Yazar |
Mesaj |
-
blogspiker
Aktif Üye
|
30.01.2012, 20:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Yarışma Başlatsam Katılırmısınız Şöyle Ödüllendirme Yapsam
1.'ye
3 css tasarım
1 iceblue tasarım
4 468x60 logo
4 350x250 Reklam
4 150x250 reklam
1 ay sitemde 350x250 Reklam ( Yaptığım Logolardan Seçtiğinide Koyabilir )
2.'ye
2 css tasarım
1 iceblue tasarım
3 468x60 logo
3 350x250 Reklam
3 150x250 reklam
1 ay sitemde 150x250 Reklam ( Yaptığım Logolardan Seçtiğinide Koyabilir )
3.'ye
1 css tasarım
1 iceblue tasarım
2 468x60 logo
2 350x250 Reklam
2 150x250 reklam
2 ay sitemde 150x250 Reklam ( Yaptığım Logolardan Seçtiğinide Koyabilir )
10 Kişi Katılırım Derse Ben Siteye koyacağı Banneri Fln Ayarlayacağım |
|
↑
|
|
|
-
blogspiker
Aktif Üye
|
30.01.2012, 20:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Flood İçin Özür Dilerim ama 3. 2 ay deyil 2 hafta |
|
↑
|
|
|
-
kinglyrics
Acemi Üye
|
30.01.2012, 20:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
blogspiker yazmış: Arkadaşlar Yarışma Başlatsam Katılırmısınız Şöyle Ödüllendirme Yapsam
1.'ye
3 css tasarım
1 iceblue tasarım
4 468x60 logo
4 350x250 Reklam
4 150x250 reklam
2.'ye
2 css tasarım
1 iceblue tasarım
3 468x60 logo
3 350x250 Reklam
3 150x250 reklam
3.'ye
1 css tasarım
1 iceblue tasarım
2 468x60 logo
2 350x250 Reklam
2 150x250 reklam
10 Kişi Katılırım Derse Ben Siteye koyacağı Banneri Fln Ayarlayacağım Katilirim.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
baksbanideneme
Aktif Üye
|
30.01.2012, 20:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
blogspiker yazmış: Arkadaşlar Yarışma Başlatsam Katılırmısınız Şöyle Ödüllendirme Yapsam
1.'ye
3 css tasarım
1 iceblue tasarım
4 468x60 logo
4 350x250 Reklam
4 150x250 reklam
2.'ye
2 css tasarım
1 iceblue tasarım
3 468x60 logo
3 350x250 Reklam
3 150x250 reklam
3.'ye
1 css tasarım
1 iceblue tasarım
2 468x60 logo
2 350x250 Reklam
2 150x250 reklam
10 Kişi Katılırım Derse Ben Siteye koyacağı Banneri Fln Ayarlayacağım
Bişey sorabilirmiyim Ben 34-35. sayfalarda ne yazdım.Bunun üzerine daha hala kural dışı hareket edenler var.Yok arkadaş ben kendimi boşuna yoruyorum.BU FORUMDAN NE KÖY OLUR NEDE KASABA.______________
Düzgün kullanıcıyı burada herkes sever. |
|
↑
|
|
|
-
blogspiker
Aktif Üye
|
30.01.2012, 21:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baksbanideneme yazmış: blogspiker yazmış: Arkadaşlar Yarışma Başlatsam Katılırmısınız Şöyle Ödüllendirme Yapsam
1.'ye
3 css tasarım
1 iceblue tasarım
4 468x60 logo
4 350x250 Reklam
4 150x250 reklam
2.'ye
2 css tasarım
1 iceblue tasarım
3 468x60 logo
3 350x250 Reklam
3 150x250 reklam
3.'ye
1 css tasarım
1 iceblue tasarım
2 468x60 logo
2 350x250 Reklam
2 150x250 reklam
Bişey sorabilirmiyim Ben 34-35. sayfalarda ne yazdım.Bunun üzerine daha hala kural dışı hareket edenler var.Yok arkadaş ben kendimi boşuna yoruyorum.BU FORUMDAN NE KÖY OLUR NEDE KASABA.
Bizim amacimiz Forumu Canlandırmak.
