Yazar |
Mesaj |
-
basoguloyun
Acemi Üye
|
04.02.2012, 13:51 (UTC) Mesaj konusu: İlk Kavga deneyimleri |
|
|
yazı bana ait arkadaşlar pozitifuz benim istiklal sözlük teki adım iyi okumalar ;
8-9 yaşlarında yoktum ozamanlar.. mahalle de bizim en popüler oyunlardan birisi de misketti misket oynamak benim için futboldan sonra ki en sevdiğim oyundu.
bir gün yine arkadaşlarla misket oynuyorduk. mahalle de bir kaç serseri tip vardı bunların en çok bize bulaşanı da itçi samet ti o gün yine misket oynarken samet yanımıza doğru yaklaşıyordu. bizimkiler tüymeye başlamıştı.
pozitifuz:oğlum nereye gidiyonuz ?
ferhat:samet geliyo amımıza gor valla
pozitifuz:kaç kişiyiz olum burda
fakat arkadaşları bir türlü ikna edememiştim. hepsi kaçmışlardı. samet de iyiden iyiye yaklaşmıştı.en sonunda ben ve sametten başka kimse kalmamıştı;
itçi:ya bende oynarım ya da misketleri çalarım
pozitifuz:tamam oyna
fakat benim üstün misket oynama yeteneğim sayesinde sametin elindeki misketler kısa süre içinde tükenmişti.bu sefer mızıtmaya başladı. misketleri aldı;
pozitifuz:ver lan misketleri
itçi:bana lan haaa !
daha önce hiç kavga etmemiştim ne yapacağımı bilmiyodum samet üstüme atladı ve ben anında yerdeydim bir türlü kalkamıyordum.bi ara sametin yüzünü gördüm ve hunharca yumruklamaya başladım samet üstümden çekilmişti bense gözlerimi kapamış yumruk atıyordum.en sonunda sametin kafasını tuttum ve gövdeme birleştirdim.bir çelmeyle yere düşürdüm ve ve doğru ardıma bakmadan koşmaya başladım. kapıyı yumrukluyordum. zile basıyordum(kardeşim rümeysa yeni doğmuştu annem zile basmaya kızıyordu)fakat kapıyı açan yoktu samet yanıma geldi ben tekrar dövüşmeye hazırlıklı değildim. korkuyordum..o sırada ferhatın abisi emre abi samete bir yumruk geçirdi ve bahçeden dışarı attı. büyük kuurtarıcı emre abi sayesinde kurtulmuştum..______________ BİLGNİN YENİ ADRESİ www.basoguloyun.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
04.02.2012, 13:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ilk deneyimler unutulmaz her konuda geçerli |
|
↑
|
|
|
-
blogspiker
Aktif Üye
|
04.02.2012, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok Güzelmiş |
|
↑
|
|
|
-
helpend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.02.2012, 19:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
qzl. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
04.02.2012, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
büyük başarı ayrıca sizden küçükler varsa ne güzel örnek oluyorsunuz küçüklere tebrik ederim.______________
|
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
04.02.2012, 19:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
energy26 yazmış: büyük başarı ayrıca sizden küçükler varsa ne güzel örnek oluyorsunuz küçüklere tebrik ederim.
Ben varımm
Şaka bir yana aferin delikanlı olun böyle Allah haricinde kimseden korkunuz olmasın beyler ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
04.02.2012, 19:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: energy26 yazmış: büyük başarı ayrıca sizden küçükler varsa ne güzel örnek oluyorsunuz küçüklere tebrik ederim.
Ben varımm
Şaka bir yana aferin delikanlı olun böyle Allah haricinde kimseden korkunuz olmasın beyler |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
04.02.2012, 20:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
energy26 yazmış: imanfedaisi yazmış: energy26 yazmış: büyük başarı ayrıca sizden küçükler varsa ne güzel örnek oluyorsunuz küçüklere tebrik ederim.
Ben varımm
Şaka bir yana aferin delikanlı olun böyle Allah haricinde kimseden korkunuz olmasın beyler
sendemi şaka yapıyorsun said
kavga etmek güzel birşey değildir arkadaşlar kavga edip kimsenin kalbini kırmayın
Kardeşim sana bir kere vurama sende 3 kere vuracaksın. Yoksa hep dayağı sen yersin. Durduk yere kavga iyi değildir ancak ne demişler köpeğe taş atmassan gelir seni ısırır ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
pinoki
Uzman Üye
|
04.02.2012, 20:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: energy26 yazmış: imanfedaisi yazmış: energy26 yazmış: büyük başarı ayrıca sizden küçükler varsa ne güzel örnek oluyorsunuz küçüklere tebrik ederim.
Ben varımm
Şaka bir yana aferin delikanlı olun böyle Allah haricinde kimseden korkunuz olmasın beyler
sendemi şaka yapıyorsun said
kavga etmek güzel birşey değildir arkadaşlar kavga edip kimsenin kalbini kırmayın
Kardeşim sana bir kere vurama sende 3 kere vuracaksın. Yoksa hep dayağı sen yersin. Durduk yere kavga iyi değildir ancak ne demişler köpeğe taş atmassan gelir seni ısırır
ama bu yöntemi sivas kangallarının üstünde denemeye kalkmayın sonra bayağı bir koşmanız gerekiyor ______________ TR.GG Dışı Link Yasaktır. |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
04.02.2012, 20:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Biz adama antep karası çalarız insanıda hayvanıda adam olur
Meşhur bir hikayemiz vardır:
ANTEP KARASI
Zavallı bir köpek acıktığı için Antepli'nin peşine takılmış.
Antepli:
-Sanga get diyim.. Bak sana Antep Karası çalarım Haaa... Demiş
Köpek yine peşinden gelmeye devam etmiş...
Antepli bağırmış:
-Yetişin bu köpek kuduz... Allahını seven vursun... demiş..
Vatandaş köpeğin başına yığılmış. Her gelen bir taş vurmuş. Köpek kanlar içinde can çekişirken, Antepli'ye bakmış..
Antepli:
-Bak... ben sana sölemedim mi Antep Karası Çalarım diye? ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
kutlusporkulubu
Acemi Üye
|
04.02.2012, 20:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
basoguloyun
Acemi Üye
|
05.02.2012, 11:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler arkadaşlar. ______________ BİLGNİN YENİ ADRESİ www.basoguloyun.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
terbiyesizadam2
Acemi Üye
|
05.02.2012, 11:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
samet geliyo amımıza gor valla |
|
↑
|
|
|
-
bs-reklamcisi
Acemi Üye
|
05.02.2012, 11:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
terbiyesizadam2 yazmış: samet geliyo amımıza gor valla
Küfürlü kelimeler kullanmayın |
|
↑
|
|
|
-
terbiyesizadam2
Acemi Üye
|
05.02.2012, 11:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-reklamcisi yazmış: terbiyesizadam2 yazmış: samet geliyo amımıza gor valla
Küfürlü kelimeler kullanmayın
malmısın olum sen o küfürü ben etmedim adam etmiş herkes uyumuş sen ne diyon bana s*k***m belanı |
|
↑
|
|
|
|