Yazar |
Mesaj |
-
onbinrenk
Aktif Üye
|
05.02.2012, 01:12 (UTC) Mesaj konusu: http://onbinrenk.tr.gg/ |
|
|
eskilerden okuyun
http://onbinrenk.tr.gg/______________ |
|
↑
|
|
|
-
raponer
Aktif Üye
|
05.02.2012, 01:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardesim sitende tasarım yok,icerik yok neyapmaya koydun sen bu sıteyı buraya? |
|
↑
|
|
|
-
osmanlipasalari
Aktif Üye
|
05.02.2012, 06:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
raponer yazmış: Kardesim sitende tasarım yok,icerik yok neyapmaya koydun sen bu sıteyı buraya?
Size katılıyorum, sitede tasarım yok, içerik yok. Acaba ne için koydunuz bunu buraya?______________
Sizde Sitemize Reklam Verebilirsiniz? İletişime geçin. |
|
↑
|
|
|
-
pinoki
Uzman Üye
|
05.02.2012, 07:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenizde bir çok içerik var ama düzenli halde değil tasarım ise icebulue olduğundan biraz kötü görünüyor bence siteniz 10/5 ______________ TR.GG Dışı Link Yasaktır. |
|
↑
|
|
|
-
onbinrenk
Aktif Üye
|
05.02.2012, 11:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
merhaba kardeşlerim anasayfa'daki yazıyı okuyun diye ekledim görün diye ekledim bedava-sitemin sistemi bu tasarım öğrenmişiniz bi tasarım tuturdunuz gidiyonuz bedava sitemde yaklaşık 10 yıldan beri takılıyorum ama görünen yüzüm 5 yıldır FAKEDESİGN günde 1000 tekil hiti vardı bunu anlatmaya çalıştım ben sizlere...
GELİŞTİRİN KENDİNİZİ DEMEK İÇİN BURADAYDIM. DEDİM VE GİDİYORUM uğramam belkide ______________ |
|
↑
|
|
|
-
imagerial
Uzman Üye
|
05.02.2012, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eski olduğunuzu biliyorum. Hatta sitenizde bundan önce css bir tema vardı. Ama 10 yıl abartılı bir rakam ______________ |
|
↑
|
|
|
-
onbinrenk
Aktif Üye
|
05.02.2012, 11:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
emin ol 10 yıl oldu ben siteyi takip etmesemde tr.gg hep benim önizelmemdi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
onbinrenk
Aktif Üye
|
05.02.2012, 11:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
flood olacak ama şu an kullandıgım profil resmi bile bir zaman çok modaydı herkez bunu kullanıyordu ______________ |
|
↑
|
|
|
-
doktordizayn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.02.2012, 11:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
onbinrenk yazmış: emin ol 10 yıl oldu ben siteyi takip etmesemde tr.gg hep benim önizelmemdi
Kuruluş yılı 2007 yazıyor. Nasıl 10 yıl oldu yahu ? |
|
↑
|
|
|
-
bs-reklamcisi
Acemi Üye
|
05.02.2012, 11:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
onbinrenk yazmış: merhaba kardeşlerim anasayfa'daki yazıyı okuyun diye ekledim görün diye ekledim bedava-sitemin sistemi bu tasarım öğrenmişiniz bi tasarım tuturdunuz gidiyonuz bedava sitemde yaklaşık 10 yıldan beri takılıyorum ama görünen yüzüm 5 yıldır FAKEDESİGN günde 1000 tekil hiti vardı bunu anlatmaya çalıştım ben sizlere...
GELİŞTİRİN KENDİNİZİ DEMEK İÇİN BURADAYDIM. DEDİM VE GİDİYORUM uğramam belkide
Anasayfanızdaki yazıyı okumadım malesef o yüzden farketmemiş olabilir bir de bedava-sitem 5 yaşına daha yeni girecek diye biliyorum |
|
↑
|
|
|
-
mrtiqi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.02.2012, 11:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sizin eski olduğunuzu biliyorum. Keşke bırakmasaydınız. |
|
↑
|
|
|
-
terbiyesizadam2
Acemi Üye
|
05.02.2012, 11:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ve gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll gol gol gol inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm inanılmaz bi golllllllllllllll |
|
↑
|
|
|
-
bs-reklamcisi
Acemi Üye
|
05.02.2012, 11:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
terbiyesizadam2 yazmış: ve gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll gol gol gol inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmm inanılmaz bi golllllllllllllll
Lütfen konuyu kirletmeyin |
|
↑
|
|
|
-
onbinrenk
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
onbinrenk
Aktif Üye
|
05.02.2012, 12:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
birde tr.gg ne kadar kurumsal bir ortam olsada benim için güzel bir zevk haline geldi ama ben takip edecem burayı artık
http://ipe ke nes.wordpre ss.co m/
takip edebilirsinz
wordpress uzantılı aldım bedava hemde wordpress kurulu güzel bir sistem
yıllık özelliklere 12 tl veriyorum http://acil in di r.net ise program indirme sitemdi kapattım hostingi çok masraflı oldugu için açarım belki ______________ |
|
↑
|
|
|
|