacam böyle işe. Modlar ne gerekiyorsa yapın şuna. Biz hergün ziyaretçi kaybetmek istemiyoruz. Bunu yapanı Allah'a havale edip hakkımı helal etmiyorum. |
|
↑
|
|
|
-
htmlarabul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.02.2012, 13:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
üyeliğide silindi ama bunu yapmak için uyelik gerekmiyo adamın işi gucu yok boş işlerle uğraşıyor |
|
↑
|
|
|
-
umitbasci
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.02.2012, 13:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htmlarabul yazmış: üyeliğide silindi ama bunu yapmak için uyelik gerekmiyo adamın işi gucu yok boş işlerle uğraşıyor
Aynen kardeşim. Bu nasıl iştir anlamıyorum. |
|
↑
|
|
|
-
htmlarabul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.02.2012, 13:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herkesi sitelerden uzaklaştırıyolar bu şekilde ya çare bulunsun yada böyle giderse bırakacam en sonunda |
|
↑
|
|
|
-
umitbasci
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.02.2012, 13:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htmlarabul yazmış: herkesi sitelerden uzaklaştırıyolar bu şekilde ya çare bulunsun yada böyle giderse bırakacam en sonunda
Aynen böyle giderse bende giderim yani. Htim ne güzel gidiordu. Onun yüzünden 200'de dondu. |
|
↑
|
|
|
-
bs-mania
Aktif Üye
|
07.02.2012, 13:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Pagerank Güncellemesi Yapıldı.Şuana Kadar ki Gözlemlerime Dayanarak Söylüyorum ki Pagerank'ı Artan Siteler Offline Olmuş ..______________ |
|
↑
|
|
|
-
htmlarabul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.02.2012, 13:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-mania yazmış: Pagerank Güncellemesi Yapıldı.Şuana Kadar ki Gözlemlerime Dayanarak Söylüyorum ki Pagerank'ı Artan Siteler Offline Olmuş ..
neden benimkisi artmamış o zaman, ben zannetmiyorum böyle bişeyi adam oynuyor bizimle |
|
↑
|
|
|
-
umitbasci
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.02.2012, 13:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-mania yazmış: Pagerank Güncellemesi Yapıldı.Şuana Kadar ki Gözlemlerime Dayanarak Söylüyorum ki Pagerank'ı Artan Siteler Offline Olmuş ..
Alakası yok kardeşim. |
|
↑
|
|
|
-
htmlarabul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.02.2012, 13:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bunu yapan adamın ip adresini engelleyemiyormu bedava-sitem anlamadım gitti |
|
↑
|
|
|
-
forumfly
Acemi Üye
|
07.02.2012, 13:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
üff be pagerank güncellemesi yüzünden benim pr 0 olmuş |
|
↑
|
|
|
-
htmlarabul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.02.2012, 13:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forumfly yazmış: üff be pagerank güncellemesi yüzünden benim pr 0 olmuş
yok böyle birşey |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
07.02.2012, 13:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yha bilader ben baktım 0'dı ama yine kapandı site .D 10000 kişimi ne böyle bişe var o olunca siteler kapanıor. |
|
↑
|
|
|
-
htmlarabul
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.02.2012, 13:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bunun nasıl yapıldığını biliyorum ama burda açıklamak doğru değil başkalarıda bilmesin |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
07.02.2012, 13:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htmlarabul yazmış: bunun nasıl yapıldığını biliyorum ama burda açıklamak doğru değil başkalarıda bilmesin
haklısın !!! |
|
↑
|
|
|
|