Yazar |
Mesaj |
-
9gagturkce
Acemi Üye
|
26.01.2012, 20:02 (UTC) Mesaj konusu: YARDIM! |
|
|
siteyi acınca sekmelerde site ismi yanına resim koyacagım. kod verir misiniz? |
|
↑
|
|
|
-
kodcudost
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.01.2012, 20:10 (UTC) Mesaj konusu: s |
|
|
kardeşim biraz detaylı anlatırmısın |
|
↑
|
|
|
-
9gagturkce
Acemi Üye
|
26.01.2012, 20:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sayfaya girince hani üstte sekmede sayfa ismi yazıyo. onun yanında bi de işaret ver. mesela bedava-sitem de sarı bi kutu. ben nasıl yapcam? |
|
↑
|
|
|
-
kodcudost
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.01.2012, 20:45 (UTC) Mesaj konusu: s |
|
|
benim sitede favicon jeneratörü yazacak sağ menüde online araçlar bölümünde ordan yapabilirsin |
|
↑
|
|
|
-
9gagturkce
Acemi Üye
|
26.01.2012, 21:01 (UTC) Mesaj konusu: . |
|
|
icon u olusturduktan sonra nasıl yapacagım kodcu? |
|
↑
|
|
|
-
tvizleyinn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.01.2012, 21:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitene yükle ikonu sonra ekstralardan favicom sekmesini tıkla sonra ordan o resmi bul kaydett... |
|
↑
|
|
|
-
kodcudost
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.01.2012, 21:21 (UTC) Mesaj konusu: s |
|
|
tvizleyinn yazmış: sitene yükle ikonu sonra ekstralardan favicom sekmesini tıkla sonra ordan o resmi bul kaydett... tv yerime anlattı. :d |
|
↑
|
|
|
-
tvizleyinn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.01.2012, 21:27 (UTC) Mesaj konusu: Re: s |
|
|
kodcudost yazmış: tvizleyinn yazmış: sitene yükle ikonu sonra ekstralardan favicom sekmesini tıkla sonra ordan o resmi bul kaydett... tv yerime anlattı. :d |
|
↑
|
|
|
-
bedava-sanil-isteyenlerr
Acemi Üye
|
05.02.2012, 13:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardes iletişimdeki gibi mesajı yolla linkini nasıl yapcaz yardım |
|
↑
|
|
|
-
komedivebilgi
Acemi Üye
|
05.02.2012, 14:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitene Giriş > Ekstraları Değiştir > Ekstrayı Ekle > Favicon burdan sonrasını sen hallet |
|
↑
|
|
|
-
kodcudost
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.02.2012, 08:32 (UTC) Mesaj konusu: s |
|
|
aynen kardeşimin anlattığı gibi yaparsan olur |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
07.02.2012, 08:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şöylede yapabilirsn ekstralardan aktif et daha sonra
Kod: <head><link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href=".ico uzantılı resim"></head>
bu kodda gerekli olan yere .ico uzantılı resim'i yapıştır kaydet ama unutma internet exploler'ın bazı sürümleri göstermez chrome ve mozilla gibi büyük tarayıcılarda sorunsuzdur başarılar .ico resimi
www.iconfinder.com 'danda bulabilrisin upload sitesi bilmiyorum :S |
|
↑
|
|
|
-
kodcudost
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.02.2012, 08:53 (UTC) Mesaj konusu: s |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: şöylede yapabilirsn ekstralardan aktif et daha sonra
Kod: <head><link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href=".ico uzantılı resim"></head>
bu kodda gerekli olan yere .ico uzantılı resim'i yapıştır kaydet ama unutma internet exploler'ın bazı sürümleri göstermez chrome ve mozilla gibi büyük tarayıcılarda sorunsuzdur başarılar .ico resimi
www.iconfinder.com 'danda bulabilrisin upload sitesi bilmiyorum :S kod vermene gerek yokki benim dediğim gibi sitemde jeneratörü var ordan yaparsan yüzde yüz oluyor |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
07.02.2012, 08:56 (UTC) Mesaj konusu: Re: s |
|
|
kodcudost yazmış: bedavasitepaylasim yazmış: şöylede yapabilirsn ekstralardan aktif et daha sonra
www.iconfinder.com 'danda bulabilrisin upload sitesi bilmiyorum :S kod vermene gerek yokki benim dediğim gibi sitemde jeneratörü var ordan yaparsan yüzde yüz oluyor
böyle yapıncada %100 oluyor |
|
↑
|
|
|
-
kodcudost
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.02.2012, 08:59 (UTC) Mesaj konusu: Re: s |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: kodcudost yazmış: bedavasitepaylasim yazmış: şöylede yapabilirsn ekstralardan aktif et daha sonra
www.iconfinder.com 'danda bulabilrisin upload sitesi bilmiyorum :S kod vermene gerek yokki benim dediğim gibi sitemde jeneratörü var ordan yaparsan yüzde yüz oluyor
böyle yapıncada %100 oluyor |
|
↑
|
|
|
|