Dışarıda arkadaşlarımla gezerken yorulduğumda eve tam içeri adımımı attığımda annemin ve abimin neredeydin sen demesi ve sonra sessizce bilgisayara oturup msni açtığımda Aykut bana tasarım yapar mısın ? demeleri en çok bundan nefret ederim. ______________
bilader bunu artık bana soleyemiyolar sana tavsiyem biraz agresif ol ama fazla kalp kırma
helpend yazmış:
Dışarıda arkadaşlarımla gezerken yorulduğumda eve tam içeri adımımı attığımda annemin ve abimin neredeydin sen demesi ve sonra sessizce bilgisayara oturup msni açtığımda Aykut bana tasarım yapar mısın ? demeleri en çok bundan nefret ederim.
banada bedava-sitem'den bu tarz tasarım mesajları gelio yardım istemeleriz iyi ama kişiye müsaitmisin die sormadanda istemek harbi sinir bozucu
bedavasitepaylasim: dün formatlıyordum birden kapandı daha tık yok galiba artık işi bittirdi ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
bedavasitepaylasim: dün formatlıyordum birden kapandı daha tık yok galiba artık işi bittirdi
bak bu iş yerindeki bilgisayarın power'ında sorun var ondan dolayı hep reset atıyorum toplu bir bakıma aldır o bilgisayarı mersinde olsan benim çalıştıgım yere yonlendirirdim ama mersinde değilsin gaLiba
Cips ile kolanı hazırlayıp zevkle koltuğa oturduğun anda kumandanın başka koltukta olduğunu farketmek.
Kod:
Düğümlenmiş kulaklık kablosu.
Kod:
Facebookta şarkı dinlerken yanlışlıkla birinin profiline tıklamak ve şarkının kapanması.
Kod:
Tam bilgisayarda facedeyken eve misafir gelen çocuğun anne oyun oynuycam deyip anneside azcıkta bunu oynat demesi.
İştee bunlar beim için en kötülerii Hele de misafir çocuğu
Bidee;
En sevdiğim ,hatta aşık olduğum oyuncuya başka bir arkadaşımın da hayran olması ve benim yaptığım gibi onun resimlerini kendi profillerine koyan diğer hayranlar İşte en çokta bundan nefret ederim yanii ______________ @düzenlenmiştir
Cips ile kolanı hazırlayıp zevkle koltuğa oturduğun anda kumandanın başka koltukta olduğunu farketmek.
Kod:
Düğümlenmiş kulaklık kablosu.
Kod:
Facebookta şarkı dinlerken yanlışlıkla birinin profiline tıklamak ve şarkının kapanması.
Kod:
Tam bilgisayarda facedeyken eve misafir gelen çocuğun anne oyun oynuycam deyip anneside azcıkta bunu oynat demesi.
İştee bunlar beim için en kötülerii Hele de misafir çocuğu
Bidee;
En sevdiğim ,hatta aşık olduğum oyuncuya başka bir arkadaşımın da hayran olması ve benim yaptığım gibi onun resimlerini kendi profillerine koyan diğer hayranlar İşte en çokta bundan nefret ederim yanii
harbi nedenler bunlar işte o cips kola hazırla tam film'i izliceğin zaman sesini açmak için kumandaya bi el atıosun yok bi bakıyosun karsı koltukda al işte
mrtiqi yazmış:
En kötüsüde misafir çocuklarının pc ile oynaması. Ben evde yokken annemler açıyor çocuklara geliyorumki pcnin tuşları sökülmüş küçük çocuklar tarafından kemiriliyor. 6 ayda 2 adaptör değiştirdim milletin yüzünden. Daha birde vermessen adın çıkıyor birde diyorlarki " kocaman oğlan şunun yaptığına bak, çocuklarla bir olup pc oynuyo" ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR
En kötüsüde misafir çocuklarının pc ile oynaması. Ben evde yokken annemler açıyor çocuklara geliyorumki pcnin tuşları sökülmüş küçük çocuklar tarafından kemiriliyor. 6 ayda 2 adaptör değiştirdim milletin yüzünden. Daha birde vermessen adın çıkıyor birde diyorlarki " kocaman oğlan şunun yaptığına bak, çocuklarla bir olup pc oynuyo"
valla bilader ben istemediğim sürece o bilgisayara kimse dokunamaz istediklerini sölesinnler bence biraz agresiflik iyidir tavsiye ederim
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.