umarım en kısa zamanda olumlu haberlerini alırız dostum, durumuna üzgünüm ama bulunura kim olduğu iyi olur msn bu sonuçta..
kardes hiç bir programla bulamadım yaw :s msn de demın bı pencere gıbı bısı cıktı bu msn hacklenmıstır gıbı konusma sayfasına benzer ya inş. alabılırım geri pcm de bırı var bi hacker ama çözemedım benım bı arkadas var bu ısten anlıyo bakalım yarın gelcek bakacak inş. çözulur bu sorun hadı onuda geçtim butun şifrelerim pc de kayıtlı onları hemen bı yere not alacam cd room da açılıp kapanıyor valla şifrelerim bi ele geçerse kısa sürede yeniden zor buralarda olmam baya zaman alır gıbı ama gelicem en kısa zamanda dergıden ayrılmadım ayrılmayı istemedim içinizde böyle şüphe varsa atın,bunuda söyleyımde hiç kimsenin içinde böle bısı olmasın ______________
umarım en kısa zamanda olumlu haberlerini alırız dostum, durumuna üzgünüm ama bulunura kim olduğu iyi olur msn bu sonuçta..
kardes hiç bir programla bulamadım yaw :s msn de demın bı pencere gıbı bısı cıktı bu msn hacklenmıstır gıbı konusma sayfasına benzer ya inş. alabılırım geri pcm de bırı var bi hacker ama çözemedım benım bı arkadas var bu ısten anlıyo bakalım yarın gelcek bakacak inş. çözulur bu sorun hadı onuda geçtim butun şifrelerim pc de kayıtlı onları hemen bı yere not alacam cd room da açılıp kapanıyor valla şifrelerim bi ele geçerse kısa sürede yeniden zor buralarda olmam baya zaman alır gıbı ama gelicem en kısa zamanda dergıden ayrılmadım ayrılmayı istemedim içinizde böyle şüphe varsa atın,bunuda söyleyımde hiç kimsenin içinde böle bısı olmasın
Zaten mecburi sebeplerden dolayı ilgilenemeyeceğini biliyoruz sen zaten istemezsin ama merak etme eninde sonunda çıkaracağız dergiyi inş. saolsun arkadaşlar ilgileniyorlar idare ederiz.. ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR
işin zor belli, ne diyelim güzel haberlerle gelmeni temenni ederim ______________ => Şimdi aşağıdaki [ Link ] tıkladığınızda [ Sıkça Sorulan Sorular ] adlı alt forumumuza yöneleceksiniz ve umarım sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz.
=> http://www.bedava-sitem.com/forum/viewforum.php?f=37
çok saolun arkadaşlar bana inanıp güvendiğiniz için bende inş. güveninizi boşa çıkarmayacagım en kısa zamanda aranızda olacagım yenıden şimdilik görüşürüz çok yakında gelicem arkadaşlar ______________
iyi öğleler arkadaşlar ______________ => Şimdi aşağıdaki [ Link ] tıkladığınızda [ Sıkça Sorulan Sorular ] adlı alt forumumuza yöneleceksiniz ve umarım sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz.
=> http://www.bedava-sitem.com/forum/viewforum.php?f=37
Allah aşkı neler yaptırmaz kı insana?
Bir can değil,binlercesi feda olsun yoluna...
Cumanız mübarek olsun:) ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR
Herkese merhaba arkadaşlar acaba birisinin bana mesaj yollamasını nasıl engellerim
Eğer birisi seni rahatsız ediyorsa şikeyet et küfür dolu içerikli mesajlar geliyorsa hiç durma sitesini kapattır.
modllara bildirdim inşallah onlar ilgilenir
supporta bildir en iyisi.
supporta bildirsemde cevap bayağı geç geleceği fln için hiç uğraşmadım supportla
Hayırdır KODaman seninle uğraşanlar mı var? Söyle hemen dağıtayım mekanını ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.