Arkadaşlar Ayrıntılı Bilgi İçin
http://blogspiker.tr.gg/Yarisma.htm |
|
↑
|
|
|
-
baksbanideneme
Aktif Üye
|
30.01.2012, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
blogspiker yazmış: baksbanideneme yazmış: blogspiker yazmış: Arkadaşlar Yarışma Başlatsam Katılırmısınız Şöyle Ödüllendirme Yapsam
1.'ye
3 css tasarım
1 iceblue tasarım
4 468x60 logo
4 350x250 Reklam
4 150x250 reklam
2.'ye
2 css tasarım
1 iceblue tasarım
3 468x60 logo
3 350x250 Reklam
3 150x250 reklam
3.'ye
1 css tasarım
1 iceblue tasarım
2 468x60 logo
2 350x250 Reklam
2 150x250 reklam
Bişey sorabilirmiyim Ben 34-35. sayfalarda ne yazdım.Bunun üzerine daha hala kural dışı hareket edenler var.Yok arkadaş ben kendimi boşuna yoruyorum.BU FORUMDAN NE KÖY OLUR NEDE KASABA.
Bizim amacimiz Forumu Canlandırmak.
Arkadaşlar Ayrıntılı Bilgi İçin
http://blogspiker.tr.gg/Yarisma.htm
Bu canlandırma değildir.REKLAMDIR ______________
|
↑
|
|
|
-
baksbanideneme
Aktif Üye
|
30.01.2012, 21:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar şimdi kime sorsan bu forum için ‘’kıvılcımdan ateş yapmak’’ diye herkes imkansız der.Ama ben hiç ümüdimi kesmedim.Hep belki bişey olur forum canlanır diye.Ama bir baktım ki boşuna çalışıyorum.Hep hayalim forumun kıvılcımını hiç sönmicek gittikçe yükselicek birşeyler yapmaya çalıştım.En son bir dergi aklıma geldi.Herkes bu konuya yan gözle bakyılar.Bu konudan hiç ümüditleri yoktu ama bir baktılar süper ekip kurulunca konuya birsürü tepki yaptılar.Olsun dedik hep olur dedik geçtik.Ama hiç kimsenin bilmediği sadece 4 kişinin üstünde dolaşan kara bulut gittikçe arttı.Ama en sonunda mod olaya el koyunca beni ekipten çıkardılar.Tabi ben gine konuya gittim okul nedeniyle çıktım dedim.Ama aslında beni ekipten attıkları için yazdım.Saten istenmiyordum da.Olsun gönülleri sağolsun herkesin.Sonra bir tv yapalım dedik.Modlara mesaj attık cevap gelmiyor Hakan bey kızıyor.Bir de baktım ki bu foruma ne yapsalar bazı kişiler herşeye kızdıkları için bu forum ilerlemicek.Saten ne yapsak azar işitiyorduk.Burada yaş konuşuyor. Büyük küçüğü eziyor.Bu da forumu iyicene kötüleştiriyor.Bu durumu hele bir yıl devamlı oluncada insan kendine bir yere kadar mükait oluyor.Bugünde benim için o son gün.Saten forumu herkes bırakıyor.Ben nediye durucam.Ne de olsa arkamdan üzülecek de yok.Yani arkadaşlar bu forum için yapılacak bir şey yok.Uzun lafın kısası bundan sonra da foruma eskisi kadar girmicem.Saten girsem de bir şey olmicak.Hadi hepiniz gerçek hayatta başarılar dilerim.
Saygılarımla
Baks-Bani.tr.gg ______________
|
↑
|
|
|
-
helpend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.01.2012, 21:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@blogspiker
bende yarışma düzenliyorum zor bir şey olmasa gerek
@baksbani
böyle etkinlikleri yaparsak forum bence canlanır tv , dergi forumdakileri uzaklaştırır
kişisel algılamayın ve kötü anlamda algılamayın bu tür işlerle ilgilemeyen dergideki arkadaşlar için büyük sorun olabilir
bu yüzden foruma bile girmezler msne girmezler cevrimdişi olurlar bunların çoğu uzaklaştırır üyeleri forumdan ama forumda bilgi yarışmaları falan düzenlersek forum canlanır baks-bani böyle yarışmaları düzenlemek içinde forumda moderatorlerden izin almak gerekir 2010 senesinde bu tür yarışmalar düzenlenmişti bende düzenlemeyi düşünüyorum ama ilgilenebilir miyim ? bilemiyorum bu yüzden kesin olmadığım şeyleri yapmam. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
baksbanideneme
Aktif Üye
|
30.01.2012, 21:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
helpend yazmış: @blogspiker
@baksbani
böyle etkinlikleri yaparsak forum bence canlanır tv , dergi forumdakileri uzaklaştırır
kişisel algılamayın ve kötü anlamda algılamayın bu tür işlerle ilgilemeyen dergideki arkadaşlar için büyük sorun olabilir
bu yüzden foruma bile girmezler msne girmezler cevrimdişi olurlar bunların çoğu uzaklaştırır üyeleri forumdan ama forumda bilgi yarışmaları falan düzenlersek forum canlanır baks-bani böyle yarışmaları düzenlemek içinde forumda moderatorlerden izin almak gerekir 2010 senesinde bu tür yarışmalar düzenlenmişti bende düzenlemeyi düşünüyorum ama ilgilenebilir miyim ? bilemiyorum bu yüzden kesin olmadığım şeyleri yapmam.
Aykut beni beki eskiden tanırdın.Ben forum için iyi kötü çalışırdım taki bu güne kadar.Bugün Hakan beyden aldığım mesaj çalışma isteğimi kırdım.Üzüldüm mesajı okurken.Benim daha nasıl çalışmam beklenir.Ayrıca artık bu forumda ne yaparlarsa yapsınlar umrum da değil.Çünkü BENİM ÇALIŞMAMDAN RAHATSIP OLUP BENİ ŞİKAYET EDEN İNSANLARIN YAYINDA BULUNMAM AYRICA ONLAR İÇİN DE ÇALIŞMAM.______________
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
30.01.2012, 21:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baksbanideneme yazmış: Arkadaşlar şimdi kime sorsan bu forum için ‘’kıvılcımdan ateş yapmak’’ diye herkes imkansız der.Ama ben hiç ümüdimi kesmedim.Hep belki bişey olur forum canlanır diye.Ama bir baktım ki boşuna çalışıyorum.Hep hayalim forumun kıvılcımını hiç sönmicek gittikçe yükselicek birşeyler yapmaya çalıştım.En son bir dergi aklıma geldi.Herkes bu konuya yan gözle bakyılar.Bu konudan hiç ümüditleri yoktu ama bir baktılar süper ekip kurulunca konuya birsürü tepki yaptılar.Olsun dedik hep olur dedik geçtik.Ama hiç kimsenin bilmediği sadece 4 kişinin üstünde dolaşan kara bulut gittikçe arttı.Ama en sonunda mod olaya el koyunca beni ekipten çıkardılar.Tabi ben gine konuya gittim okul nedeniyle çıktım dedim.Ama aslında beni ekipten attıkları için yazdım.Saten istenmiyordum da.Olsun gönülleri sağolsun herkesin.Sonra bir tv yapalım dedik.Modlara mesaj attık cevap gelmiyor Hakan bey kızıyor.Bir de baktım ki bu foruma ne yapsalar bazı kişiler herşeye kızdıkları için bu forum ilerlemicek.Saten ne yapsak azar işitiyorduk.Burada yaş konuşuyor. Büyük küçüğü eziyor.Bu da forumu iyicene kötüleştiriyor.Bu durumu hele bir yıl devamlı oluncada insan kendine bir yere kadar mükait oluyor.Bugünde benim için o son gün.Saten forumu herkes bırakıyor.Ben nediye durucam.Ne de olsa arkamdan üzülecek de yok.Yani arkadaşlar bu forum için yapılacak bir şey yok.Uzun lafın kısası bundan sonra da foruma eskisi kadar girmicem.Saten girsem de bir şey olmicak.Hadi hepiniz gerçek hayatta başarılar dilerim.
Saygılarımla
Baks-Bani.tr.gg
Arif yine başlama ya herkes gördü mesajlarını zaten.Forumda bana hakarette ettin röportajdan da çıktın. Kendin ettin kendin buldun niye bizi suçlayıp duruyorsun. Ne bekliyorsun bizden anlamadım ki . Hakareti eden sensin çıkan sensin sonrada bize laf ediyorsun. Ne yapalım senin için hiçbirşeyden memnun olmuyorsun ki Moda olmuş zaten bsyi terk etmek bu sene.. ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
baksbanideneme
Aktif Üye
|
30.01.2012, 21:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: baksbanideneme yazmış: Arkadaşlar şimdi kime sorsan bu forum için ‘’kıvılcımdan ateş yapmak’’ diye herkes imkansız der.Ama ben hiç ümüdimi kesmedim.Hep belki bişey olur forum canlanır diye.Ama bir baktım ki boşuna çalışıyorum.Hep hayalim forumun kıvılcımını hiç sönmicek gittikçe yükselicek birşeyler yapmaya çalıştım.En son bir dergi aklıma geldi.Herkes bu konuya yan gözle bakyılar.Bu konudan hiç ümüditleri yoktu ama bir baktılar süper ekip kurulunca konuya birsürü tepki yaptılar.Olsun dedik hep olur dedik geçtik.Ama hiç kimsenin bilmediği sadece 4 kişinin üstünde dolaşan kara bulut gittikçe arttı.Ama en sonunda mod olaya el koyunca beni ekipten çıkardılar.Tabi ben gine konuya gittim okul nedeniyle çıktım dedim.Ama aslında beni ekipten attıkları için yazdım.Saten istenmiyordum da.Olsun gönülleri sağolsun herkesin.Sonra bir tv yapalım dedik.Modlara mesaj attık cevap gelmiyor Hakan bey kızıyor.Bir de baktım ki bu foruma ne yapsalar bazı kişiler herşeye kızdıkları için bu forum ilerlemicek.Saten ne yapsak azar işitiyorduk.Burada yaş konuşuyor. Büyük küçüğü eziyor.Bu da forumu iyicene kötüleştiriyor.Bu durumu hele bir yıl devamlı oluncada insan kendine bir yere kadar mükait oluyor.Bugünde benim için o son gün.Saten forumu herkes bırakıyor.Ben nediye durucam.Ne de olsa arkamdan üzülecek de yok.Yani arkadaşlar bu forum için yapılacak bir şey yok.Uzun lafın kısası bundan sonra da foruma eskisi kadar girmicem.Saten girsem de bir şey olmicak.Hadi hepiniz gerçek hayatta başarılar dilerim.
Saygılarımla
Baks-Bani.tr.gg
Arif yine başlama ya herkes gördü mesajlarını zaten.Forumda bana hakarette ettin röportajdan da çıktın. Kendin ettin kendin buldun niye bizi suçlayıp duruyorsun. Ne bekliyorsun bizden anlamadım ki . Hakareti eden sensin çıkan sensin sonrada bize laf ediyorsun. Ne yapalım senin için hiçbirşeyden memnun olmuyorsun ki Moda olmuş zaten bsyi terk etmek bu sene..
Benim kırıldığım şey benim bildiğim bütün konularda başkalara yardımcı olmam;milletin ben arkadan hancerlemesi!Saten ben forumu değil bs yi bırakıyorum. ______________
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
30.01.2012, 21:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende terk ediyorum varmı? Terk etmek moda ya bende edeyim bari modaya uymak lazım. Ayrıca benim kadar arkandan hançerlendiğinide sanmıyorum açıkcası... ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
blogspiker
Aktif Üye
|
30.01.2012, 21:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
helpend yazmış: @blogspiker
@baksbani
bu yüzden foruma bile girmezler msne girmezler cevrimdişi olurlar bunların çoğu uzaklaştırır üyeleri forumdan ama forumda bilgi yarışmaları falan düzenlersek forum canlanır baks-bani böyle yarışmaları düzenlemek içinde forumda moderatorlerden izin almak gerekir 2010 senesinde bu tür yarışmalar düzenlenmişti bende düzenlemeyi düşünüyorum ama ilgilenebilir miyim ? bilemiyorum bu yüzden kesin olmadığım şeyleri yapmam.
Sanada Başarılar |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
30.01.2012, 21:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ha başlığımdan rahatsız olup sildiren diyorsun ya eğer bizim üzerimize yıkmaya çalışıyorsan Allah şahidim umrumda değildi. Buyur onur abiye sor ben mi yada ekip mi şikayet etti? ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
helpend
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.01.2012, 21:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baksbanideneme yazmış: helpend yazmış: @blogspiker
@baksbani
Aykut beni beki eskiden tanırdın.Ben forum için iyi kötü çalışırdım taki bu güne kadar.Bugün Hakan beyden aldığım mesaj çalışma isteğimi kırdım.Üzüldüm mesajı okurken.Benim daha nasıl çalışmam beklenir.Ayrıca artık bu forumda ne yaparlarsa yapsınlar umrum da değil.Çünkü BENİM ÇALIŞMAMDAN RAHATSIP OLUP BENİ ŞİKAYET EDEN İNSANLARIN YAYINDA BULUNMAM AYRICA ONLAR İÇİN DE ÇALIŞMAM.
Dergide söz sahibi olan Said abi bir şey demedi ama sen diyorsun bu forum için iyi kötü ne zaman çalıştın bilmiyorum yada ben görmedim herkes ile sorunun var. ______________ |
|
↑
|
|
|
|